Psikotik özellikli majör depresyon

Mutsuzbiri123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
111
88
18
Hanimlar merhaba bu konularla ilgili çok konu açtım ama aklim o kadar karisik ki ne yapacagimi bilemiyorum kusura bakmayin ben uzun süredir anksiyete bozukluğu ve majör depresyon tedavisi görüyorum ama doktorum ve çevremdeki herkes son zamanlarda psikotik özellikler göstermeye başladığımı söylüyor yani benim gerçekliğinden emin olduğum şeylerin halüsinasyon olduğunu çok net bir şekilde tüm detaylarıyla olmus gibi hatırladığım şeylerin aslında hiç olmadığını söylüyorlar. Zaten tedavinin başından beri antidepresanlar kullanıyordum ama doktor daha ağır antidepresanlar ve antipsikotik ilaç yazdı. Bütün bu olanlwr aklımı çok karıştırıyor halüsinasyon görmediğimden eminim ama buna kimseyi inandiramiyorum sizce ne yapmalıyım

Cok degisik resmen kendimi sorguladim.Simdi bu halisilasyon mu acaba.Yoksa sizofreni baslangici mi bilemedim.Yanlis anlamayin sakın.Bunu doktorunuzla paylastiniz mi.Bu cok ciddi bir konu.Ve bunu yalnizca doktor bilebilir.Biz ne desek de tabiyi koyacak olan doktor olucak.Hangi ilaci verdiler.Mesela benim kullandigim ilac paxera adini acikca yazabiliyorum zaten yesil recete harici vermiyolar.Ben anksiyete icin kullaniyorum.Farkli bi doktora da danisabilirsiniz bunu bence.Eger boyle ciddi bir durum soz konusuysa.Dini inanciniz var mi bilmiyorum.Namaz kilmak cok iyi geliyor.Ve Ya Şafi tesbihatini da cekmenizi oneririm.Acil sifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…