• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim cok bozuldu

Yeterdaha1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
2
0
1
28
Burdan da yazamiyorum..derdimi dinleyebilcek biri varsa yazabilir mi özelden.

Edit:Herkese cok tesekkur ederim bir ablam yardimci oldu sagolsun.

Son düzenleme:
Buradan yazabilirsiniz hem daha çok kişiye ulaşıp çok daha fazla fikir alırsınız hem de ne siz bizi tanıyorsunuz, ne de biz sizi tanıyoruz. Rahat olabilisiniz.

:KK53: merak ettim ben de , mesaj attim bekliyorum.
Belki anlatacagi detaylardan ifsa olmaktan korkuyordur
O zaman bazı detayları değiştirmeli anlatırken.
Hem özelden yazacağı kişinin tanıdığı olma ihtimali de var ona bakarsak, milyonda bir de olsa ihtimal ihtimaldir :rolleyes:

O zaman bazı detayları değiştirmeli anlatırken.
Hem özelden yazacağı kişinin tanıdığı olma ihtimali de var ona bakarsak, milyonda bir de olsa ihtimal ihtimaldir :rolleyes:
Onu kendi dusunsun artik ne yapayim :KK45: sapik olma ihtimalini goz onunde bulundurarak yazdim sonucta:deli:

:KK53: merak ettim ben de , mesaj attim bekliyorum.
Belki anlatacagi detaylardan ifsa olmaktan korkuyordur
Burda kaynanasını çekiştiren dert yanan bir gelin komşusu tarafından yakalanmıştır :duduk:
Kaynanası hakkında konu acan konu sahibi
Ertesi gün beni tanıyan komşu teyze diye konu açmıştı :KK53:
İşin komiği kadın sorunca ben değilim demiş :ıslık:komşu hakkında konu açmış olması gülermisin ağlarmısın cinsinden di:))))

Burda kaynanasını çekiştiren dert yanan bir gelin komşusu tarafından yakalanmıştır :duduk:
Kaynanası hakkında konu acan konu sahibi
Ertesi gün beni tanıyan komşu teyze diye konu açmıştı :KK53:
İşin komiği kadın sorunca ben değilim demiş :ıslık:komşu hakkında konu açmış olması gülermisin ağlarmısın cinsinden di:))))
Hahaha :D gercekten mi
Nasil bir detay verdi acaba , komsusu anlayacak kadar:)

Back
X