- 27 Mayıs 2021
- 205
- 230
- 33
- Konu Sahibi Kenin Mojo Dojo Casa Evi
Benim ön tek dişimde antibiyotik lekesi vardı. Ne gülerdim ne bir şey. Ağzımı açarken bile utanırdım konuşamazdım. Bütün lise hayatım ve üniversite 1 böyle geçti. Sonra dişimi doktora gösterdim. Normalde bir dolgu bile o işi halledermiş ama onlar güzel olmaz dedi. Zirkonyum yapalım dedi. Ama yanındaki dişle aynı olsun dedi. Bir dişim de yamuktu hem onu da düzeltiriz dedi yaptı. Ben 4 senedir çok mutluydum bir kere kafama takmadım. Güldüm konuştum güzel de bir kızım çok sevdim aşık oldum. Babam bu sene implant yaptırdı. Bir süre dişsiz gezdi. Ya benim de kaplama altından dişim çürür de implant için dişsiz gezersem korkusu oluştu. Ön 3 d iş pat diye ortada. Normalde asla ağrı sızı olmazdı bunu düşündüğümden beri ağrıyor sanki. Sürekli ya implant yüzünden dişsiz kalırsam arkadaşlarıma ve sevgilime mahçup olursam korkusu var. Bir haftadır psikolojim bozuldu. Ne güzel basit bir dolgu çözümmüş. 20 yaşında doktor resmen beni kandırdı. Sürekli aklımda o güne gidip dolgu yaptırıyorum. 2 3 gündür buradan insanlara zirkonyumu kaç sene kullandıklarını soruyorum. Psikolojim çok bozuldu yaşım daha 24.