- 25 Şubat 2013
- 519
- 101
-
- Konu Sahibi montesorri
Antibiyotik kullandim ama birakinca yine cikiyor benim hastaligim ilk asamayi gecti kizariklik ve sivilceye dondu.doktor son asama roacutan dedi.korkum goz tutulmasi yapiyormus bundan cok korkuyorum goz de miyop var giderek artiyor derecesi ve surekli arpacik cikiyor gozumde.Akne tedavisi gördünmü? Rozacea cok kötü bi hastalık değilki, pudrayla bile kapatılıyor, maddi durumunuz yetiyorsa lazerle o görünen damarları alabiliyorlar. Bendede hafif rozacea var damar değil ama yanaklarımda pembemsi bi kızarıklık oluyor, etrafındakiler ne güzel yanakların var ya pembiş pembiş der hepkronik olmuyor genelde akne tedavisi görenlerde olur o hastalık, alkolden uzak durmanız Lazım hem tüketim olarak hemde cildinize Kullandığınız ürünlerde alkol olmaması Lazım, bide bitkilerden elde edilen losyonlardan uzak durun
Bende cok arastiriyorum.evet buyuk etlen stres ve bagisikligin dusmesiymis.bana baharattan sicaktan soguktan sakinacaksin dedi.kendi kendime ugrasiyorum bitkisel olarak zerdecal kullaniyorum bende yeni yeni corek otu ama bu ara cok kizariyor ve sanki alti sulu gibi iltihapli sivilce var.birazcik yatissa yuzume dokunamiyorum aciyor.size de gecmis olsun.Benimde yüzümde egzama çıkmıştı. 3 ay boyunca geçmedi yeni geçti ama tekrarlayabilir. Yağlı ciltlerde oksizinc krem kurutuyor tavsiye ederim ancak krem yoğun yumuşatmak için kendi nemlendiricinle karıştırıp kullansan daha iyi. Birde coredalin sarı kutu olan kremi kullandım. Son okarak hergün ısırgan içiyorum bağışıklık sistemini güçlendirip karaciğeri temizliyormuş bu hastalıklarda karaciğerden kaynaklanıyormuş
Roaccutane bende kullandım, cok hafif akne olmasına rağmen resmen doktora yalvardım geçmesi icin ne gerekiyorsa Yaparım diye. 6 ay kullandım ama ben benden geçtim, rahmetli dedem çöpe bile atmıştı ilaçlarımı yaptıgı yan etkilerden dolayı.ben yinede kullanmaya devam ettim. Cok agır değilse akne,bence kullanma roaccutane, tamam harika bi cilt yapıyor ama yan etkileri cok cok fazla. Bazı antibiyotikler ve metronidazol içeren ürünler akne ve rosacea ya iyi geliyor. Ama akne Kalıcı değil psikolojini bozacak bi durum değil bence, her sekilde kapatabilirsin izleri sivilceleriAntibiyotik kullandim ama birakinca yine cikiyor benim hastaligim ilk asamayi gecti kizariklik ve sivilceye dondu.doktor son asama roacutan dedi.korkum goz tutulmasi yapiyormus bundan cok korkuyorum goz de miyop var giderek artiyor derecesi ve surekli arpacik cikiyor gozumde.
herkes çok güzel diye bir şey yok ki.eğer bir şeyleri çok kafana takıyorsan,bir doktora gidip gerekli tedavini ol.ayrıca kozmetik ürünleriyle rahatsız olduğun şeyleri kapatabilirsin.neredeyse hepimiz makyajla rahatsız olduğumuz şeyleri kapatıyoruz elimizden geldiğince.sen kendini sevince merak etme sevenin de çok olur.ayrıca evde kalmış falan da değilsin kendini üzme bu yüzden.hepimiz benzer korkular yaşıyoruz,yaşadık.İyi aksamlar kizlar.konuya nerden basliycam bilmiyorum.
Psikolojim bozulmaya basladi yasim 30 evde kaldim,yaşlaniyorum hayatimda kimse olmadi.platonik olarak hoslandiklarim oldu ve gorucu olarak gorustuklerim suanda da kimse yok olacak gibi de degil. yuzumde de rozasea hastaligi var kimsenin yuzune bakamiyorum.saclarim dokuluyor onleri epey acildi.kendimi gorunce seni kim ne yapsin diyorum.herkes o kadar guzel ki.
