- 25 Şubat 2013
- 519
- 101
-
- Konu Sahibi montesorri
Canım bende 30 yaşımdayım.benimde saçlarım seyrek. Evlenmek kısmet hayırlıdı inşallah bizi mutlu edecek biri çıkar karşımıza. Üzülme evşenenlerde musmutlu değil zatenİyi aksamlar kizlar.konuya nerden basliycam bilmiyorum.
Psikolojim bozulmaya basladi yasim 30 evde kaldim,yaşlaniyorum hayatimda kimse olmadi.platonik olarak hoslandiklarim oldu ve gorucu olarak gorustuklerim suanda da kimse yok olacak gibi de degil. yuzumde de rozasea hastaligi var kimsenin yuzune bakamiyorum.saclarim dokuluyor onleri epey acildi.kendimi gorunce seni kim ne yapsin diyorum.herkes o kadar guzel ki.
İcime kapandim.konusacak pek kimsem yok.cok uzuluyorum kizlar yuzumdeki kizariklik ve sivilcelerden gecmiyorlar bir turlu
Saolun kizlar Allah razi olsun.sacim icin gittim doktora siki bogmaktandir dedi cok ilgilenmedi cinko hapi verdi sadece.yuzumde evet akne rozasea var iltihapli sivilce cikiyor burun ve yanak bolumunde kizariklik oluyor.herkes soruyor utaniyorum kimseyle goz goze bakarak konusamiyorum.yuzum egik genelde utaniyorum bakmaya
Cok gittim doktora yuzum icin herkesin dedigi ayni.bu hastaligin nedeni bilinmiyormus.genelde antibiyotik verip gonderdiler onu da kullanmayi birakinca tekrarliyor.yuzume suremiyorum korkudan gunes kremi kullanabiliyorum sadece.biz kucuk bir ilcedeyiz oyle imkanlarimiz yok.cok saolun ilgilendiginiz icinBir iki bakimla sizi degistirirdimama Kryolan urunleri var onlara bir bakin ve ozel egitim gunleri oluyor ucretsiz onlara da katilabilirsiniz vaktiniz olursa..
30lu yaslarin ayri bir guzelligi var bence. Yeter ki dogru urunleri kullanabilin.
Tabi ilk once cok iyi bir dermatolog..
Beni isteyen biri vardi cok israr etti olsun diye ailem begenmedi olsun istemedi ben ailem istemiyor dedigim halde pesimi birakmadi ta ki yeni birini bulana kadar onu garatileyince aramayi kesti ve evlendi facebooka bol bol resim koyuyor.bense ona ayip olur diye baska gorusmek isteyen vardi gorusmedim ve galiba vazgectiler geleceklerdi.
Bu olaydan sonra cok uzuldum.cocukca belki ama gururum kirildi.aslinda gec belki ama okuyorum dersimi verirsem ogretmen olucam insallah ama hani bir yaninda destek olan birisini olsun istiyorum.ailem saolsun cok dusuyor ustume.ama beni diger olay cok etkiledi.umudumu kirdi
Saolun kizlar Allah razi olsun.sacim icin gittim doktora siki bogmaktandir dedi cok ilgilenmedi cinko hapi verdi sadece.yuzumde evet akne rozasea var iltihapli sivilce cikiyor burun ve yanak bolumunde kizariklik oluyor.herkes soruyor utaniyorum kimseyle goz goze bakarak konusamiyorum.yuzum egik genelde utaniyorum bakmaya
Benimde yüzümde egzama çıkmıştı. 3 ay boyunca geçmedi yeni geçti ama tekrarlayabilir. Yağlı ciltlerde oksizinc krem kurutuyor tavsiye ederim ancak krem yoğun yumuşatmak için kendi nemlendiricinle karıştırıp kullansan daha iyi. Birde coredalin sarı kutu olan kremi kullandım. Son okarak hergün ısırgan içiyorum bağışıklık sistemini güçlendirip karaciğeri temizliyormuş bu hastalıklarda karaciğerden kaynaklanıyormuşCok gittim doktora yuzum icin herkesin dedigi ayni.bu hastaligin nedeni bilinmiyormus.genelde antibiyotik verip gonderdiler onu da kullanmayi birakinca tekrarliyor.yuzume suremiyorum korkudan gunes kremi kullanabiliyorum sadece.biz kucuk bir ilcedeyiz oyle imkanlarimiz yok.cok saolun ilgilendiginiz icin
Abimin yanina gittigimde universite hastanesine gittim.kadin sacimi siki bagladigim icin olur dedi.bende tahlil yapmiyacmisiniz dedim.oyle b 12me bakti birde cinko verdi.ama biotine frlan bisi demedi cok saolun saglik ocaginda yaparsalar burda baktiririm hemen cunki onler cok dokuldu.cok az sacim kaldi kafa kocaman.arkadaşım bir şey soracağım
biotin için baktırdın mı hiç? biotin eksikliğin olmasın?
hem saç dökülmesi yapar, hem de ağız ve burun çevresinde döküntü yapar
tırnakları etkiler
sıkıntı da yapar
eğer baktırmadıysan bir baktır derim
1 kan testine bakar...