• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Pskolojim çok kötü , acil önerilerinizi bekliyorum saçlarım yanıkkkk :((((

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Yapısı kalın telli ve çok gür olan saçlarımı kuaför bile demeye dilim varmıyor açıcıyla yaktı ...

Şimdi dipten uca kadar yanık, boyu çatır çatır kuru , çalı süpürgesi gibi, saç tellerim çoook inceldi,çoook aşırı yıprandı, SAÇ TELLERİMİ NASIL KALINLAŞTIRABİLİRİM ?

Yeterince kestirdim upuzun saçlarımdan oldum. Nekadar kestirsemde boş, dipten uca kadar ölmüş saçlarım, azaldı saçlarım ya hep kopmuş !!!

Bir de KAFAMIN TAMAMINDA KOPUK SAÇLAR (DİPTEN UCA KADAR ) havada , çok çirkin görüntü nasıl yatıştıracağım ?

Bir şey sürsem kaç gündür yıkanmamış saç gibi oluyor birde azaldı ya saç yok kafamda sanıyorum alıştım gür saçlarıma çok kötüyüm :((

GERÇEKTEN ÇOK DUAMI ALIRSINIZ, ALLAH ŞAHİT ÇOK MORALİM BOZUK : (

Canım gerçekten kötü bir durum ama artık olan olmuş bozma moralini şimdi yapman gereken acil bakım ürünleriyle saçlarını yavaş yavaş sağlığına kavuşturman. saçların söylediğin kadar yanıksa birden bire hiç bir ürün ilk sağlıklı halini sana geri getirmez ama inan yavaş yavaş eskisi kadar sağlıklı saçlara kavuşabilirsin. saçlarını kalınlaştırmak için biotin tabletler kullanabilirsin ben kullanıyorum ve hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlıyor. Saçlarını içten biotin tabletlerle desteklerken dıştan da saçlarına hint yağını ısıtarak kullanabilirsin ben hint yağını badem yağıyla ısıtıp saçlarıma friksyon yaparak yedirip 2 saat bekliyorum sende öyle yapabilirsin sonra saçlarını sebamedin onarım şampuanıyla yıkarsın son durulama suyuna biraz sirke katarsın saçların daha parlak olur. Saçlarının nemini bi havluyla aldıktan sonra GLİSS İN durulanmayan sarı renkli onarım için olan ürününü kullanıp saçlarını doğal olarak kurumaya bırakırsan bi kaç ay sonra saçların eskisinden de güzel olur şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Son düzenleme:
cok gecmis olsun canim
kuaföre gitseydin son halini göstermeye yaptiklari rezaleti tamamen olmasada düzeltsinler hik mik derseler buraya güvenip gelenlerde görsünler ne hale getirdigiinizi:57: hatta kür uygilasinlar bir süre ücretsiz ne demek ya sen güzel saglikli olmasi icin gidiyorsun onlar bozup seni evine yolluyorlar parada verdinmi?:26::53: evde yapsaydin sen bile bu saci bu hale getiremezdin ne demek bence kabul etme :36:
bol bol zeytinyagli maske uygulaya bilirsin canim yumurta sarisi ve bal da ekleyebilirsin
uzamamasini beklemen gerekiyor saglikli sac cikana kadar.

Canım gerçekten kötü bir durum ama artık olan olmuş bozma moralini şimdi yapman gereken acil bakım ürünleriyle saçlarını yavaş yavaş sağlığına kavuşturman. saçların söylediğin kadar yanıksa birden bire hiç bir ürün ilk sağlıklı halini sana geri getirmez ama inan yavaş yavaş eskisi kadar sağlıklı saçlara kavuşabilirsin. saçlarını kalınlaştırmak için biotin tabletler kullanabilirsin ben kullanıyorum ve hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlıyor. Saçlarını içten biotin tabletlerle desteklerken dıştan da saçlarına hint yağını ısıtarak kullanabilirsin ben hint yağını badem yağıyla ısıtıp saçlarıma friksyon yaparak yedirip 2 saat bekliyorum sende öyle yapabilirsin sonra saçlarını sebamedin onarım şampuanıyla yıkarsın son durulama suyuna biraz sirke katarsın saçların daha parlak olur. Saçlarının nemini bi havluyla aldıktan sonra GLİSS İN durulanmayan sarı renkli onarım için olan ürününü kullanıp saçlarını doğal olarak kurumaya bırakırsan bi kaç ay sonra saçların eskisinden de güzel olur şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Allah razı olsun çok sağol bakım yağları aldım büssürü karışım halinde birde badem yağı gliis sarı evet var bende glisserinde aldım çok kuru saçlarımın bu durumdan sonra normal kuruluk değil yani bakalım sürecem glisserin kopuk saçlarda var napacam şaşırdım medobiotin varmış 5 mg cilt doktoru yazmıştı zaen çinki b vitamini bu durumdan sonra bidaha gittiğimde soracam medobiotin almak istiyorum diye sanırım onu diyorsun sende evet eski saçlara kavuşsam keşke çok kötü görüntü günlük hayatta nasıl gizlicem bilmiyorum

