- 31 Mayıs 2019
- 283
- 250
- 18
- Konu Sahibi MusMutlu00
Meraba arkadaşlar direk konuya giriyorum. Kızlar ortada hiç bisey yok eşimle aramız gayet iyi. Iyi bir baba iyi bir es evden ise işten eve gelen bir insan. Haftada 2 gün tatili var 2 günde bizimle vakit geçirir her özel günü hatırlar çok romantiktir bisey istersem asla ikilemez ne istersem yapar. Fakat bu bir haftadır sürekli rüyalarım da beni aldatıyor. Ne kadar saçma da gelse psikolojim bozuluyor güne hep negatif başlıyorum ister istemez bi moral bozukluğu oluyor o psikolojiden çıkamıyorum. Bilmiyorum saçma mi geliyor size ama durum bu yani bir haftadır her sabah güne o kadar negatif başlıyorum ki sinirlerim bozuluyor olur olmadık şeyleri tartışma konusu yapıyorum. Bilerek yapmıyorum elimde olmadan yapıyorum sonra durup düşünüyorum ne kadar saçma bisey yaptığımın farkına varıyorum ama ne yaparsam yapım bu rüyalardan dolayı negatifligi mi atamıyorum üstümden. Sizce ne yapmalıyım kızlar nasıl kendime bi çeki düzen vermeliyim bu konu hakkında. Gerçkten çok kötü oluyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.