psikopat eltim :(

tövbestagfurullah kocasının aklına girdiğinizi düşünüyor bence ve bu kadın saatli bomba gibi
Zaten kaynıma diyor ki aileni bırak bana tap. Aileni sil birlikte mutlu mesut yaşayalım diyor. Kayınvalidemle kayınpederim de sırf oğlunun mutluluğu için diyorlar biz bir daha seni aramayız sormayız sen yeter ki mutlu ol. Ama kaynım ailesini bırakamıyor. Biz de onun ailesinin bir parçası olduğumuz için eltim bize düşman.

Zaten kaynıma diyor ki aileni bırak bana tap. Aileni sil birlikte mutlu mesut yaşayalım diyor. Kayınvalidemle kayınpederim de sırf oğlunun mutluluğu için diyorlar biz bir daha seni aramayız sormayız sen yeter ki mutlu ol. Ama kaynım ailesini bırakamıyor. Biz de onun ailesinin bir parçası olduğumuz için eltim bize düşman.

bu kadın psikolog eşliğinde düzeliyor başka türlü olmaz

Kaynımla eltim barışsın diye araştırma yapıp aile danışmanı ve psikolog buldum. Böyle olacağını bilseydim hiç uğraşmazdım çok pişmanım çok :KK43:
kızma ama benımde okul arkadaşım var,boşanacaktı,karısı ilaç kullanıyor,taa bekarlıkdatn beri sınır hastası imiş,ailesi boşatmadı,ağla zırla,babası anası önüne yattı,haa arkdaş değil boşanan kadın esince boşayacam seni dıyor,arkadşaım çocuklarına kıyamadı,ailesi aşırı baskkı yaptı,şimdi arkadaşımda dleirdi,ilaç tedavısıne başlıyor,bu ınat nıye,neden ille barışsınlar dıye uğraşıyorsunuz,siz o adamın yerınde olsnaız o hayatı yaşarmısınız,yaşamayacağınız bır hayatı başlarına daytamak nıye,bir delinin etrafındaki herkes zamanla delirir...ablamda öle bir kadın

kızma ama benımde okul arkadaşım var,boşanacaktı,karısı ilaç kullanıyor,taa bekarlıkdatn beri sınır hastası imiş,ailesi boşatmadı,ağla zırla,babası anası önüne yattı,haa arkdaş değil boşanan kadın esince boşayacam seni dıyor,arkadşaım çocuklarına kıyamadı,ailesi aşırı baskkı yaptı,şimdi arkadaşımda dleirdi,ilaç tedavısıne başlıyor,bu ınat nıye,neden ille barışsınlar dıye uğraşıyorsunuz,siz o adamın yerınde olsnaız o hayatı yaşarmısınız,yaşamayacağınız bır hayatı başlarına daytamak nıye,bir delinin etrafındaki herkes zamanla delirir...ablamda öle bir kadın
Çok haklısınız. Ben kaynıma da çok üzülüyorum. O da eşiyle küs olduğu zamanlarda sürekli depresif şarkılar dinliyordu. Kendine bir şey yapmasından korktum. Bir kaynım eşiyle olan sıkıntılarından dolayı hastalandı ve vefat etti. Şimdi ailesi bu çocuklarını da kaybetmekten korkuyorlar. Kayınvalidem ve kayınpederim boşanmasını istiyordu ve eltim ne isterse vereceklerdi. Ama eltim asla boşanmam dedi. Kaynım eltimle barıştıktan sonra çok değişti. Sanki eski yaşananları unutmuş gibi. Eltim bir şeyler yaptı ama ne yaptığını ben de bilmiyorum.

İnşallah canım. KAyınvalidem de çok iyi niyetli bir insan var. Kalbinden rahatsız, üzüntüye gelemiyor. Bu yüzden de korkuyorum biraz.
Canm ya insiallah herhangi bi sıkıntı çıkmadan düzelir de herkes rahat eder. Tüm aile sinirlerinizi bozcak bu kadın insiallah geçer.

kaynın bu psikopatı boşayıp atmıyor mu anasının kapısına..kendi de adam gibi biriyle evlenir hem.

Arkadaşlar merhaba,
Nasıl anlatsam bilemiyorum. Gerçekten psikolojisi bozulmuş bir eltim var. Nişanımda da düğünümde de olmadık sorunlar çıkardık. Balayından döner dönmez evimizi bastı. Önce farklı şehirlerdeydik, eşim eltimle aynı şehirdeydi. Eşimin yanına gittiğimde ise, kaynım eltimle kavga etmişti ve bize taşınmıştı. Yaklaşık 9 ay ayrı yaşadılar. Şimdi kaynım eşiyle barıştı ve eltim her kavgalarında bizim evimizi basıyor. Daha da kötüsü karşı komşum oldu. Artık her tartışmalarında bizim kapıyı kırarcasına çalacak. Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
hey yarabbim..Bence eşinizle konuşun bu durumu.Sonrada kadınla uyarın bu ne dengesizliktir ya

Çocuğundan dolayı atamıyor malesef
başlarım çocuğuna şimdi alsın çocuğuda kadını ....etsin..çocuğu bahane etmesin...böyle hayvanı (hayvanlara ayıp)ne diye bi tarafınızın dibine getiriyor..halt mı var karşınıza ev açacak..kaynında normal değil acıma bence.kadın bir daha kapıya dayandığında da al eline oklavayı Allah ne verdiyse ağzını burnunu dağıt ki bir daha gelemesin..deli deliyi görünce çomağını saklarmış..psikoloji mi dayanır canım buna.aaaa:63::63::63::63::63::63::63::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

başlarım çocuğuna şimdi alsın çocuğuda kadını ....etsin..çocuğu bahane etmesin...böyle hayvanı (hayvanlara ayıp)ne diye bi tarafınızın dibine getiriyor..halt mı var karşınıza ev açacak..kaynında normal değil acıma bence.kadın bir daha kapıya dayandığında da al eline oklavayı Allah ne verdiyse ağzını burnunu dağıt ki bir daha gelemesin..deli deliyi görünce çomağını saklarmış..psikoloji mi dayanır canım buna.aaaa:63::63::63::63::63::63::63::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:
O kadarını yapamam :KK43: Dua etmekten başka çarem yok malesef :KK43:

haha bende aynı şeyi düşünmüştüm ama ben merdane olarak düşündüm, şöyle kalınından indirecen kafasına pekmezi akacak o olacak :KK53:

Valla kusura bakmayın sizin elti dayak istiyor:KK34:benimde görümcem biraz çirkefdi nişanlıyken bizi kıskanıyordu onu niye sevmiyormuş kaynımla eşim diye hey allahım yaaa :cool:bigün eşim çok hastaydı evde ziyaretine gittim ben eşimin odasına girerken oda çıkıyordu bana bir omuz attı :KK57: Kırıldı sandım bide döndü ne omuz atıyon bilmemne bi başladı tantanaya üstüme yürüdü eşim çıkdı içerden noluyor demesine kalmadı ben kendimi savunmak için bi başladım girişmeye çok fena oldu ya eşim KV zor aldılar elimden evet güzel bi davranış değil biliyorum ama durup bana vurmasını bekleyemezdim 4 yıl konuşmadık hiççç nikahının olacağı gün barıştık bi dahada hiçç terslenmedi:KK51:

Siz duruşunuzu bozmayın birdaha sizi taciz ederse hemen polisi arayın.

X