Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Pudra için öneri/yardım:) - kuru ciltlere

anonim_jas

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
5
0
Meraba arkadaşlar:) Sizden pudra önerisi isteyecektim. Fondoten falan kullanmıyorum. Normalde kullandığım sadece eyeliner, ruj ve bazende allık. Birde yeni gözaltı kapatıcısı aldım maybeline'in. Ancak yüzüme biraz renk gelmesini ve her yerinin eşit gözükmesini istiyorum. O yüzden pudra almaya karar verdim, ama pek bi bilgim yok. Hangi marka önerirsiniz? Fondöten falan kullanmıycam direk sadece pudra sürücem o yüzden top top toz toz birikmesini istemiyorum:) Göz altı kapatıcısını sürdükten sonramı üstüne pudra sürmem gerekiyor bu arada?
Genel olarak kuru bi cildim var ; karmada diyebilim belki , burun kısmım az biraz yağlı sayılabilir. Birde pudraların renkli olanlarımı var mesela bir arkdaşımda flormarın pudrasını görmüştüm pembe idi? Bilgilendirirseniz seviniriim:)

Meraba arkadaşlar:) Sizden pudra önerisi isteyecektim. Fondoten falan kullanmıyorum. Normalde kullandığım sadece eyeliner, ruj ve bazende allık. Birde yeni gözaltı kapatıcısı aldım maybeline'in. Ancak yüzüme biraz renk gelmesini ve her yerinin eşit gözükmesini istiyorum. O yüzden pudra almaya karar verdim, ama pek bi bilgim yok. Hangi marka önerirsiniz? Fondöten falan kullanmıycam direk sadece pudra sürücem o yüzden top top toz toz birikmesini istemiyorum:) Göz altı kapatıcısını sürdükten sonramı üstüne pudra sürmem gerekiyor bu arada?
Genel olarak kuru bi cildim var ; karmada diyebilim belki , burun kısmım az biraz yağlı sayılabilir. Birde pudraların renkli olanlarımı var mesela bir arkdaşımda flormarın pudrasını görmüştüm pembe idi? Bilgilendirirseniz seviniriim:)

benimde cildim kuru pudramın markası the body shop. ben çok memnunum mineralleri oluyo pudraları. bide göz kapatıcısını sürdükten sonra pudra sürmelisin şahsen ben öyle yapıyorum :)

ben flormarın pudrasını fondotenle beraber kullanıyorum. ama fondoten surmezsem yüzüme un serpmiş görüntüsü veriyor. sabitlemek için flormarı önerebilirim ama tek sürme dediğin gibi top top yapıyor tek sürünce süreceksende elinle dağıtıncada yada bir fırça yardımıyla güzel ve doğal bi görüntü kalıyor. bir de shiseido yu öneririm. gerçekten mükemmel bir pudra. bundan memnun kalacağından eminim.sevil mağzalarında ve boynerin kozmetik bölümünde bulabilirsin.kendi süngeri var bu süper hiç topaklanma falanda yapmıyor.umarım memnun kalırsın..:)

maxfactor cream puff kullanabilirsin benim cildim kuru ve yıllardır değiştirmediğim bi kaç üründen biridir. tek başına kullanırsan tabi ki diğer pudralar gibi cildindeki pullanmaları gösteriyor iyi bir nemlendiriciden sonra kullanırsan çok daha iyi olur. bunun dışında bende fondöten kullanmam sadece lokal olarak gerektiğinde kapatıcı kullanırım üzerine pudra... :KK14:

Kesinlikle mac studio fix pudra oneriyorum. Fiyati biraz fazla ama en azindan renk secenegi cok fazla, kalici ve maske gibi durmuyor.

Shisedo pureness serisinin pudrasını kullanabilirsin, ben henüz denemedim ama deneyenler çok memnun..
Umarım kısa süre sonra bende alıcam

canım bende senin gibi fondoten kullanmıyorum. avonun color trend sıkılaştırılmış pudrasını kullanyorum hem eşit hem parlamyo hemde kalıp gibide durmuyo yani güzel kullanmadan öncede nemlendirci krem sürüyorum sonrada pudra pul pul olmuyo doğal bi hal alıyor

merhaba canım, hala almadıysan Sephora compact mineral foundation'I öneririm. Adından fondoten gibi anlaşılsa da mineral yapıda, kapatıcılığı oldukça iyi, güneş korumalı bir pudra. benim de cildim kuru ve kendimde bunu kullanıyorum. ayrıca fondotene ihtiyaç duymuyorum. SPF günş koruma özelliği fotoğraflarda beyazlığa sebep olabiliyor, o yüzden gelin makyajı dışında günlük makyaj için müşterilerime de uyguluyorum.

X