cok gecmis olsun canim
kuaföre gitseydin son halini göstermeye yaptiklari rezaleti tamamen olmasada düzeltsinler hik mik derseler buraya güvenip gelenlerde görsünler ne hale getirdigiinizi:57: hatta kür uygilasinlar bir süre ücretsiz ne demek ya sen güzel saglikli olmasi icin gidiyorsun onlar bozup seni evine yolluyorlar parada verdinmi?:26::53: evde yapsaydin sen bile bu saci bu hale getiremezdin ne demek bence kabul etme :36:
bol bol zeytinyagli maske uygulaya bilirsin canim yumurta sarisi ve bal da ekleyebilirsin
uzamamasini beklemen gerekiyor saglikli sac cikana kadar.

Çok haklısın verdim parasınıda ya nasıl bir yaratıksa benim saçlarıda o hale getirdi halen inanamıyorum şoktayım ya uzak olsun elleri saçlarımdan ya nasıl otururum o koltuğa bidaha sinir sistemim altüst olur adını duymak istemiyorum Allah a havale ettim aynen keşke evde yapsaydım ben iyi yapardım kesin zaten. Birçok bakım yağları aldım işte sürecem kopuk saçlar çok kötü görünüyo ölü saç işte Allah yardımcım olsun bir mucize vitaminler alıyorum medobiotin varmış onu alacam cilt doktoruna danışıp hergün lık süte içine kuru maya katıp içiyorum gliserin sürecem bugün başlıcam saçlarım çatır çatır kuru ölüd ya ondan karanfil suyu hazırladım onu süresi dolsun yapmaya başlıcagım bilmiyorum bir mucize gerçekten ama pes etmicem ya neyle uğraşmaya kaldım ya :((

Evet canım medobiotini kastettim uzun vadede işe yarıyor. saçlarını günlük kullanım için toplamayı dene topuz yap at kuyruğu yap örgü yap birsürü model var dışarı çıkarken kullanbileceğin mesela sıkıca en tepeden bir topuz yap saçının sadece önünü şekillendir güzel bir taç tak kendine güvenin gelir böylece. hem toplarken uçlarına durulanmayan bakım spreylerinden de sıkarsın sen günlük işlerini yaparken saçlarında onarılır.Kış olduğu için saçlarını açık bıraktığında da bere şapka falan tak çok şık ve tatlı bereler var.Saçlarına kesinlikle düzleştirici maşa falan uygulama yoksa daha da kötü olur...

Evet canım medobiotini kastettim uzun vadede işe yarıyor. saçlarını günlük kullanım için toplamayı dene topuz yap at kuyruğu yap örgü yap birsürü model var dışarı çıkarken kullanbileceğin mesela sıkıca en tepeden bir topuz yap saçının sadece önünü şekillendir güzel bir taç tak kendine güvenin gelir böylece. hem toplarken uçlarına durulanmayan bakım spreylerinden de sıkarsın sen günlük işlerini yaparken saçlarında onarılır.Kış olduğu için saçlarını açık bıraktığında da bere şapka falan tak çok şık ve tatlı bereler var.Saçlarına kesinlikle düzleştirici maşa falan uygulama yoksa daha da kötü olur...

Çok sağol sürekli çare arıyorum yapısı kalın telli olupta sonra bu durma gelmek çok acayip oldu bana düzeleştirici felan sürmem imkansız zaten şu durumda telleri zaten inceldi doktora b vitaminlerim bitti almak istediğimi söylücem medobiotin aklımda birde evet günlük hayatta bakımı görünürmü diye gliserin yağını suyla karıştırıp sürmeyi düşünüyorum

banyodan sonra saçlarını sirkeli suyla durula.
benim de çok kötü yanmıştı, anca sirkeyle toparladım.sonra da bepanten bemiks hint yağı falan bakım yaptım.kendi saçım bayağı uzadı.hem düzeldi de.
sirke ilk kurtarıcıdır.

banyodan sonra saçlarını sirkeli suyla durula.
benim de çok kötü yanmıştı, anca sirkeyle toparladım.sonra da bepanten bemiks hint yağı falan bakım yaptım.kendi saçım bayağı uzadı.hem düzeldi de.
sirke ilk kurtarıcıdır.

