Pudra alti krem onerisi lutfeeen

Sirine44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
59
9
13
35
Kizlar merhaba..ben Mac studio fix pudra kullaniyorum kapaticiligindan memnunum.ama altina surdugum kremi bi turlu tutturamadim koruyucu makyaj alti kremi onerilerinizi alabilirmiyim?

Kizlar merhaba..ben Mac studio fix pudra kullaniyorum kapaticiligindan memnunum.ama altina surdugum kremi bi turlu tutturamadim koruyucu makyaj alti kremi onerilerinizi alabilirmiyim?
flormar pembe cc krem bende yenı aldım ama ben sadece onu sürüyorum ten rengını guzel yapıyor ama gözaltlarımı tam kapatmıyor. pudra kullanmıyorum

flormar pembe cc krem bende yenı aldım ama ben sadece onu sürüyorum ten rengını guzel yapıyor ama gözaltlarımı tam kapatmıyor. pudra kullanmıyorum
Beyaz tenliyim ben bb ve cc kremleride tam bilmiyorum ne ise yaradigini ama bi bakicam:)

Kapatıcılığından memnunsan bence sadece nemlendirici kullan.
Ama makyaj uzmanlari muhakkak bi koruyucu surun altina diyolar dediginiz gibi pudrayida guzel sabitleyen bisey bulamassam klasik nemlendirici surucem mecbur

kapatıcılıkla ilgili sıkıntınız yoksa, zemine güneş kremi kullanın, hem sağlıklı, hem de makyajı sabitlediğini düşünüyorum..

kapatıcılıkla ilgili sıkıntınız yoksa, zemine güneş kremi kullanın, hem sağlıklı, hem de makyajı sabitlediğini düşünüyorum..
Tavsiye edebilceginiz bi marka varmi acaba cildim cok puruzsuzdur istenmedik bisey surup bozmaktan cok korkuyorum bu yuzden sadece pudra kullaniyorum tavsiyeniz olursa sevinirim

Bence balm in bb kremini kullan ben çok memnunum bb diye diye geçmiyor ama gratis e gittiğin zaman krem kapatıcı dersen onu göstereceklerdir:)

Tavsiye edebilceginiz bi marka varmi acaba cildim cok puruzsuzdur istenmedik bisey surup bozmaktan cok korkuyorum bu yuzden sadece pudra kullaniyorum tavsiyeniz olursa sevinirim

sebamed 50+ güneş kremi
üzerine de max factor creme puff 41 numara pudra kullanıyorum (buğday tenliyim)
benim cildimde de sıkıntı yok ve bu ikisi yeterli oluyor

(ayrıca cildiye uzmanları yaz-kış güneş kremi kullanmamız gerektiğini söylüyor)
dilerim işinize yarar...

La roche'un cicaplast kremini onerebilirm. Aslinda doku iyilestirici die gecio ama makyaj altina kullaniorum ben :) henuz bi zararinida gormedim gayet iyi nemlendirio t bolgem yagli ama parlamiorum

Maybelline bb kremi ben kullanyorum oda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…