Pudra kokulu parfüm arıyorum

kiskivrak

mutluluk çok yakın
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
3.523
2.320
398
Diğer
ykm ye gittim ama aradıgım tarz kokuyu bulamadım
sizin tavsiye edebileceğiniz marka var mı ?

niveanın DOUBLE EFFECT
pudralı zaten..hemde kokusu çok hoş..bana göre pura kokuyo
yazları hele harika kupkuru koltukaltı..ama bu deodorant

AVON SOFT MUSK harika bir pudra kokusu, kampanyalarını takip edersen yanında simli vücut pudrası ve deodorantı da hediyesi... Parfüm olarak fiyatı da uygun 28,00 TL cik...

Son düzenleme:
rexona powder anti-perspirant deodorant.pudra ve bebek kokusu gibi 1 yıldır kullanıyorum.Şimdilerde beren saat reklamında oynuyor.
Bir de chloe love pudra kokuyor.İlk olarak çiçek ama sonradan yumuşacık pudra kokusu ve çook kalıcı.

Son düzenleme:
son zamanlarda takıntı haline getirdiğimm flora by gucciiimmm tam bir çiçek kokusu
ama son notası öyle hoş öyle tatlı pudra kokuyo ki
ımmmhhh yiyesim geliyo her yerimi

şu an avon musk ı kullanıyorum gerçekten harika kokusu ama kalıcı değil o yüzden başka arayışlar içine girdim

hımmmm vanilya kokusu hoş olabilir gerçekten, bende bu günlerde pahalı parfüm hastalığı başladı hadi hayırlısı

bir de avon soft musk tende bi süre sonra pırt yapmış gibi kokuyor

Son düzenleme:
hımmmm vanilya kokusu hoş olabilir gerçekten, bende bu günlerde pahalı parfüm hastalığı başladı hadi hayırlısı

bir de avon soft musk tende bi süre sonra pırt yapmış gibi kokuyor

pirt yapmis gibi mi, o zaman ona para vermeye gerek yok
DKNY vanille yi tavsiye ederim. gercekten cok hos bi koku

ya kızlar ben vanilya ve hindistan cevizi kokusundan nefret ederim

digerlerinin listesini yapıp en kısa zamanda teftişe çıkıcam

ya 1 günde 3 parfümden fazlasını deneyemiyorsun ki zaten satış temsilcisine Armoni Monica var mı diye sordum bana bi bağırdı öyle bir parfüm yok diye tırstım

ya 1 günde 3 parfümden fazlasını deneyemiyorsun ki zaten satış temsilcisine Armoni Monica var mı diye sordum bana bi bağırdı öyle bir parfüm yok diye tırstım

ay onların havası beni öldürüyo zaten azıcık bakımsız git yüzüne bakmıyolar ama biraz kooş oldunmu ilgilene ilgilene bi hal oluyolar

jill sanders,pure
avon,herve leger
l'instant de guerlain
kelly caleche
elizabeth arden,red door REVEALED

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…