psikolojim hic iyi degil :(

Fondöten cok agır olmadığı sürece makyaj yaptıgın bile belli olmaz tatlım sadece renk verir aynı senim Güneş kremin gibi. Bende birçok ürün denemişimdir ucuzdan pahalısına kadar. Pahalı olunca illa iyi olacak diye bi kâide yok ama estetik acıdan sikayetciysen hafiften başlayabilirsin. Eger dogru ürünleri kullanırsan cildi besler bile. Makyajın temizliği cok önemli yatmadan mutlaka cildini temizle. Bebe sampuanını bilmiyorum ama dedigim gibi kesinlikle alkollü seyler kullanma. Sormak istediğin bi ürün va olursa özelden ulaşabilirsin, bende cok araştırıyorum icerikleri genelde bilirim
Parasi onemli degil gecsin de.korkuyorum yuzumu tahris eder diye ondan birde gunes kremi renkli olunca hic dusunmedim ama bb krem cok duydum.cok kimyasal olmayanlardan olabilir aslinda.cok tesekkur ederim.

Cok saolun.cok soruyorlar.sormaynlarda yuzume dikkatlice bakiyor.ondan utaniyorum.erkek bayan yuzene bakarak konusamiyorum artik kimsesin.gittim doktora nerdeyse hepsi aynisini dedi.kendi kendinin doktoru olacaksin dediler.bende cabaliyorum ama bu ara cogaldi ve aciyor artik yuzume dokunamiyorum.
Evlilik konusunda hayirlisini istiyorum hayirli zamanda hayirli kisyle.olmayacaksa sabir ver diye dua ediyorum.
Sizinde allah sikintinizi gidersin insallah.
Cok saol canim benim yuzumdede cok gunes lekeleri var bende disarita cikamiyorum suanda hamileyim yuzum mahfolmus aynalara bakamiyorum ama napalim canim rabbim yardimcimiz olur insallah

Parasi onemli degil gecsin de.korkuyorum yuzumu tahris eder diye ondan birde gunes kremi renkli olunca hic dusunmedim ama bb krem cok duydum.cok kimyasal olmayanlardan olabilir aslinda.cok tesekkur ederim.
Rica ederim tatlım. Kimyasal diye kötü olacak değil, bitkisel ürünleri hepsinin iyi olmadığı gibi. Mesela ben bitkisel bi ürün kullansam Yüzüm babun k.ına döner :KK53: ama petrol ve türevlerinden uzak durmak Lazım tabi. Gecmiş olsun tekrar

Yapmayın allah askina hersey evlilik mi veya sevgili olmak mi. Hayatta daha guzel seyler de var. Ozgurluk gibi mesela

Abimin yanina gittigimde universite hastanesine gittim.kadin sacimi siki bagladigim icin olur dedi.bende tahlil yapmiyacmisiniz dedim.oyle b 12me bakti birde cinko verdi.ama biotine frlan bisi demedi cok saolun saglik ocaginda yaparsalar burda baktiririm hemen cunki onler cok dokuldu.cok az sacim kaldi kafa kocaman.

canım demir eksikliğine, biotin(b7) eksikliğine ve de tiroid hormonlarına (t3-t4 - tsh) baktır mutlaka
hepsi saç döker, biotin egzema, akne gibi yüzde döküntü de yapar
sağlık ocağını bilmiyorum ama aile hekimliklerinde hepsini ücretsiz yapıyorlar

Cok saolun.biz babami trafik kazasinda kaybettik annem de yaralandi evde yatti.ben okul okuyamamistim.sonradan heves ettim ve okul oncesi ogretmenligi okuyorumdisardan son sinifim.aslinda evlenmek istiyorum evet ama once okulum bitsin atanmak istiyorum.ama bunu anlamiyorlar.okul aciktan olunca onemsemediler akrabalar. Dayi kizlarini felan aramiyorum artik.direk konu evlilik.benim elimde olan bisi degil ki.gel beni al desem.bunu anlamiyorlar.
senin nasil baktigin onemli canim kendine.. hic onemli degil ne dusunuldugu, sen yanlis yapmadigini bildikten sonra.. ayrica eminim ki guzel bi kizsin.. sadece kendini birakmis olabilirsin..

makyajla güzel olmaya çalışma, o kapatıcılar cildini daha da kötü yapar zamanla.
bir doktora görünün. cilt ve saçlar için cildiyeye gidin çok güzel ilaçlar var.
kendinize bakın ve pozitif olmaya çalışın.

X