pudra kokulu parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

poeme

Ziyaretçi
bildiğiniz bildiğimiz bebek pudrası beyaz pudra gibi kokan parfüm var mı?

vardır belki açık parfüm satan yerde sorabılırsın orda çalısanlar yardımcı olurlar varsa eger

orjinallerde var mı bildiğiniz geçen bir arkadaşım casmir adlı bir koku önerdi güya pudralıymış iğrençti

casmir değilde canım cashmire misk var donna karanın ona bir bak istersen durdukça pudramsı bir kokuya dönüşüyor içinde alt notlarında misk var sanırım ondan güzel bir koku kalıyor ilk başta biraz ağır aam beklemen gerekiyor karar vermen için bir bak istersen onada.

cacharel nova derim ben.. çok saf katkısız bi kokusu var tavsiye ederim

noa ya katılıyorum arkadaşım onu kullanıyorum bebek pudrası gibi haklısın ama arkadaşın dediği casmir misk e bakıcam mutlaka

avonun soft musk tam bir bebek pudrası kokusu çok tatlı

j.lo Glow
bvlgari klasik
cacharel noa
guaerin lislant magic
illede pudra kokusu istiyorsan nivea deo sık miss gibi ben bayılıyorum yaz kıs kullanırım.

cerutti tavsiye ediyorum sana süper bi koku bebek gibi kokuyosun

Eklentiler

• $cerruti-1881-pour-femme-bayan-parfum-50ml~1829303.jpg
    4,3 KB · Görüntüleme: 1.411
chanel no:5 içinde tekin açardaki satıcı kadın bana purda kokusu diye tavsiye etmişti.tabi edtsini diğeri edpsi daha ağır ve biraz daha üst yaşlar için öneriyoruz demişti.

pudra kokusunu nivea ile yakalayabilirsin tatlım deodorantlarını hep kullanırdım pudra kokmak istediğimde tavsiye ederim opuyorumnanaktan

chanel no:5 en meşhur pudra kokusu bu benim bildiğim,ama iki pıst tan fazla sıkma

Guerlain - My insolence
çiçekli- pudralı bir kokusu var ama hem kalıcı hem hafif çok güzel bir yaz parfümü bence....

pudra kokulu parfümlerden önerirmisiniz kızlar...şöyle yazın rahat rahat kullanacağımız baymayan...bu sıcaklara gidecek??

pudra kokulu parfüm avon un Musk diye bi parfümü o biraz benzıyo pudra kokusunaboshayallersmile

onu kullanamıyorum ya hiç kalıcı değil..avonların hiçbiri pekde kalıcı değil bana göre yinede saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…