stay matte cok onerılmesıne ragmen her gıttıgımde reyonda begenmeyıp almadım bır kere yapısı hıc uygun degıl pudra desen pudra degılKızlar benim cildim yağlı olduğu için sabah cildimi temizledikten sonra maybellinenin dream pure bb kremini sürüyorum. Sabitlemek amacıyla rimmelin stay matte pudrasını aldım pudra ponponuyla uygululuyorum; ama fırçayla uygulamak daha mı iyi olur çünkü 1-2 saat sonra cildim parlamaya baslıyor. Onun için önerebileceginiz pudra fırcası var mı? Bi de aslında zararsız bi fondöten istiyorum ama matlaştırıcı ve gözenek sıkılastırıcı özelligi olursa iyi olur. Simdiden teşekkürler. :)
Peki sen hangi markayı kullanıyorsun?stay matte cok onerılmesıne ragmen her gıttıgımde reyonda begenmeyıp almadım bır kere yapısı hıc uygun degıl pudra desen pudra degıl
su bazlı olmayan parlamaya yapmayacak fondoten tercıh etmen gereklı. ıcınde pırıltı olmayacak matlık ıstıyorsan.ben bu gune dek cok yanlıs urun aldıgım ıcın artık ogrendım sayılır
mat fondotenlerden daha dogrusu fondotenlerı tercıh ederken ıyı marka olmasına ve parlama olmaması ıcın yıne o ıyı markanın aynı renk pudrasını alman uygun olabılır
ben oyle yaptım ve sonunda kurtuldum arayıstan
Real techniques in fırçası güzel ben memnunum hem kozmela da black Friday var %50 indirimle alabilirsin tabi site açılirsa:)
İkinize de çok teşekkürler kızlar. :)Real Techniques pudra fırçası fondöten, bb krem üzerine pudrayı çok güzel uyguluyor ama pudrayı tek olarak cildine uygulamak istersen kesinlikle Sigma F82'yi öneririm şahane pudrayı uygulayan bir fırça sanırım Kozmela'da bu fırçada var.
Güzel bir konuya deginmissoniz TeşekkürlerKızlar benim cildim yağlı olduğu için sabah cildimi temizledikten sonra maybellinenin dream pure bb kremini sürüyorum. Sabitlemek amacıyla rimmelin stay matte pudrasını aldım pudra ponponuyla uygululuyorum; ama fırçayla uygulamak daha mı iyi olur çünkü 1-2 saat sonra cildim parlamaya baslıyor. Onun için önerebileceginiz pudra fırcası var mı? Bi de aslında zararsız bi fondöten istiyorum ama matlaştırıcı ve gözenek sıkılastırıcı özelligi olursa iyi olur. Simdiden teşekkürler. :)
the balm ürünleri ekolojik mi?Sandığının aksine fırçadan çok daha kapatıcı ve yoğun bir uygulama yapar ponpon, aplikatörler. Yoğun sürmek istersen onları kullanırsın, fırça daha doğal ve ince bir tabaka halinde sürer.. İçeriği temiz, parlamayı ve makyajı 4-5 saat ve cildine göre bir tık daha uzun kullanmanı sağlayacak bir ürün olarak sana The balm sexy mama pudrasını öneririm.Transparan bir pudradır, sabitlemesi, matlığı gayet yerinde ve daha önemlisi içeriği temiz, the balm ürünlerinin kalitesi zaten malum..Stay matte 005 numarasıını da kullanıyorum aynı zamanda, flormar transparan pudrasınıda ama bana temiz ve kaliteli birşey dersen sexy mama derim..Ben oldukca memnunum tavsiye ederim..Ayrıca fırça olarak real technigues pudra fırçasıyla pudra uygulamakda oldukca kolay ve rahat. Yumuşaklığının üstüne fırça tanımıyorum ve tüm yüzüne çok kısa bir sürede uygulama yapabiliyorsun..Aynı derece tavsiye ederim..Gratiste ara ara indirime girebiliyor, watsonsda da satılıyor, temin edebilirsin..
the balm ürünleri ekolojik mi?
Çok teşekkür ederim. The Balm'ın pudrası aklımda ama bi türlü bi indirim zamanımda yakalayıp alamadım. İnşallah en yakın zaman alacağım. :)Sandığının aksine fırçadan çok daha kapatıcı ve yoğun bir uygulama yapar ponpon, aplikatörler. Yoğun sürmek istersen onları kullanırsın, fırça daha doğal ve ince bir tabaka halinde sürer.. İçeriği temiz, parlamayı ve makyajı 4-5 saat ve cildine göre bir tık daha uzun kullanmanı sağlayacak bir ürün olarak sana The balm sexy mama pudrasını öneririm.Transparan bir pudradır, sabitlemesi, matlığı gayet yerinde ve daha önemlisi içeriği temiz, the balm ürünlerinin kalitesi zaten malum..Stay matte 005 numarasıını da kullanıyorum aynı zamanda, flormar transparan pudrasınıda ama bana temiz ve kaliteli birşey dersen sexy mama derim..Ben oldukca memnunum tavsiye ederim..Ayrıca fırça olarak real technigues pudra fırçasıyla pudra uygulamakda oldukca kolay ve rahat. Yumuşaklığının üstüne fırça tanımıyorum ve tüm yüzüne çok kısa bir sürede uygulama yapabiliyorsun..Aynı derece tavsiye ederim..Gratiste ara ara indirime girebiliyor, watsonsda da satılıyor, temin edebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?