- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi pogacaayak
-
Çok seviyorum puantiyeli tülleriii, gelinliği çok çocuksu gösteriyor bence çok güzell... Benim de dikimine başlanan bir gelinliğim var, üzeri kalp yaka ve sırf incilerden oluşuyor. Eteğine daha başlamadıkk. Acaba eteğe puantiyeli tül gider mi kii..
çok zarif ve tatlı olabilir inciler ve puantiye :) yaptırırsan o şekilde, bizimle paylaşır mısın?
ben yapı ve ruh itibariyle çok çocuksuyum, o sebepten puan veya çiçekten birisini istiyorum gelinliğimde
Tabi ki paylaşırımm :) Uyumu nasıl olur hala kafamda kuramıyorum. İnciler şık dururken, puantiyeler çocuksu durursa, bir uyumsuzluk olur diye düşündüm. Provaya gidince soracagım. Gerçi benim de dikimevim biraz kafasına göre yapmayı seviyor. Yapsak da bitse modunda. O yüzden yeni fikirlere hiç açık degil gibi.. :/
Sevgili krizsavar, hatta bana belki bir fikir verirsin diye diktirmekte olduğum gelinliği paylaşayım.
yeni konu açıp paylaştım :)
Şirin bir ayrıntıdır puantiye. Bu da benden gelsin, pronovias pomelo.
Çok şirinmiş :) sanırım puantiyeleri simli, siyah kuşak da ayrı bir hava katmış :) keşke benim de gelinliğimin siyah ya da pembe kuşağı olabilseydi :) ama internette gördüğüm modelleri diktirmeye hiç cesaret edemedim, gezdiklerim arasında da hiç renkli kuşaklı yoktu
Evet dediğin gibi ben de gidince bir bakayım, puantiyeli tülü üzerime tutayım :)
kuşaklı gelinlik bulmak pek zor eğer gelinliğinizin modeli uygunsa siz bir kuşak alıp takabilirsiniz çok da hoş olacaktır bir yerde kuşaklı gelinliklerle ilgili mesaj yazmıştım durun bulayım
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...r-murad-2012-gelinlikleri-3.html#post25354606
bunlara benzer kesimlerde kuşak rahatlıkla kullanılabilir.
bu da benim diktirdiğim gelinlik, gelinlik kırık beyaz kuşağını pembe yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?