Pskolojim bozuldu

Pamukprensesimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
76
21
43
ne olur bilenler başına gelenler cevaplasın son bat tarihi 4mayıs üç gün geçince idrarda yaptım pazitif çıktı üç tane yaptım inanamadım hemen kanda baktrdım 885,73 çıktı var dediler doktor ultrasonda baktı kese yok dedi iki gün sonra kanda yaptır yükselirse vardr güzel gidiyo dedi yaptırdım 1300 üstü cıktı iy dedi haftaya gel dedi tabi bu özel ssk gittim oda ultrason çektrdi yok kese dedi kist varmış yine kanda baktr dedi yükseliyomu diye vajinal ultrason verdi çarşambaya yaptrmak istemiyom acil doktoru vardı ona sordum üç günlük gecikmeyle 885,73çok yüksek dedi başka bi rahatsızlık olabilir dedi ne yapsam bilmiyorum

Belki cogul gebeliktir

Ilk Başlarda kesenin görülmemesi normal öncelikle korkma benimde doktor acilde baktı sol yumurtalığında kist var dedi kese var gibi ama gazın var gözükmüyor dedi ben şaşırdım bende kist falan yoktu 5 haftalık gebe gözüküyordum hemen başka doktora gittim alttan da baktı üstten de ne kist var ne gaz dedi kist gördüğü kese biraz sol tarafında o kadar dedi ..
Başka doktora da gitmeyi düşün araştır çevrenden sor en iyi yorum alanlara bi git görün hangisini beğenirsen ondan da devam et

bende üç günlük gecikmeyle 650 çıkmıştı hem de geç döllenme olmuş. herşey normaldi bebeğim şimdi 1,5 yaşında. görülmemesi normal daha erken.

bazı acil doktorları insanın moralini gereksiz bozuyor. geçen yıl parmağım çekmeceye sıkıştı acile gittim doktor filmde parmağın çıkmış dedi ve parmağı takmak için çekti o nasıl bir acıydı anlatamam. bir de mandal taktı. iki gün sonra filmi alıp ortopetisyene gittim çıkık yok, ezilme var, mandala gerek yok dedi. mandal da çok acı veriyordu. bir de kızdı acil doktoru nasıl çıkığı takmaya çalışır diye.

Aynen öyle bazı doktorlar insan piskolojisini hiç düşünmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…