Evet uzaması lazım işte telleride kurtarabilsem olanları sirke son durulama suyunamı katıyım ayrıyetten içiyorumda 2 gündir gerçi içmeyle saçın alakası olurmu bilmiyorum ama elma sirkesi içiyorum suya karıştırıp birde sinemaki kürü yapacam aldım be panten aktardan karışım yağ aldım ve badem yağı aldım sanırım karışımın içinde var çok yağ var ama sirkeyi denicem bu açıcı olayından sonra saçlarım cansızlaştı öldü ya ya sirke kötü edermi diye korktum ilk başta. Birde bişey okudum şimdi

Hint kadınlarının mucizevi saç ve kirpik uzatan formülleri:uygula!
Merhaba arkadaşlar..Gülden Çimen'in kitabından bizzat uyguladığım bu muhteşem formülü sizlerle paylaşmak istedim.mutlaka deneyin.Mucizevi bir formül...

10 gr. entele otunu - aktardan bulabilirsiniz, 2 bardak su ve 2 bardak sirkenin içinde kaynatıyorsunuz, su yarıya inene kadar kaynayacak ve bu suyu soğuyunca içerisine 1 bardak da ısırgan otu çayı koyup banyodan en az 1.5-2 önce evvel saç diplerine masaj yaparak sürüyorsunuz.Bu formülü haftada 2-3 kez yaparsanız 1 ay içinde inanılmaz gür,parlak ve uzun saçlara sahip olduğunuza inanamayacaksınız!

Ayrıca gün de 1 bardak kırkkilit otu çayı içiyoruz.Dökülmeleri önleyip saç ve kirpikleri inanılmaz uzatıyor.

NOT:Bu formülü kullanan 30 yaşlarında şaçları dökülmüş arkadaşımın 1 ay sonra saçlarının inanılmaz bir şekilde uzadığına şahit oldum...

Yazan böyle yazmış

canım sirkeyi durulama suyuna kat.
hint yağı da çok faydalı.saçları nemlendirir yumuşacık yapar.hem de çabuk uzamasını sağlyor.ayrıca bişey katmıyordum içine ben.bazen bemiks bepanten falan katıyordum.
benim saçlar yandığında bildiğin hamur olmuştu.berbattı anlatamam.pis kuaför bir de utanmadan bakım kremi satmaya çalışıyordu.allah bildiği gibi yapsın.aslında şikayet etmek lazım.

canım sirkeyi durulama suyuna kat.
hint yağı da çok faydalı.saçları nemlendirir yumuşacık yapar.hem de çabuk uzamasını sağlyor.ayrıca bişey katmıyordum içine ben.bazen bemiks bepanten falan katıyordum.
benim saçlar yandığında bildiğin hamur olmuştu.berbattı anlatamam.pis kuaför bir de utanmadan bakım kremi satmaya çalışıyordu.allah bildiği gibi yapsın.aslında şikayet etmek lazım.

Allah bildiği gibi yapsın halen şoktayım benim saçlarım o kadar dayanıklıydıki nasıl bu hale geldi bak sen anladın dediğimi çok kötü bir durummuş inan kafayı yemek üzereyim sürekli çare arıyorum saçlarım çok azaldı kafamda az saç hissediyorum düşün yani o kadar dolgun kalın telli çok gür saçlardan bu hale gelmek kafamda hep kopuk saç dolu dipten uca berbat ya saç tellerim ne biçim inceldi ya kullanılacak durumda değil bi dünya kestirdim uzundu ama boşa dipten uca kadar öldü saçlarım ya onlara herşey müstehak ama saç lara olan oldu dilerim Allahtan Allah bildiği gibi yapsın Allah a havale et gerisine karışma zaten Aminnnnnn . Bu telleri nasıl kalınlaştıracam bu kopuk saçlar çok kötü görünüyor yine uzun saç ama cansız ölü valla ne yapacam bilmiyorum :(((

saç rengi kimyasalla açıldığı için inceliyor.kendi saçın uzadıkça yine sağlıklı saçlarına kavuşacaksın.benim saçlar paketle geldi.açmalarına gerek kalmadı hiç:52:
bir de ceviz ve badem yemeyi ihmal etme saç için faydalı.benim şu an sorunum kalmadı,seninki de düzelicek en kısa zamanda.moralini bozma.

saç rengi kimyasalla açıldığı için inceliyor.kendi saçın uzadıkça yine sağlıklı saçlarına kavuşacaksın.benim saçlar paketle geldi.açmalarına gerek kalmadı hiç:52:
bir de ceviz ve badem yemeyi ihmal etme saç için faydalı.benim şu an sorunum kalmadı,seninki de düzelicek en kısa zamanda.moralini bozma.

