Canım gerçekten kötü bir durum ama artık olan olmuş bozma moralini şimdi yapman gereken acil bakım ürünleriyle saçlarını yavaş yavaş sağlığına kavuşturman. saçların söylediğin kadar yanıksa birden bire hiç bir ürün ilk sağlıklı halini sana geri getirmez ama inan yavaş yavaş eskisi kadar sağlıklı saçlara kavuşabilirsin. saçlarını kalınlaştırmak için biotin tabletler kullanabilirsin ben kullanıyorum ve hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlıyor. Saçlarını içten biotin tabletlerle desteklerken dıştan da saçlarına hint yağını ısıtarak kullanabilirsin ben hint yağını badem yağıyla ısıtıp saçlarıma friksyon yaparak yedirip 2 saat bekliyorum sende öyle yapabilirsin sonra saçlarını sebamedin onarım şampuanıyla yıkarsın son durulama suyuna biraz sirke katarsın saçların daha parlak olur. Saçlarının nemini bi havluyla aldıktan sonra GLİSS İN durulanmayan sarı renkli onarım için olan ürününü kullanıp saçlarını doğal olarak kurumaya bırakırsan bi kaç ay sonra saçların eskisinden de güzel olur şimdilik aklıma gelenler bunlar...
cok gecmis olsun canim
kuaföre gitseydin son halini göstermeye yaptiklari rezaleti tamamen olmasada düzeltsinler hik mik derseler buraya güvenip gelenlerde görsünler ne hale getirdigiinizihatta kür uygilasinlar bir süre ücretsiz ne demek ya sen güzel saglikli olmasi icin gidiyorsun onlar bozup seni evine yolluyorlar parada verdinmi?:26: evde yapsaydin sen bile bu saci bu hale getiremezdin ne demek bence kabul etme
bol bol zeytinyagli maske uygulaya bilirsin canim yumurta sarisi ve bal da ekleyebilirsin
uzamamasini beklemen gerekiyor saglikli sac cikana kadar.
Evet canım medobiotini kastettim uzun vadede işe yarıyor. saçlarını günlük kullanım için toplamayı dene topuz yap at kuyruğu yap örgü yap birsürü model var dışarı çıkarken kullanbileceğin mesela sıkıca en tepeden bir topuz yap saçının sadece önünü şekillendir güzel bir taç tak kendine güvenin gelir böylece. hem toplarken uçlarına durulanmayan bakım spreylerinden de sıkarsın sen günlük işlerini yaparken saçlarında onarılır.Kış olduğu için saçlarını açık bıraktığında da bere şapka falan tak çok şık ve tatlı bereler var.Saçlarına kesinlikle düzleştirici maşa falan uygulama yoksa daha da kötü olur...
banyodan sonra saçlarını sirkeli suyla durula.
benim de çok kötü yanmıştı, anca sirkeyle toparladım.sonra da bepanten bemiks hint yağı falan bakım yaptım.kendi saçım bayağı uzadı.hem düzeldi de.
sirke ilk kurtarıcıdır.
canım sirkeyi durulama suyuna kat.
hint yağı da çok faydalı.saçları nemlendirir yumuşacık yapar.hem de çabuk uzamasını sağlyor.ayrıca bişey katmıyordum içine ben.bazen bemiks bepanten falan katıyordum.
benim saçlar yandığında bildiğin hamur olmuştu.berbattı anlatamam.pis kuaför bir de utanmadan bakım kremi satmaya çalışıyordu.allah bildiği gibi yapsın.aslında şikayet etmek lazım.
saç rengi kimyasalla açıldığı için inceliyor.kendi saçın uzadıkça yine sağlıklı saçlarına kavuşacaksın.benim saçlar paketle geldi.açmalarına gerek kalmadı hiç
bir de ceviz ve badem yemeyi ihmal etme saç için faydalı.benim şu an sorunum kalmadı,seninki de düzelicek en kısa zamanda.moralini bozma.
prensess son durum nedir saçınla? bende 1yıl önce bir kuaför bozuntusuna emanet ettim saçlarımı ama sonuç hayal kırıklıgı seni çok iyi anlıyorum hala toparlamaya çalışıyorum hep kestirmek zorunda kaldım biranda kestiremedim uzun saça alışkın oldugum için aralıklarla kestirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?