güzelim psikoz olan nereden bilsin psikoz olduğunu yakınları bilir.ha teşhisi konmuştur tedavisini oluyordur sağlıklıdır ozaman belki çıkar der ben psikozum diye.şüphecilik düşünce bozukluğu bu psikoz
anladım canım zaman zaman alevnenen bi hastalık ilaçlarla oda kontrol altına alınabiliniyor ancak bipolar bozukluğun mani atağı ile psikoz farklı şeyler ikiside olabilir eşinde allah yardım etsin
SAĞOL CANIM doktor söylemiş ama belkide psikotik özellikli bipolardır
psikotik özellik taşıyan bipolar hiç duymadım canım ama bikaç hastalık aynı anda olabilir insanda onu biliyorum.bendede öyle bipolar okb anksetiye bozukluk olmaz olamz değildir ama hastalık işte allah çeşit çeşit vermiş
CANIM ben duydum bipoların manik atağında bazı kişilerde psikoz olabiliyormuş aynı şeyilde depresyon atağındada
anladım canım olabilir tabikide olmaz diye birşey yok sonuçta ciddi hastalıklar bunlar.
bunu bilmiyordum ama nette araştırdım hemen doğru söylüyorsun sen psikoz özellikleride görünebiliyormuş bipolar bozukluklarda.herkes yaşadığını bilir ben yaşamadığım için bilmiyordum.
Nevrotik ve psikotik bozukluklarda psikotik bozukluklar da hastaneye yatış gerekmekte ve kişi hastahanede kontrol olmalıdır yani bir psikolog olmadan psikoz olduğunu anlayamazsın
ben bu tür hastalıkları psikologlar değilde doktorlar anlar bilir tedavi eder diye biliyorum.bunun psikologlarla ne ilgisi var.psikolog dediğin davranış bilimcidir.hastalar psiko tedaviylemi tedavi oluyorlar bilmiyorum doğrusu.ben doktorlar diye biliyorumda.
psikolog da anlar tabii ki de hastalıkları tanıdığı için ama "psikotik" seviyeye gelmiş bir hastaya psikoloğun çok yardımı olamaz çünkü psikoz artık en üst seviye ve ilaçla kontrol altına alınmalı, gerçeklikten kopuş
kopuşa kadar psikolog anlar öylemi.hemde böyle ciddi hastalıkları yazık adamlarda boşuna okuyup doktor oluyorlar bide.tedavide etsinler reçetede yazsınlar hatta ekt bile yapsın bu psikolaglar.yapmayın allah aşkına psikologla doktor arasındaki farkı sizmi yoksa benmi bilmiyorum.
psikoloji mezunuyum
farmakoloji dersi görmedim reçete yazamam
ancak ilk sınıfta temel fizyoloji ve üzerine daha yüksek fizyoloji gördüm, psikopatoloji ve klinik dersleri aldım yani beyindeki kimyasına kadar tanıyorum saydığınız hastalıkları, kullanılan ilaçların içeriklerini, kadavrada beyin incelemişliğim bile var yahu
peki senin dediğin olsun bakalım da mutlu ol
Mani geciricem o kadar mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?