psikolojim bozuldu resmen kendimi çok yanlız hissediyorum:(

superisiii

mert'in koca bebeği:))
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
844
1
kızlar nolur yardım edin kafayı yiycem artık liseyi geçen sene bitirdim üniversite okumayı çok istedim ama ailem tek başıma hiç bir yere göndermiyo:KK43:(benim başımda bir bela vardı beni kaçırmışlardı ve biri öldü benim yüzümden)şimdi bakkala diye çıkıyorum hemen sokağın başına ama 5 dk geciksem beni aramaya çıkıyolar.Çok şükür ki beraber olduğum adamla nişanlandım. ama nişanlım askerde sadece onunla istediğim yere gidebiliyodum.Neyse asıl sorun şu ben evde çok bunaldım artık hiç bu kadar uzun süre evde kalmadım ben:KK43:Çalışmak istiyorum izin yok gezmek istiyorum izin yok illa biri takılıyo peşime:KK43::KK43:Arabayla gezmeye çıkıyorum kafamı dinliyim diyorum yok gene geliyo biri benle o kadar bunaldım ki yeterr diye bağırasım geliyo bazen avazım çıktığı kadar bağıracağım yere gitmek istiyorum yanımda sürekli biri olduğu için hiç bişey yapamıyorum:KK43::KK43:
Annemin ailesini tanımıyorum doğru düzgün sadece anneannem dedem teyzem ve dayım ama babamın ailesi çok geniş amcaları dayıları teyzeleri ve onların torunlarına kadar herkes iç içe.Ama kendimi yanlız hissediyorum hep birbirlerine ziyarete gidiyolar ama bize gelen yok bazen annemi alıp ben gidiyorum hatta bize gelmek istemedikleri çok açıkça belli zaten hadi gidelim yemeği bizde yiyelim diyorum gelmek istemiyo kimse yarın düğünümde doğru düzgün kimse olmuycak diye çok üzülüyorum:KK43:Birde bizim için şöyle demişler ve hepside aynı fikirdeymiş bizim eve geldiklerinde kendilerini çok kötü hissediyolarmış.Ama bizim bişey dediğmiz yok hep saygı gösteriyoruz bir insan gelse ne ikram ediceğmizi bilemiyoruz hep koşuşturma neden kötü hissediyolar ki?:KK43::KK43:
Dünden beri bir sürü hayal kurdum çalışıcaktım bende sosyal bir insan olucaktım kendi paramı kendim kazanacaktım yeni arkadaşlıklar edinecektim:KK25:Bugün açtım babama ama kabul etmedi çıkardı bana 5 milyar verdi al istediğni al ama çalışıcam deme dışarı yanlız başına göndermem sana zarar verecekler dedi:KK43::KK43:Benim düşündüğüm bu değil di ki bi arkadaşım var çalışıyo ayda 500 alıyomuş ama o kadar mutlu ki bazen geliyo çeyizlik şunları aldım şu taksitlerim var diyo kendi kendine yetebiliyo ama ben öyle değilim:KK43::KK43::KK43:Şimdiden sorumluluk sahibi biri bende şans yok ki hala küçük bir çocuk gibiyim insanların arasında çekiniyorum istemediğim bişey olduğunda ağlayarak anlatıyorum:KK43::KK43:
O kadar yorguun ve mutsuzum ki intihar edesim geliyo bazen:KK43::KK43::KK43:Kızlar allah rızası için bir akıl verin nolur ben nolucam böyle yarın evlendiğimde eşimin ailesi beni çok yadırgar kendimi geliştirmek için napmam lazım :44::KK43::KK43::KK43:7::KK43:
(Bu arada kusura bakmayın bunları ağlayarak yazdım cümlelerim karmaşık gelebilir)

Nişanlıymışsın, az sabret.
Yapmak istediklerini evlenince yapmaya gayret et.

Hiç anlamıyorum böyle ebeveynleri.
İnsanın zerre özgüveni olmaz bu şekilde.

:KK43:benim başımda bir bela vardı beni kaçırmışlardı ve biri öldü benim yüzümden)

Yaşadığın hayatı sorguluyor ve neden neden diyorsun ya
İşte cevabı yukarıda yazmış olduğun cümlede..
Çok sıradan ve basit birşeymiş gibi parantez içine iliştirdiğin cümlede..

Ailenin hassasiyeti de ve bilmiyorum belki de akrabalarınızın sizden uzak durmasına neden bu basitmiş gibi yazdığın minik(!)
cümlede canım..

Ayrıca lütfen intihar falan gibi şeyleri aklından çıkar..
Nişanlın askerdeymiş,onu bekliyorsun,bu bir geçiş dönemi..
İntihar edip ölmek mi yoksa evlenmek mi istiyorsun,hangisi yani..

Yaşın çok ufak ve tecrübesizsin,sabırlı olmaya çalış..
Bu günleri de atlatacaksın..

ailen korkuyor napsın kaçırılmışsın ve biri ölmüş bence kolay kolay atlatılacak bir durum değil özellikle ailen çok korkuyordur eminim

ben o kolayca çıkarılıp eline verilen 5 milyardayım abboww

Gayet güzel ifade etmişsin kendini canım seni çok iyi anlıyorum , evde de birşeyler yapabilrsin bu tarz siteler senin gelişimini sağlayacaktır. Nişanlınla bu konuyu konuş şimdiden o musade edecek mi çalışmana ya da kendini geliştirmene ? Başından üzücü bir hadise geçmiş ailen senin üzerine fazla titryo anlaşılan beni de babam belli bir yaşımak adar sıkardı amcam konuştu ve destek verdi hangi devirde yaşıyoruz bırak kız istediği gibi gezsn çalışsın dedi . Senin de babana nazı geçen biri konuşabilir. Şuan inanır mısın bilmem ama çalışıyorum , erkek arkadaşım dahi var babam gözü kapalı gönderyo yanına gezin insan sevdgyle brlkte dolasmak gezmek ister dyo. Böyle nazı geçecek birini bulursan rahat edersin emn ol.
Nişanlın çalışman konusunda ne diyo peki ?

ayrıca bonkör bi baban olduğuna sevinmelisin ben ayın son günü sıkışsam dahi milyarları olan babam elini cebine atmaz :p

X