İcime kapandim.konusacak pek kimsem yok.cok uzuluyorum kizlar yuzumdeki kizariklik ve sivilcelerden gecmiyorlar bir turlu
İki doktora ayni gun gittim.ilk doktor direk bu ilaci onerdi.diger doktor da daha bu ilac icin erken dedi ve antibiyotik verdi.roaccutane yazan doktor ilacin iceriginin a vitamini oldugunu soyledi agir dedi hatta kullanmak icin imzami istedi.kilo felan karacigerde yaglanma varmi felan bakti.bende korktum yorumlari cok kotuydu intihar eden bile olmus.ben de amtibiyotik kullandim.ve a vitaminini arastirdim cilt icin onemi buyuk onlara dikkat ediyorum.Roaccutane bende kullandım, cok hafif akne olmasına rağmen resmen doktora yalvardım geçmesi icin ne gerekiyorsa Yaparım diye. 6 ay kullandım ama ben benden geçtim, rahmetli dedem çöpe bile atmıştı ilaçlarımı yaptıgı yan etkilerden dolayı.ben yinede kullanmaya devam ettim. Cok agır değilse akne,bence kullanma roaccutane, tamam harika bi cilt yapıyor ama yan etkileri cok cok fazla. Bazı antibiyotikler ve metronidazol içeren ürünler akne ve rosacea ya iyi geliyor. Ama akne Kalıcı değil psikolojini bozacak bi durum değil bence, her sekilde kapatabilirsin izleri sivilceleri
Cok saolun.icim rahatladi okuyunca.benim ablam yok tek kizim.cok konusabilecegim kimse yok.burda hepsini yaziyorum rahatladim sayenizde Allah razi olsun.Adriana lima değilim ama makyaj yapayım amannn yarışırız :)
33 yaşındayım ergen gibi iltihaplı sivilcem çıkar sağolsun kryolan paraya kıyıp aldın mı valla bebek gibi oluyorum :) boyumda öyle kavak gibi değil 1.85 adamla evliyim topuklu giyiyorum :)
Göbeğim herkesten önce gidiyor spor yaptım 19 kilo verdim hala 6 aylık varmı bebiş diyorlar yok be 5 aylıkta iri duruyor diyorum :)
Kimse evde kalmaz hayatta herşey kısmet
Ama önce kendine güven sadece güven gerisi zaten gelir.
Birde beni dürt tr saçımı boyayım 3 renkli takılıyoruz öyle
Allah sana da sabir versin.hakkinda hayirli olani en hayirli zaman da karsina cikarsin da seni de bu sikintidan kurtarsin.Bende 30 yasindayim.arkadaslara bile espiriyle yaklasiyorum evde kaldiimmm diye.ama evde kalmaktan daha kotusu ne biluyormusin 10 yildan fazla zamandir abi dedigim sevdigim sevgimden haberi olmayan adamin hafta sonu dugunu olacak olmasi.oluyorum ,nefes alamiyorum ama hayat devam ediyor
Kucuk kuzenlerim evliler bebek bekliyorla onlari gorenler benim icin niye bekliyor gecligi heba oluyor diyorlarmis.annem de surekli olumsuz iste sanki evlenenlerin kaderi iyiymiste benimki kotu gibi.etrafimda ki herkes dua ediyor bana evlen yuvani kur diye.kendimi garipmis kimsesi yokmus gibi hissediyorum.babam oldude.herkes aciyo gibi bakiyor ondankardesim, ben de evlenemem kesin diyodum, cunku cok zor begenen seven biriyim.. 23 te evlendim sonra, inan oyle pisman oldumki, nerden evlendim derdim neydi dedim.. bi tanidik da 29unda evlendi, daha erken tanisaymisim esimi diyordu her hareketiyle.. yani diyecegim, onemli olan evli olmak degil, sevdigin ve huzur buldugun kisiyle evli olmak.. Allah'tan hayirlisini dile sen.. vakti gelmedi demek.. kucuk yasta evlenen mutlu oluyo diye bi kaide olsaydi, hakliydin simdi dovunmekte de, ben oyle bsy duymadim hic..
