Pso+aşılama+ Tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar ve sonrası....

burcus0105

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
298
120
37
Herkese merhabalar
Bikac ay aradan sonra yine klube gelmekten kendimi alamadım :KK43: beni hatırlayanlar olabilir pso luyum. 4 yıldır evliyim. İlk asilamam olmadı ikincisinde ikiz gebelik oluştu. Birisi tutunamadı digeride 10haftalikken kalbi durdu şimdi eski konuya baktıkça içim acıyor.... neyse şuan tüp bebek tedavisi gordum dün 2embriyo yerleştirdiler ayın 20sinde test yaptırcagim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla kucağımiza aldırsin inşallah. Tüp bebek yaptıranlar buluşalım konuşalım istedim belki birbirimize umut oluruz....

Selam arkadasim.seni okadar iyi anliyorum ki...bukadar benzerlik olur.bnde 4yillik evliyim..pkoyum.adet olamiyorum.1.asilamam tutmadi.2.yi oldum bugun 9.gunum.hicbi belirtim yok;(((
Goguslerim hassas ve kasiklarimda hafif bisiler war ama sanirim progestandan;(((
Ins nasib olur canim busefer sana ve hpimize..nasildi tup surecin?nekadara mal oldu?

Şuan neredeyse 10milyari buldu diyebilirim. Üstelik ilaçları hep devletteki doktoruma yazdirdigimdan halde. 20yumurta toplandı 2kaldi onları da verdiler zaten sadece yatiyorum nasip hakkımızda hayırlısı olsun

Şimdi yumurta toplama aşamasında 20 yumurta toplandı sonra bunlarin 11i kaliteli dendi. Sonra 9u dollendi ve 2yasayan sağlam embriyo kaldı sonra onları dondurdular ve 1ay rahim dinlendi dün sabah transfer ettiler 20sinde test günüm var senin kaç gün oldu aşılama yapılalı?

Hadi ins canim..benim bugun 9.gunum cnm hic belirtim yok:KK43: umudumda yok sanki.senin 2yumurtami transfer edildi cnm?

Evet 2side transfer edildi. Rabbim herşeyin hayırlısı bu versin inşallah güzel haberlerini bekliyorm

Bayilttiklari için hiç bisey hissetmedim. Yerleştirmede aynen aşılama gibi artık alistim. Ben o sandalyeye oturamam derken hiç kalkmaz oldum :)

:KK66:)) agrin bisiyin yokmu???napim bende kacgundur is yapmiodum.agir agir islendim.heryer toza bulandi:) benim bugun 10.gunum tik yok.olmucak gene galiba :KK43:

Hiç öyle deme benim 12.gun kanamam olmuştu asilamada sonra doktoru aradım olmadı kanamam oldu dedim 14. Gün gel dedi gittim test pozitif çıktı hamileydim... o yerleşme kanamasjymis. İlk asilamadada 14.gun normal adet olmuştum. Yani 14.gune kadar kesin bisey denilemez. Ayrıca ben çok idrara çıkıyorum belim karnim ağrıyordu 5-6gun sonra filan yani benim için çok erken de senin hiç bi belirtin yokmu?

Yok cnm:KK43: sol tarafim biraz hassas gbi kasik bolgem oda bilmiom belirtimidir:/bide goguslerim sis.kesin progestandan oluyordur bunlarda :KK43:

İlk asilamam mi? İlkinde olasılık %5. Oyuzden kendini her duruma hazırla olmadı bir ay sonra 2. Dene 2.de ihtimal çok çok artıyor üstelik çoğul gebelik oluşuyormuş :)) benim öyle olmuştu. Kac yıldır evlisin Yasin kaç?

Bende 28yasimdayim 2013agustosta eğlendik ilk günden beri hiç engel yoktu. Nasip olmadı Rabbim hayirlisiyla nasip etsin inş.

X