• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolojim hiç iyi değil yardım edin

tata1414

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
68
3
298
İstanbul
Ben 27 yasinda is guc sahibi bir insanim.ailemle gorusmuyorum kiz kardesim ve esiyle yasiyorum.hic mutlu degilim.hicbirseyden zevk alamiyorum.gulmeyi unuttum neredeyse.hayatimda buyuk bir bosluk var ve o boslugu erkeklerle doldurmaya calisiyorum.tabi olmayinca buyuk bir bunalima giriyorum.son gorustugum kisi ustu kapali seninle evlenmem takilalim dedi daha yeni.bunu kafaya takmadan yapamiyorum.beni nasil boyle dusunur kabullenemiyorum.kendimi toparlamak istiyorum hobi edinmeye sosyal aktivitelere katilmayi dusunuyorum ama resmen useniyorum cesitli bahanelerle vazgeciyorum.birseye baslasamda hemen sklyorum.yaptigim hicbirsey beni mutlu etmiyor.arkadaslarimla gezerken bile mutlu degilim ama sirf vakit gecsin diye gidiyorum.insanlardan uzaklastim ailemden bile.hayatimi bosuna yasiyormusum gibi hissediyorum.yani yasamak icin bir sebep bulamiyorum kendime.hep mutsuz ve asik suratliyim bu yuzden insanlarda kaciyor benden.lutfen bana yardimci olun ne yapacagimi sasirdim kendimi herseye kapattim.

Bi süre bırak boyle geçsin, insan dibe vurmadan yukarı cikamazmis.mutsuzluğu erteleyip bastırma gerektiğinde onu da yaşamak lazim. Ama çok da uzun tutma bu süreyi, evde film dizi izle ssevdiğin şeyleri yap biraz sonra yavas yavaş insan içine çıkmaya başlarsin canım :) kendini zorlama hicbi şey için kimse senden önemli degil

evde oturup örgü örmek bile boşlukları erkeklerden daha iyi doldurur :) takılmak derdinde olan insanlara yol verin gitsin. pozitif olmaya çalışın aldığımız tek bir nefes bile bir çok mucizeyi içinde barındırıyor iyi günler sizinle olsun.

Back