Evet Güneş'e çıkarken muhakkak 50 faktörlü Güneş kremi kullan. Fondöten neden kullanmıyorsunki? Bb krem falanda öneririm ama fondöten içeriğinde petrol ve türevleri olmadığı sürece cok sıkıntı olmaz. Mesela dior un nude air harika bisey, fondöten sürmüş gibi olmuyor cok doğal ve iceriginde cok fazla silikon yok. Biraz paraya kıyman Lazım tabi ama sen yinede doktorun ne önerdiyse onu kullan. Biz sana anca estetik acısından daha iyi hissetmeni sağlayacak seyler önerebiliriz. Roaccutane kullanmanı tavsiye etmiyorum tatlım, inan yan etkileri cok kötü. Intiharı bilmem ama benimde psikolojimi bozmuştu Ağlayarak kullanıyordum ilacı kollarım dudaklarım kanıyordu ama vazgeçmedim kullandım. Suan cok sükür cok düzgün ve ipeksi bi cildim var ama şimdiki Aklım olsa kullanmam o ilacıİki doktora ayni gun gittim.ilk doktor direk bu ilaci onerdi.diger doktor da daha bu ilac icin erken dedi ve antibiyotik verdi.roaccutane yazan doktor ilacin iceriginin a vitamini oldugunu soyledi agir dedi hatta kullanmak icin imzami istedi.kilo felan karacigerde yaglanma varmi felan bakti.bende korktum yorumlari cok kotuydu intihar eden bile olmus.ben de amtibiyotik kullandim.ve a vitaminini arastirdim cilt icin onemi buyuk onlara dikkat ediyorum.
Yuzumde sivilce cikinca elimi yuzume degemiyorum.cok aciyor.doktor gunes kremini renklisini verdi kapatici gibi onu kullaniyorum.ben hic fondoten kullanmadim simdiye kadar dugunde sadece o da iki yada uc kere.uzumu de bebek sampuaniyla yikiyorum.doktor kozmetik hic bir sey kullanma dedi.ben ergenlikte sivilce hic yasamamistim.zaten bu hastaliga yetiskin aknesi de diyen var.insallah bir gun tamamen gecer.
Canim hic uzulme hersey gecer kendine aci cektirme bi cildiye ye gitseydin cuzumu var onun hem kendini hic uzme bence nasibin kaderin be zaman acilirsa o zaman olur hem boyle rahatsin ben 16 yasindayken nisanladim 17 sinde evlendim ve suan cok aci cekiyorum canimi cok acitiyor uzuyor kocam bence hic uzulme hayatinin guzel donemindesin keyfini cikar benceİyi aksamlar kizlar.konuya nerden basliycam bilmiyorum.
Psikolojim bozulmaya basladi yasim 30 evde kaldim,yaşlaniyorum hayatimda kimse olmadi.platonik olarak hoslandiklarim oldu ve gorucu olarak gorustuklerim suanda da kimse yok olacak gibi de degil. yuzumde de rozasea hastaligi var kimsenin yuzune bakamiyorum.saclarim dokuluyor onleri epey acildi.kendimi gorunce seni kim ne yapsin diyorum.herkes o kadar guzel ki.
