• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pudra-çiçek kokulu parfüm

evaistm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
28
0
6
Adana
kızlar bana pudra-çiçek kokulu parfüm önerebilir misiniz ?
( off çok zor beğeniyorum ve şu ana kadar sadece absolutely irresistible ve avon sensuelle kokularını beğendim) sensuelle hiç kalıcı olmadığı için absolutely yi ise herkes kullanmaya başladığı için şu an parfümsüz gibi birşeyim :25: bu kokulara benzer parfümler önerin lütfeeeeen
:17::2::16:

Kenzo Flower bunlara benziyor mu bilemem ama hem çiçeksi hem de pudralı bir koku.
Ama açığı çok kötü oluyor genelde. Orijinali bambaşka.

Son düzenleme:
carolina herrera 212.. pudra çiçek kokusudur

avon demişsiniz, celebre diye bir parfümü vardı 8-9 yıl evvel güzel çiçek kokusudur

herkes sorardı aklıma geldi şimdi

carolina herrera 212.. pudra çiçek kokusudur

avon demişsiniz, celebre diye bir parfümü vardı 8-9 yıl evvel güzel çiçek kokusudur

herkes sorardı aklıma geldi şimdi

celebre de hoş yani avonun çoğu parfümü hoş kokuyor ama hiç kalıcı değiller yoksa sensuelle çok harika gitti tenime ben de çok beğendim kolay kolay beğenmeyince beğendiğime hemen yapışıyorum:16: :D ama kalıcı değil ya off hemen bitirdim parfümü :53: carolinayı umarım beğenirim ..teşekkürler.

Ben de pudra-çiçek kokuları seviyorum.
Incidence 3-4 yıl önce tanıştığım bir parfüm. Çok kolay bulunmuyor. Az önce bir sitede gördüm 49 tl 65 ml.
Kesinlikle tavsiye ediyorum hem uygun,hem kalıcı hem aradığın koku eminim :34:

Alırsan yaz sonucu, merak ettim beğenecek misin.

Son düzenleme:
Back