Bir daha kapıya dayanırsa polisi aramayı düşünüyorum.Eğer fiziksel açıdan zarar verebileceğini düşünüyorsanız, dava açıp size belli mesafeden fazla yaklaşmasını engelleyecek bir mahkeme kararı çıkarttırın, kapıya dayandığında da polisi arayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha kapıya dayanırsa polisi aramayı düşünüyorum.Eğer fiziksel açıdan zarar verebileceğini düşünüyorsanız, dava açıp size belli mesafeden fazla yaklaşmasını engelleyecek bir mahkeme kararı çıkarttırın, kapıya dayandığında da polisi arayın.
Ben de öyle düşünüyorum.Allah sabir versin bi sene sik disini asla kapiyi acma kapida yaticsk hali yokya calar calar gider manyak
30 yaşında.
Öyle bir durumda eşim bana kızar. Sen onunla muhattap olma diyor.
Eşim kaynımın huzuru için diyordu ki yengemle oturur muhabbet de ederim. Ama eltimin yüzümüze baktığı yok. Bizi görünce kafasını çeviriyor. Eşimle bu yüzden çok tartıştım. Huzurumuz bozuldu. En son eltim kapımıza dayandığında eşim dedi ki bu kadından asla adam olmaz asla görüşmeyeceğim. Daha yeni aklı başına geldi. Kayınvalidem kayınpederim görümcelerim hepsi nefret ediyor eltimden. Görüşmüyorlar da. Onlar uzaktalar. Malesef biz yakınındayız hem de çok yakınında.Olur mu canım hiç öyle şey?? Asıl eşin karışmasın.. O kardeşi ile muhatap olsun.. yengesinden ona ne??
Senin evin, senin huzurun sonuçta.. tabiki de müdahale edeceksin..
Konuşulacak bir insan değil ki. İnsanın üstüne saldırıyor. Eşi bile onunla konuşamıyor. Adamcağız sürekli dışarılarda.Bence konusup tavrini belli etmelisin kapiyi acmamakla olacak gibi degil
Evet bizi suçlu buluyor. Biz aynı şehirde olduğumuz için onun huzurunu bozuyormuşuz. Kaynım eşime düşkün ve bana da çok değer verir. Eltim bunu çekemiyor.kocası ile kavga edip sizin evi niye basıyor ki? kavgadan sizlerimi suçlu tutuyor..
Nereye gitsek oraya gelir. Ben hayatımda kimseyle kavga etmedim. Kavga edecek düzeyde biri değilim. Eşi sürekli ona kızıyor ama anlamıyor ki. Zaten evimin içine asla giremez ne ben ne de eşim izin verir. Ben de onun evine hiç gitmedim. O da sadece kavga etmek için geliyor biz de kapıyı açmıyoruz. Bir saat kapıya vuruyor komşular çıkınca gidiyor hemen.Çok çirkef çok
Taşınırsam maddi olarak ben zarara uğrayacağım ve taşındığımız eve de gelir.Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin
Ya konus gelmesin ya da taşın
Hayatımda ilk defa böyle biriyle karşılaştım. Allah iyi etsin diyorum sadeceAaa hatun harbi bozuk ne bu canm Çaki gibi korkulu rüya en iyisi canm 1 sene daha sabır sonra kurtulursun. O ana kadarda zaten açmıyon devam et açma kapıyı. Delidir ne yapsa yeridir mantığıyla yola cikildiginda bırak akışına.
Canm ya ne zordur ne insanlar var hey allahim
Amin canm ya kaynin da biliyo madem ne diye yeniden barıştin be adam yada neden gelip sizin ordan ev tuttun offf off tuhaf bu insanlar.Hayatımda ilk defa böyle biriyle karşılaştım. Allah iyi etsin diyorum sadece
Çocuğu için barıştı. Eltim çocuğunu göstermiyordu. Kaynım da çocuğu için şu an katlanıyor. Biz de onun yüzünden katlanmak zorunda kalıyoruz. Evde durmuyorum artık. Eşimle okula geliyorum sürekli. Eşim beni evde yalnız bırakmayacağına söz verdi.Amin canm ya kaynin da biliyo madem ne diye yeniden barıştin be adam yada neden gelip sizin ordan ev tuttun offf off tuhaf bu insanlar.
Canm sabır sık dişini biraz daha. Ay insanın yüreğini kaldırcak bam bam kapıda surekli.
Allah yardımcın olsun kardesim