İcime kapandim.konusacak pek kimsem yok.cok uzuluyorum kizlar yuzumdeki kizariklik ve sivilcelerden gecmiyorlar bir turlu
Allah rahmet eylesin canim.. ama oyle dusunme, kimin ne dedigini de onemseme.. insanlar konusacak bsy mutlaka bulur aradiktan sonra.. onemli olan senin mutlu olman ve hayata bakisin..Kucuk kuzenlerim evliler bebek bekliyorla onlari gorenler benim icin niye bekliyor gecligi heba oluyor diyorlarmis.annem de surekli olumsuz iste sanki evlenenlerin kaderi iyiymiste benimki kotu gibi.etrafimda ki herkes dua ediyor bana evlen yuvani kur diye.kendimi garipmis kimsesi yokmus gibi hissediyorum.babam oldude.herkes aciyo gibi bakiyor ondan
Solante diye gunes kremi verdi doktor onu kullaniyorum.ben makyaj yapmiyordum bir iki yildir goz kalemi kullaniyorum.biz kucuk yerdeyim makyaj yapan etrafimda yok.birde benim 4erkek tek kizim cogu seyi gec ogrendim hatta okulda arkadaslardan desem yeridir.Evet Güneş'e çıkarken muhakkak 50 faktörlü Güneş kremi kullan. Fondöten neden kullanmıyorsunki? Bb krem falanda öneririm ama fondöten içeriğinde petrol ve türevleri olmadığı sürece cok sıkıntı olmaz. Mesela dior un nude air harika bisey, fondöten sürmüş gibi olmuyor cok doğal ve iceriginde cok fazla silikon yok. Biraz paraya kıyman Lazım tabi ama sen yinede doktorun ne önerdiyse onu kullan. Biz sana anca estetik acısından daha iyi hissetmeni sağlayacak seyler önerebiliriz. Roaccutane kullanmanı tavsiye etmiyorum tatlım, inan yan etkileri cok kötü. Intiharı bilmem ama benimde psikolojimi bozmuştu Ağlayarak kullanıyordum ilacı kollarım dudaklarım kanıyordu ama vazgeçmedim kullandım. Suan cok sükür cok düzgün ve ipeksi bi cildim var ama şimdiki Aklım olsa kullanmam o ilacı
Cok saolun.cok soruyorlar.sormaynlarda yuzume dikkatlice bakiyor.ondan utaniyorum.erkek bayan yuzene bakarak konusamiyorum artik kimsesin.gittim doktora nerdeyse hepsi aynisini dedi.kendi kendinin doktoru olacaksin dediler.bende cabaliyorum ama bu ara cogaldi ve aciyor artik yuzume dokunamiyorum.Canim hic uzulme hersey gecer kendine aci cektirme bi cildiye ye gitseydin cuzumu var onun hem kendini hic uzme bence nasibin kaderin be zaman acilirsa o zaman olur hem boyle rahatsin ben 16 yasindayken nisanladim 17 sinde evlendim ve suan cok aci cekiyorum canimi cok acitiyor uzuyor kocam bence hic uzulme hayatinin guzel donemindesin keyfini cikar bence
Fondöten cok agır olmadığı sürece makyaj yaptıgın bile belli olmaz tatlım sadece renk verir aynı senim Güneş kremin gibi. Bende birçok ürün denemişimdir ucuzdan pahalısına kadar. Pahalı olunca illa iyi olacak diye bi kâide yok ama estetik acıdan sikayetciysen hafiften başlayabilirsin. Eger dogru ürünleri kullanırsan cildi besler bile. Makyajın temizliği cok önemli yatmadan mutlaka cildini temizle. Bebe sampuanını bilmiyorum ama dedigim gibi kesinlikle alkollü seyler kullanma. Sormak istediğin bi ürün va olursa özelden ulaşabilirsin, bende cok araştırıyorum icerikleri genelde bilirimSolante diye gunes kremi verdi doktor onu kullaniyorum.ben makyaj yapmiyordum bir iki yildir goz kalemi kullaniyorum.biz kucuk yerdeyim makyaj yapan etrafimda yok.birde benim 4erkek tek kizim cogu seyi gec ogrendim hatta okulda arkadaslardan desem yeridir.
Cok saolun.biz babami trafik kazasinda kaybettik annem de yaralandi evde yatti.ben okul okuyamamistim.sonradan heves ettim ve okul oncesi ogretmenligi okuyorumdisardan son sinifim.aslinda evlenmek istiyorum evet ama once okulum bitsin atanmak istiyorum.ama bunu anlamiyorlar.okul aciktan olunca onemsemediler akrabalar. Dayi kizlarini felan aramiyorum artik.direk konu evlilik.benim elimde olan bisi degil ki.gel beni al desem.bunu anlamiyorlar.Allah rahmet eylesin canim.. ama oyle dusunme, kimin ne dedigini de onemseme.. insanlar konusacak bsy mutlaka bulur aradiktan sonra.. onemli olan senin mutlu olman ve hayata bakisin..