Psikomatik agri ne kadar guclu ola bilir ki?

Alisa56679

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mart 2024
75
10
28
Kizlar ben artik kafayi yemek uzereyim, o kadar kotu hiss ediyorumki 😢
Buraya da yazdim bir kac kere tam bir aydir bogaz agrisiyla ugrasiyorum, hersey annemin balik pisirmesiyle basladi, o gunden sora acaba bogazimda kalmismidir diye diye kafayi yedim(yememistim bu arada)ve hemen gogus kemigimde yanma basladi ama bogazimda kesinlik batma agri veya herhangi bir sikayetim yoktu, neyse bir kac gune yanma gecti ama dusuncem bitmedi ve bogazimin sol tarafinda az az agri olmaya basladi, iyi bile dayandin kizim dedim kostum doktora lutfen kamerayla bakin kafam rahat etsin dedim oda bakti sagolsun hic bir sey yok git cocuklarinla ilgilen dedi. Bende kendi kendime yine iyi sacmalamissin kizim dedim ve bir oh cektim. Iki gun iyi oldum ucuncu gun aksam cilek yerken sag bademcigimde agri olustu, ben yine senaryo yazdim acaba cileyin ustunde ne vardida bogaizma falanmi batdi dedim ama yine batma yoktu sabahsi butun gun bademcigim agridi neyse gecer dedim. Bir gun iyi oldum ve ertesi gun ayni sag tarafta bir doluluk hissi olustu sanki findik kalmis gibi sag tarafimda ve sonra ağri da eslik etmeye basladi o hisse, ama nasil agri cok fena sanki bogazim yaniyor..Yine basladim aglamaga baska KBB doktoruna gittim sadece eliyle bakti faranjit ola bilir dinlen gecer dedi ve bir sprey yazdi, ben tabi inanmadim ona ve hemen ardindan bir kamera ile bakan doktora yine gittim, o da bakti hic bir sey yok dedi, istersen git bir ultrason cektir dedi, gittim troid yokmus azicik lenflerin buyumus dedi ama soldaki sagdakinden daha buyuk ve benim solda agri yok.Yani kafayi yiycem lenf yuzunden agrisa neden tek tarafli agriyor, bir sey batsa hiss ederdim, hadi diyelim gercekten faranjit neden gecmiyor agrisi ve niye ben kafami bogazima taktiktan sora oldu, kotu bir tesadufmu sadece..Bugun esime baska doktora gidelim bogazim cok agriyor ben bunlardan memnun kalmadim dedi o da cok sinirlendi yeter artik kendine gel diyip sinirlendi, ama bogazim gercekten agriyor😢 psikolojik niye olsun ki, ben o tarafimi kafaya bile takmamistim😥 caresiz hiss ediyorum napim ben🙏🏻

Reflünüz var ise ondan da olabilir mide asidi gelip boğazı tahriş edebiliyor ben daha ondan yeni kurtuldum 3 ay aralıksız boğazım ağırdı psikolojim bozulmuştu artık

Boğaz reflüsü diğer adı ile sessiz reflüdür hiç bir mide şikayetiniz olmaz sadece boğazınız yanar ve ağırır tabii psikolojik olabilir psikolojik ağrının gerçek ağrıdan hiç bir farkı yok sürekli oraya odaklı iseniz hiç birşey olmasa bile ağırır

Boğaz reflüsü diğer adı ile sessiz reflüdür hiç bir mide şikayetiniz olmaz sadece boğazınız yanar ve ağırır tabii psikolojik olabilir psikolojikte ağrının gerçek ağrıdan hiç bir farkı yok sürekli oraya odaklı iseniz hiç birşey olmasa bile ağırı

Reflünüz var ise ondan da olabilir mide asidi gelip boğazı tahriş edebiliyor ben daha ondan yeni kurtuldum 3 ay aralıksız boğazım ağırdı psikolojim bozulmuştu artık
Reflum yok ama surekli bogazimda gaz oluyor gegirme istegi oluyo
Boğaz reflüsü diğer adı ile sessiz reflüdür hiç bir mide şikayetiniz olmaz sadece boğazınız yanar ve ağırır tabii psikolojik olabilir psikolojik ağrının gerçek ağrıdan hiç bir farkı yok sürekli oraya odaklı iseniz hiç birşey olmasa bile ağırır
sizin bogazinizin neresi agriyordu? Ve birsey takilmis gibi oluyormuydu

X