Psikoz/sizofreni

Allah sabır versin çok geçmiş olsun. Ama sanki eşinizin rahatsızlığı paronaya gibi de geldi bana. emin değilim tabiki doktorda değilim. Eşimin ablası şizofren. Raporu var %80 di sanırım. Ağır özürlü diye geçiyor. evli değil ve doktoru evlenmesine müsade etmiyor.
benim de 3 yaşında kızım var ve kızıma sürekli kızım annecim gel kızım gibi cümleler kuruyor. Korkuyorum bende kızıma zarar vermesinden ya da alıp kaçmasından o yüzden hiç yalnız bırkmıyorum. Çok zor zamanlar geçirdiler ailecek biliyorum.

Paronaya değil cnm şuanki teşhis psikoz suan için durumumuz hastaligi mızı atlattik çok şükür ilaçların yan etkileri geçmeye başladı yavaş yavaş hayatımız normale dönüyor isede başlıycak yakında Rabbim bidaha yasatmasin o gunleri

Geçmiş olsun canım inş bir daha yasamazsiniz.

Gecmis olsun bendr sizofrenim kesinlikle ilaclarin cok faydasi oluyor birakmasin bana sorarsin bir hasta olrak sunu diyebilitim yalnizlik en kotu gelen seydir evlilik daha hizli iyilesmesinibsaglayabilir cevre destegi cok onemli ben annem babam olmasa yapamazdim suan tedavim suruyor dahada uzun surrcek gibi Allah hepimizie sifa versin

sizofreninin ilacsiz tedavi edilmesi gibi bir durum yok diye biliyorum ben. ilaclarini birakmasin sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…