psikolojim bozuldu gördüğüm rüyaların tabiri hep ölüm .

hale-16

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
1.767
84
358
yaklaşık 10 gündür karmakarışık rüyalar görüyorum internetten tabirlerine baktığım zaman ise tabirleri hep kötü ve ölüm diyo panik atak hastasıyım takıntılı bi insanım çok korkuyorum varmı böyle rüyalar gören .

canım selam.öncelikle önce hayra yormalısın.bir de kime anlattıysan ilk onun söylediği çıkar derler.ölümle ilgili bir şey gördüysen diridir derler.ya da sevinçli haber.neden ölüme yoruyorsun ki?panik atak yüzünden muhtemelen annemde panik atak hastası ondan biliyorum.bence böyle olumsuz düşünmemelisin.

ölüm görmedim canım ölüm görmüyorum tabirleri bu şekilde zaten takıntılıyım uyumaya korkar oldum artık .

ölüm görmedim canım ölüm görmüyorum tabirleri bu şekilde zaten takıntılıyım uyumaya korkar oldum artık .

ne gördün mesela özel değilse?ben ablamın vefatından önce bir cenazede görmüştüm kendimi ablamın kızı ve annemle.sonrasında kimin diye sorduğumda kimse dönüp bakmamıştı.gözümü açıp uyandığımda ilk aklıma ablam gelmişti.2 ay sonra da öldü o yüzden çok üzülüyorum böyle duyduğumda iyiye yor iyi olsun canım.Allah korusun.Allah ölüm kederi kimseye yaşatmasın.

gördüğünüz hemen hemen herşeyin zaten bir olumlu bir sürü olumsuz yorumu mevcut internette.o yüzden fazla takilmayin.
hayra yorum hayr olsun.
rüyalar bilinç altının dışa vurumudur.
ama yorumlamak kolay değildir.
kişi kendini bildiği için daha iyi bilir aslında.
mesela gündelik hayatta kafanıza bişey takılmıştır.ruyanizda başka bir suretle alakasız gibi gozuksede o konu hakkında ugrasirsiniz.
rüya tabirine baksanız alakasız birşey çıkabilir.ama aslında o sizin bilinç altinizda bağlantı kurduğunuz bir durumdur.
tekrar hayr olsun.iyi düşünün iyi olsun:)

Benim gördüğüm sembollerin hepsi aşırı zenginlik, ünvan, kazanc filan diyor.

Normal kendi yağımda kavruluyorum. İnanma internetde yazan şeylere.

çok korkuyorum ya 10 gündür bu şekilde hayır olsun gündüz niyetine rüyamda eski evimizdeyiz hırsız girmiş sadece kıyafetlerimizi almış bi de annem bilet alıyo 2 tane ben eşimden ayrıldım onun memleketine gitçekmişiz sonra diyo aen önden git ben sonra gelcem . bende yok ben yanlız gitmem korkarım diyom aynı zamanda rüyamda tatlı yiyom bal yiyom böyle saçma sapan rüyalar . tabiri ise kötü evden birinin öleceğine delalettir diyo Allah korusun çok korkuyorum . 1 haftadır hel aynı tabirler .

Siz yazalı bayağı olmuş ama aynı durum bende de var gercekten bir şeyler oldu mu acaba

bir ara bende sarmıştım rüya yorumlarına. hep benzer şeyler yazıyor. artı hep zıt şeyler de yazıyor. aynı rüyaya hem bol para hem de madi kayıp yazıyor. bu tabiler bence dayanağı olmayan şeyler. hiç aldırmayın ve bakmayın baktıkça etkileniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…