Psiqo'nun Nian 18 Temmuz 2009:)

psiqo

...........
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
2.513
18
116
40
Diğer
kızlar büyük günü atlattım ve aranızdayım.:teytey:
parmağımda yüzüğüm:asigim: kalbimde aşkımopuyorumnanaktanmutluyum kızlar.
onca yorgunluğa yaşanan streslere herşeye rağmen mutluyum
allah hepinize yaşatsın bu mutluluğu rabbim daim kılsın huzurumuzu sevgimizi mutluluğumuzu:Saruboceq:

bahçe süslemesinin hazırlıklarından bi kaç kare:teytey:

çikolatamcokacimcoook

kolonyayıda süslemiş görümcem:asigim:

çiçeğima.s.

nişan yastığım:kedi:

yüzüğüm

bohçalarım

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatım herşey çok güzel en önemlisi sen ve nişanlın bir harikasınız , bütün ömrünüz böyle mutlulukla geçsin..

psiqoooommm çok güzel olmuşsun canmmm Allah bir ömür mutlu etsinn.. Çok yakışmışınız kıyafetinin rengi çok hoş herşeyin süper wala kuşuummm...

oy oyy cok guzel nişanlıgın bır omur mutlu ol...

hersey cok guzel gorunuyor
saol canım benim.inş.dualarınızla

hayatım herşey çok güzel en önemlisi sen ve nişanlın bir harikasınız , bütün ömrünüz böyle mutlulukla geçsin..
pınarım canım arkadaşım çok saol

psiqoooommm çok güzel olmuşsun canmmm Allah bir ömür mutlu etsinn.. Çok yakışmışınız kıyafetinin rengi çok hoş herşeyin süper wala kuşuummm...
saol canımıniçi çok saollll

canım tebrıklerr mutlugunuz ınsallah omur boyu surer cok guzel olmussun
inş. canım benim.hepimizinki bi ömür sürer inş.

allah tamamına erdirsin canım mutluluklar diliyorum..
elbisene de bayıldım bu arada..
tşk ederim canım.elbise baya iltifat aldı o gecede.resimlerde rengi biraz mavi çıkmış aslında tam turkuazdı.

vay vay psiqom çok güzel olmuş açık havada bayıldım .
Elbisen de çok şık olmuş kolları falan bir bütün duruyor bana elbisenin yakından önden çekim fotosunu koyabilirmisin alacağım elbisede böle bir kol yaptırabilirim fikir oldu bana.
Çok yakışmışsınız
yüzüklerin de çok güzel.
Maşallah maşallah

herşey çok çok güzel olmuş süslemeler fln en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ama gecenin en güzeli sensin tabiki, Allah tamamına erdirsin mutluluklar canım

canım benim tşk ederim.elbiseye kollar sonradan eklendi ama gerçekten bütün oldu.herkes beğendi.
bütün fotolar elime geçer kuşum 2,3 güne kadar koyarım senin için.

herşey çok çok güzel olmuş süslemeler fln en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ama gecenin en güzeli sensin tabiki, Allah tamamına erdirsin mutluluklar canım
canım çok saol.elimizden geldiğince tüm ayrıntılara dikkat ettik.

her şey çok hoş görünüyor
ömür boyu mutluluklar

Allah tamamına erdirsin, mutluluklar dilerim.........
tşk ederim allah razı olsun

alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok beğendim canım....herşey o kadar şık ve hoş ki....bakmaktan kendimi alamadım....sen de çok güzel ve mutlu görünüyorsun...Allah bu mutluluğunu hiç bozmasın....mutlu başlamış,mutlu devam etsin....:Saruboceq: a.s.

resimler çok güzel çokta yakışmışsınız
Allah tamamına erdirsin inşallah

psiqom tatlım bnm herşey harika görünüyor..hihoyyyt
çok yakışmışsınız
Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:
bahçe süslemesi filan harika olmuşyerimseniben
hoşgeldin nişanlılar kervanınaa.s.

canım benimmm herşeyy çok güzel görünüyorr vallaa 4-5 kere baktım döndüm döndüm... herşey nmükemmle süslemelerine bayıldım .. saçın çok güzel olmuşşş.. çok beğendim saçını.... mavi çok güzel yakışmış.... Allah tamamına erdrisin... duygulandım :gitme:

canım benim maşallah çok güzelsin ve çok yakışmışsınız birbirinize
Allah tamamına erdirsin ömür boyu hep böyle mutlu olun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…