amin canım aminnn.daha güzelleri sizlerin olsunallah tamamına erdirsin, her şey harika olmuş:)
alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok beğendim canım....herşey o kadar şık ve hoş ki....bakmaktan kendimi alamadım....sen de çok güzel ve mutlu görünüyorsun...Allah bu mutluluğunu hiç bozmasın....mutlu başlamış,mutlu devam etsin....:Saruboceq: a.s.
resimler çok güzel çokta yakışmışsınız
Allah tamamına erdirsin inşallah
elisam geldim nişanlılar kervanına.ilk gün bitti bile.psiqom tatlım bnm herşey harika görünüyor..hihoyyyt
çok yakışmışsınız
Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:
bahçe süslemesi filan harika olmuşyerimseniben
hoşgeldin nişanlılar kervanınaa.s.
tşk ederim canımtebrik ederim cnm çok yakışmıssınız mutluluklar dilerim
canım arkim çok saol.artık sıra sende.seninki için gün sayıcaz.sana tavsiyelerim olacak gelecek günlerde:)canım benimmm herşeyy çok güzel görünüyorr vallaa 4-5 kere baktım döndüm döndüm... herşey nmükemmle süslemelerine bayıldım .. saçın çok güzel olmuşşş.. çok beğendim saçını.... mavi çok güzel yakışmış.... Allah tamamına erdrisin... duygulandım :gitme:
inş. aminnnnnnnnnnnncanım benim maşallah çok güzelsin ve çok yakışmışsınız birbirinize
canım çok saolll
Allah tamamına erdirsin ömür boyu hep böyle mutlu olun inşallahh
amin canım.çok tşk ederim.allah razı olsunCanım beniiim herşey mükemmel olmuş :asigim:
Sizde öylesiniz harika gözüküyorsun.opuyorumnanaktan
Allah mutluluğunuzu daim etsin.:Saruboceq:
cnm tşk ederim.ya niedir bilmem herkes öle dio birbirinize benzionuz dio.allah bozmasın canım çok yakışmışsınız....birbirinize çok benzettim yüzünüzü maşallah allah kem gözlerden saklasın :)
aminnn canım aminnnnnnnnnnnnherşey gönlüncee olsun cnmm daha büyük mutluluklarına
allah tammını dhaa büyük mutluluklarlaa erdirsin..
çok tşk ederim cnmçok güzel olmuşsunuz Allah tamamına erdirsin...
tşk ederim tatlım.süslemeler hoş gözüktü ya.daha çok imkanımız olmadı.daha güzelleri sizin olsunelbısen cok hoş
omur boyu mutlu olun cnm ıns :)
bahceyı bende hep beyaz tulle suslemeyı hayal etmısımdır bakalım bnmkıne nolcak daha zaman var :)
hersey mükemmel ötesi gözüküyor...
allah tamamina erdirsin canim.
mutlulugunuz daim olsun
canımm benim herşey çok güzel olmuş.
allah mutluluğunu daim etsin
çook güzel olmuşsun saçın kıyafetin herşey çok güzel.
allah tamamını erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?