Eşim 6 ay önce ilk defa atak geçirdi 1 ay hastanede yattı atak geçirdiği dönem.bana taktı onu aldatiyorum diye şimdi ılaclarla iyi ama malesefki ilaçların yan etkileri çok fazla daha.şimdiden bırakmayı düşünüyor .
Psikoz olup ilacsiz bir şekilde Çevrenizde iyilesen varmi
2 gün önce Dr gittik Dr bekledigimizdende çok çok iyi gidiyor dedi ama ilaç. Değişikliği yapıp5 mg olan haini 10.mg yaptı ve arti.bi ilaç. Daha.ekledidoktorlar ne diyo bu konuda?
Evleneli 5 yıl oldu yeni tanıştık bu hastaliklaşizofreninin tedavisi yok bildiğim kadarıyla,evlenmemeleri lazım zaten
ömür boyu ilaçlarını kullanacak
evlenmeden önce bilmiyor muydunuz durumu?
peki ilaçları kullanırken hastalığının farkında mı kabul ediyor mu tedaviyi istiyor mu?2 gün önce Dr gittik Dr bekledigimizdende çok çok iyi gidiyor dedi ama ilaç. Değişikliği yapıp5 mg olan haini 10.mg yaptı ve arti.bi ilaç. Daha.ekledi
anladım... zor bir durum...Evleneli 5 yıl oldu yeni tanıştık bu hastalikla
Atak geçirdiği dönem evi terketmistim.evde olsam dediğinizi yapardı suan iyi öyle sıkıntılarımız yok allaha sukur.ama.ilacın yan.etkileri ile.boğuşuyoruz suanOnu aldatıyorsun diye cinnet geçirip sana zarar vermesin? Bilemiyorum zor bir durum...
Atak geçirdiği dönem evi terketmistim.evde olsam dediğinizi yapardı suan iyi öyle sıkıntılarımız yok allaha sukur.ama.ilacın yan.etkileri ile.boğuşuyoruz suan
Ne gibi yan etkileri var?Atak geçirdiği dönem evi terketmistim.evde olsam dediğinizi yapardı suan iyi öyle sıkıntılarımız yok allaha sukur.ama.ilacın yan.etkileri ile.boğuşuyoruz suan
Oncelikle cok gecmis olsun. Sizi korkutmak istemem ama yaklasik 2-3 sene once sizofreni tedavisi gordugunu sonradan ogrendigim bir tanidigimiz esine zarar vermisti.Eşim 6 ay önce ilk defa atak geçirdi 1 ay hastanede yattı atak geçirdiği dönem.bana taktı onu aldatiyorum diye şimdi ılaclarla iyi ama malesefki ilaçların yan etkileri çok fazla daha.şimdiden bırakmayı düşünüyor .
Psikoz olup ilacsiz bir şekilde Çevrenizde iyilesen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?