hoca falan kar etmez. İstanbuldaysan çok iyi bir psikiyatr var onun adını verebilirim . Burda bir çok insana tavsiye ettim . Çok yakın akrabalarımı , arkadaşlarımı , beni sağlığıma kavusturdu. Dr. Hasan basri izgi. Google da ismini yaz tüm bilgilerini bulursun face hesabında. Sadece 1 dr gitmişsindir onlada frekansın tutnamıştır yada iyi bir dr değildir ilaç verip yollamıştır yüksek ihtimAlle.
İstanbula gelme imkanın varsa mutlaka tavsiye ederim. Hacı hoca seni kurtarmaz inan. Nomalde sesler duyuyormusun? Kimsenin görmediği şeyleri görüyormusun? Yoksa sadece gece uyurken mi?antalyadayım ama iyi gelcekse giderim
Evet...tahmin etmiştim...yoksa böyle duygular ölme isteği...ayrılık kız mısın ona göre anlatcam
Evet...tahmin etmiştim...yoksa böyle duygular ölme isteği...
İstanbula gelme imkanın varsa mutlaka tavsiye ederim. Hacı hoca seni kurtarmaz inan. Nomalde sesler duyuyormusun? Kimsenin görmediği şeyleri görüyormusun? Yoksa sadece gece uyurken mi?
Tanı koymak yanlış olur ama bipolar başlangıcı olabilir ve sizofreni ile çok sık karıştırılır. Sizin çok iyi bir dr a gitmeniz gerekiyor. Doğru dr 6. Ay içinde sizi kurtarır en azından normal hayata adapte eder. Bu bir süreç bunu unutmayın. İmkanınız varsa dediğim gibi hasan beyi tavsiye ederim istanbula gelin. Yoksa burda antalyalı arkadaşlardan yardım alın. Yeni bir konu açıp antalyada iyi bir psikolog varmı tavsiye edebileceğiniz diye onlara sorun. Hiç üzülmeyin ben ne psikolojik rahatsızlığı olan insanlar gördüm iyileştiler hepsi hayatlarına devam ediyor. Sizde iyileşiceksiniz buna emin oluneskiden sadece uyurkendi hatta ben uyurken biri yanımdan geçsin bağırıyorum çok korkuyorum bazen ailem bana sesleniyo sanıyorum efendim diyorum biz çağırmadık diyolar bazen böyle yürüyorum sanki arkamdan biri geliyo gibi oluyo
Tanı koymak yanlış olur ama bipolar başlangıcı olabilir ve sizofreni ile çok sık karıştırılır. Sizin çok iyi bir dr a gitmeniz gerekiyor. Doğru dr 6. Ay içinde sizi kurtarır en azından normal hayata adapte eder. Bu bir süreç bunu unutmayın. İmkanınız varsa dediğim gibi hasan beyi tavsiye ederim istanbula gelin. Yoksa burda antalyalı arkadaşlardan yardım alın. Yeni bir konu açıp antalyada iyi bir psikolog varmı tavsiye edebileceğiniz diye onlara sorun. Hiç üzülmeyin ben ne psikolojik rahatsızlığı olan insanlar gördüm iyileştiler hepsi hayatlarına devam ediyor. Sizde iyileşiceksiniz buna emin olun
ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama inanın Allah daha başka büyük dert vermesin.bir süre sonra böyle düşündüğünüz için kendinize belki de kızacaksınız.zaman her şeyin ilacıdır...aldatıldım ondan sonra böyle oldum ama bu kadar kötü deildim