• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pucca

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
173
Twitter'da gordum Hemen paylasmak ıstedım..Umarım konuyu dogru yere acmısımdır :26:

Yazmıs ki

'' PuCCa ‏@PuCCaa
Google'da kadina dair ne arasam hep kadinlar kulubune yonlendiriyor. Sonra 3 saat cikamiyorum 'ona ne olmus, o ne denemis, o yaptirmis mi?'

Aynen Öyle :23:

Not : Resmım olan twıtter eklentısının kaldırılmasını rıca edıyorum.Bı turlu duzeltemedım..

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 148
Son düzenleme:
:)) hakli bence ben de her gece bi uyumadan göz atayim diyorum sonra bakmissin 1-2 saat buradayim esim sonra ikide bir dürtüyor uyu artik... "Dur şunu da okuyayim" , " ammmaa yazik ya kiza" vs.. Diye diye 2 saati dolduruyorum :)))

Hahahahha bende gördümo twiti :1:

ööyle ya kadınlar kulubune girdinmi çıkamıyyorsun hoş ben 7\24 burdayım ya editor olcam yakında ben :27:

Pucca oldukça farklı, çaktırmadan takip ediyordum ama şimdi listeye ekledim ...

Pucca'yı biliyorum, bir Twitter fenomeni. Twitter'da yazdıkları farklı gelebilir ama şu çıkan birkaç kitabının bu derece çok satması bence ''gerçek yazarlar''a yapılan bir haksızklık.

Son düzenleme:
Pucca'yı biliyorum, bir Twitter fenomeni. Twitter'da yazdıkları farklı gelebilir ama şu çıkan birkaç kitabının bu derece çok satması bence ''gerçek yazarlar''a yapılan bir haksızklık.
Yaşam tarzı farklı erkekler için hayatına s*çmış ama birşeye yaramamış bu yaptıkları. konuşlaır erkeksi bir okadar gerçekbence. Gerçek yazarlarda satıyor ama demekki ilgi çeken bu kitaplarmışki sattı kımsey zorla aldırlırmadı

Yaşam tarzı farklı erkekler için hayatına s*çmış ama birşeye yaramamış bu yaptıkları. konuşlaır erkeksi bir okadar gerçekbence. Gerçek yazarlarda satıyor ama demekki ilgi çeken bu kitaplarmışki sattı kımsey zorla aldırlırmadı

Kimseye zorla aldırdı demedim zaten. Bu, bazı okuyucuların ''gerçek yazarlara'' yaptığı bir haksızlık. Ben böyle düşünüyorum.

Kimseye zorla aldırdı demedim zaten. Bu, bazı okuyucuların ''gerçek yazarlara'' yaptığı bir haksızlık. Ben böyle düşünüyorum.
Ben öyle düşünmüyorum ya. Beğenildiki alındı.. Gerçek yazarlarda sattı senelerce satıyorda.Onlar üstat yerleri ayrı bu tarz kitablarda çok renk katıyor kitab raflarına :ssz:

Ayrıca konunun lınkını kendısıyle paylasmanızı onemle rıca edıyorum :5: benı takıp etmedıgınden ozel mesaj gonderemıyoReeee :50:

Kadınlar Klubu'nun Sosyal Medya'da Farkı TARZI :30: :24:

Pucca Türkiye'nin en büyük bloggerlarından biridir. Hatta bana göre en büyüğüdür.
Gerek kitapları gerek yazıları gerek tweetleri olsun, tespitleri çok doğrudur.
Aynen bu tweetindeki gibi.

Kitap yazmak kolay mı?
Onları biraraya getirmek?
Piyasadaki "en dandik" diye tabir edilip eleştiri yağmuruna tutulan yazarlara bile saygı duyuyorum ben.
Kaldı ki puccanın kitapları fazlasıyla kalitelidir. Ve fazlasıyla hayatın içinden.

Back
X