Meltem hanim iyi gunler, ben 29 yasinda bir bayanim. son 2 yildir yurt disinda bulunuyordum ve orada yabanci uyruklu biri ile evliyim; ancak hem evliligim hem de oradaki yasantim beni tatmin etmiyor. Su anda Turkiye'de bulunuyorum ve gelecekle ilgili kararlar almam, neyin benim icin daha saglikli olacagini anlamam gerekiyor. Ve bu cozumsuzluk ve karisiklik durumu sanirim beni depresyona surukledi ve su anda hicbirsey yapamiyorum, surekli yapmam gerekenleri erteliyorum ve zamanimin tamamini evde tek basima oturup hicbirsey yapmayarak harciyorum. "Yarin" ile ilgili tum duygularim belirsiz. Tabi aslinda durum daha da detayli aslinda. Ne yapmam gerektigini bilemiyorum ve bir psikoterapistten detayli bir sekilde yardim, tavsiye almak; danismak istiyorum. Acaba sizin herhangi bir kliniginiz var midir ya da tavsiye edebileceginiz baska bir terapist? Istanbul/Avrupa Yakasi-4.Levent'te ikamet ediyorum. Bir de bu konu ile ilgili daha once hicbir tecrubem olmamasindan dolayi terapi ucretleri hakkinda hicbir fikrim yok. Su an icin herhangi bir isim olmamasi nedeniyle de gelirim pek yuksek degil. Bu nedenle terapist tavsiyesinde bulunurken bu durumu da degerlendirirseniz sevinirim. Cok tesekkur eder, iyi gunler dilerim.