Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaklaşık 10 gündür karmakarışık rüyalar görüyorum internetten tabirlerine baktığım zaman ise tabirleri hep kötü ve ölüm diyo panik atak hastasıyım takıntılı bi insanım çok korkuyorum varmı böyle rüyalar gören .
ölüm görmedim canım ölüm görmüyorum tabirleri bu şekilde zaten takıntılıyım uyumaya korkar oldum artık .canım selam.öncelikle önce hayra yormalısın.bir de kime anlattıysan ilk onun söylediği çıkar derler.ölümle ilgili bir şey gördüysen diridir derler.ya da sevinçli haber.neden ölüme yoruyorsun ki?panik atak yüzünden muhtemelen annemde panik atak hastası ondan biliyorum.bence böyle olumsuz düşünmemelisin.
ölüm görmedim canım ölüm görmüyorum tabirleri bu şekilde zaten takıntılıyım uyumaya korkar oldum artık .
işte tabirlerine baktığımda hep ölüm olan rüyalar psikolojim bozuk daha beter oldum .Bir de tabirlere çok inanma çok saçma sapan tabirler var ben hiç güvenmiyorum internetten okuduklarıma.
Siz yazalı bayağı olmuş ama aynı durum bende de var gercekten bir şeyler oldu mu acabayaklaşık 10 gündür karmakarışık rüyalar görüyorum internetten tabirlerine baktığım zaman ise tabirleri hep kötü ve ölüm diyo panik atak hastasıyım takıntılı bi insanım çok korkuyorum varmı böyle rüyalar gören .
bir ara bende sarmıştım rüya yorumlarına. hep benzer şeyler yazıyor. artı hep zıt şeyler de yazıyor. aynı rüyaya hem bol para hem de madi kayıp yazıyor. bu tabiler bence dayanağı olmayan şeyler. hiç aldırmayın ve bakmayın baktıkça etkileniyorsunuzyaklaşık 10 gündür karmakarışık rüyalar görüyorum internetten tabirlerine baktığım zaman ise tabirleri hep kötü ve ölüm diyo panik atak hastasıyım takıntılı bi insanım çok korkuyorum varmı böyle rüyalar gören .