İnşAllah düzelir bian önce,Allah razı olsun varya her kelimenden çare arıyarak okuyorum benimde paketle giden saçlarımdan azaldı ya saçlarım işte :(( her gün ılık sütün içine 1 tatlı kaşıgı kuru maya katıp içiyorum 1 hafta oldu bakalım nolur senin dediklerini uygulucam sirkeden korkuyodum canszlaştı ya saçlarım sirke naparki diye badem yağı sürüyorum birde dip yağlanıyorda altları çatır çatır kuru glisrin suyla karıştırıyım diyorum komple kopuk saçlar havada sen naptın peki gizlemek için çok bakımsız görünüyor birde aktar karışım yağ verdi içinde birçok yağ karışık hint yağı alacam haklısın be panten ampul aldım sinemaki kürü var onu yapacam ama saçalrım çok azldı ya çıldıracam ah bi atlatsam şu süreci ama ya bir saç uzaması ne kadar zaman ya biliyosun

saçını yıka güzelce kurut fönle ve dalinin aloeveralı bebek yağından sür ben öyle yaptım çokta güzel oldu en azından parlak görünüyor güzel kokuyor ve taranıyor

geçmiş olsun..jojoba yağını bilhassasa tavsiye ediyorum bi dönem düzleşitirciden benim saçlarımda fena olmuştu..sirkede saş kremi gibi yumuşatıyor saçlarını zararı yok yni..

canımm çok geçmiş olsun,bende senin gibiydim,ben kendim ettim ama 15 boyama 3 kez açtırma 9 ay içinde düşün saçlarımı,artık yağları karıştırıp sürmekten bitlenicem diye korkuyordum.Maalesef
saçlarımı kestirmek zorunda kaldım,hala bakım yağlarını kullanıyorum,zeytinyağı özellikle 2 gecede
bir sürüyorum bekletiyorum,sonrada 2 kere şampuan ve 1 kere krem yapıyorum,ellerime saçlar geldikçe sanki kalbim sıkışıyor ama yapacak bişey yok deyip kendimi avutmaya çalışıyorum.
Şimdi benim gibi saçları yanan bir kızla (satıcı bayan:)) tanıştım, dove serisini önerdi yoğun bakım olanı şampuanı,
saç kremi ve yoğun bakım maskesini tarifleri var zaten üstünde,onları uyguladım çıkıncada pantene
mükemmel bukleler olan bir durulanmayan bakım kremi var üstünede onu uyguladımmmm çoookkk
memnunum, yanık saç görüntüsü yokkkkkk,mutluyummmmm,!!!:))) kafana takma elbet iyileşecek,kökü sende çünkü, birde boya moya artık hiçbirşey yapmıyorum kotamı doldurdum:(
Sağlıklı saçlara kavuşmak dileğimle,hoşçakallll.....

prensess son durum nedir saçınla? bende 1yıl önce bir kuaför bozuntusuna emanet ettim saçlarımı ama sonuç hayal kırıklıgı seni çok iyi anlıyorum hala toparlamaya çalışıyorum hep kestirmek zorunda kaldım biranda kestiremedim uzun saça alışkın oldugum için aralıklarla kestirdim.

prensess son durum nedir saçınla? bende 1yıl önce bir kuaför bozuntusuna emanet ettim saçlarımı ama sonuç hayal kırıklıgı seni çok iyi anlıyorum hala toparlamaya çalışıyorum hep kestirmek zorunda kaldım biranda kestiremedim uzun saça alışkın oldugum için aralıklarla kestirdim.

Şİmdi gördüm canım ya , bende aynı sen gibi 1 anda kestiremedim son durum hep kestirdim 2 gün önce yine çok kestirdim 1 buçuk sene olacak hep mücadele , 1 dünya saçım gitti zaten şuan uçlarında az 1 şey kaldı

canım cokk gecmiş olsun..bende yasadım aynı durumu onca para ödeyerek :( 9 ay oldu hala saclarım yanık...uzadıkca kurtulabilirsin anca.. ben onca bakım yaptım sonuc aynı :( maskeler, dogal bakım yagları vs... benimde hala morelim bozukk :( üstelik boya tutmuyor.. boyatınca 1 hafta sonra akıyorr :((

bende senin durumundayım.saçlarım lastik gibi oldu koptu.mecburen kısacık kestirdim.ama hala yanıklar var.şimdilik şu ürünü deniyorum,saçımın ucundaki püsküllükler hafif düzeldi gibi.

acil kurtarma kremi

$acil_kurtarma_krem_şampuan_200ml.png

Back