Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm denicem o zaman:)garnier bb krem kullan canım inan pudraya bile ihtiyaç duymazsın
flormar pembe cc krem bende yenı aldım ama ben sadece onu sürüyorum ten rengını guzel yapıyor ama gözaltlarımı tam kapatmıyor. pudra kullanmıyorumKizlar merhaba..ben Mac studio fix pudra kullaniyorum kapaticiligindan memnunum.ama altina surdugum kremi bi turlu tutturamadim koruyucu makyaj alti kremi onerilerinizi alabilirmiyim?
Beyaz tenliyim ben bb ve cc kremleride tam bilmiyorum ne ise yaradigini ama bi bakicam:)flormar pembe cc krem bende yenı aldım ama ben sadece onu sürüyorum ten rengını guzel yapıyor ama gözaltlarımı tam kapatmıyor. pudra kullanmıyorum
Ama makyaj uzmanlari muhakkak bi koruyucu surun altina diyolar dediginiz gibi pudrayida guzel sabitleyen bisey bulamassam klasik nemlendirici surucem mecburKapatıcılığından memnunsan bence sadece nemlendirici kullan.
Tavsiye edebilceginiz bi marka varmi acaba cildim cok puruzsuzdur istenmedik bisey surup bozmaktan cok korkuyorum bu yuzden sadece pudra kullaniyorum tavsiyeniz olursa sevinirimkapatıcılıkla ilgili sıkıntınız yoksa, zemine güneş kremi kullanın, hem sağlıklı, hem de makyajı sabitlediğini düşünüyorum..
Tavsiye edebilceginiz bi marka varmi acaba cildim cok puruzsuzdur istenmedik bisey surup bozmaktan cok korkuyorum bu yuzden sadece pudra kullaniyorum tavsiyeniz olursa sevinirim