- 13 Haziran 2015
- 76
- 21
- 43
-
- Konu Sahibi Pamukprensesimm
Belki cogul gebeliktirne olur bilenler başına gelenler cevaplasın son bat tarihi 4mayıs üç gün geçince idrarda yaptım pazitif çıktı üç tane yaptım inanamadım hemen kanda baktrdım 885,73 çıktı var dediler doktor ultrasonda baktı kese yok dedi iki gün sonra kanda yaptır yükselirse vardr güzel gidiyo dedi yaptırdım 1300 üstü cıktı iy dedi haftaya gel dedi tabi bu özel ssk gittim oda ultrason çektrdi yok kese dedi kist varmış yine kanda baktr dedi yükseliyomu diye vajinal ultrason verdi çarşambaya yaptrmak istemiyom acil doktoru vardı ona sordum üç günlük gecikmeyle 885,73çok yüksek dedi başka bi rahatsızlık olabilir dedi ne yapsam bilmiyorum
Belki cogul gebeliktir[/QUOTE
olabilirmi ama çoğulsa gözükmezmi ultrasonda
bende üç günlük gecikmeyle 650 çıkmıştı hem de geç döllenme olmuş. herşey normaldi bebeğim şimdi 1,5 yaşında. görülmemesi normal daha erken.ne olur bilenler başına gelenler cevaplasın son bat tarihi 4mayıs üç gün geçince idrarda yaptım pazitif çıktı üç tane yaptım inanamadım hemen kanda baktrdım 885,73 çıktı var dediler doktor ultrasonda baktı kese yok dedi iki gün sonra kanda yaptır yükselirse vardr güzel gidiyo dedi yaptırdım 1300 üstü cıktı iy dedi haftaya gel dedi tabi bu özel ssk gittim oda ultrason çektrdi yok kese dedi kist varmış yine kanda baktr dedi yükseliyomu diye vajinal ultrason verdi çarşambaya yaptrmak istemiyom acil doktoru vardı ona sordum üç günlük gecikmeyle 885,73çok yüksek dedi başka bi rahatsızlık olabilir dedi ne yapsam bilmiyorum
Aynen öyle bazı doktorlar insan piskolojisini hiç düşünmüyobende üç günlük gecikmeyle 650 çıkmıştı hem de geç döllenme olmuş. herşey normaldi bebeğim şimdi 1,5 yaşında. görülmemesi normal daha erken.
bazı acil doktorları insanın moralini gereksiz bozuyor. geçen yıl parmağım çekmeceye sıkıştı acile gittim doktor filmde parmağın çıkmış dedi ve parmağı takmak için çekti o nasıl bir acıydı anlatamam. bir de mandal taktı. iki gün sonra filmi alıp ortopetisyene gittim çıkık yok, ezilme var, mandala gerek yok dedi. mandal da çok acı veriyordu. bir de kızdı acil doktoru nasıl çıkığı takmaya çalışır diye.
şimdi nasılsın? keseyi gördün mü?Aynen öyle bazı doktorlar insan piskolojisini hiç düşünmüyo
Kusura bakma canım çoktandır giremedim şimdi gördüm yorumunu gördüm keseyi canım kalp atışınıda duydum üç aylık olcak bi hafta sonra şükürşimdi nasılsın? keseyi gördün mü?
çok güzel.Kusura bakma canım çoktandır giremedim şimdi gördüm yorumunu gördüm keseyi canım kalp atışınıda duydum üç aylık olcak bi hafta sonra şükür
Sağol canım Allah razı olsun çok şükür Rabbime bide şu sancım olmasa başka bi derdim yokHayirli olsun rabbim tamamina erdirsin.
Ne sancin var cnm?Sağol canım Allah razı olsun çok şükür Rabbime bide şu sancım olmasa başka bi derdim yok
Ah bi bilsem canım hiç geçmeyen bi sancı acile gittim muyane olmadan geldim doktorla atıştım şikayet ettim sinir etti beni manyak yaNe sancin var cnm?