• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim Bozuldu Galiba

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
27
Önce söylemek isterim ki, ağır şeyler söyleyecekler, dalga geçecekler vs yorum yapmasın lütfen. Çünkü kimsenin neye incineceğini, neye üzülüp kendini mahvedeceğini bilemeyiz.

Hanımlar, ben saç konusunda takıntılıyım resmen ya. Öyle böyle değil. Kafayı bozdum gibi bir şey. Depresyona girdim bu yüzden. Önceden saçlarım dümdüz, kendi rengindeydi. Sonra ombre yaptırdım ben. Ombre varken saçlarım baya bir uzadı belime kadar neredeyse sonra ben de sıkıldım ombreden düz renk yapıcam dedim. Saçımın boyuna takıntım var bu arada kesinlikle kısa saç kullanamıyorum. Neyse, kuaförüme gittim aslında başka bir renk isteyerek gittim ama tutmaz vs deyince benim saçları "Koyu tarçın" yaptık. Kesinlikle kısa istemiyorum dedim, 4 parmak alıcam dedi kırıklarını. Ben de ona tamam dedim. Düz kesim mi olsun dedi hareketli bir şeyler mi diye sordu. Asla hareketli olmasını istemediğimi söyledim, dümdüz kes dedim. Neyse orada saç gözüme güzel gözüktü. Eve geldim ertesi gün saçımı düzleştireyim dedim benim saçlar omzun biraz altında!!! Ama kafayı yedim resmen. En istemediğim şeyleri yapmış, önü kısa arkası uzun saçın. Katlı gibi resmen.
Biliyorum, saçı olmayan insanlar dahi var şükretmek gerek. Şükrediyorum ama çok takıntılıyım saçım böyleyken aynaya bile bakmak istemez oldum yemin ederim size.
Şu an saçlarım omuz altında, koyu tarçın. Ama tiksiniyorum desem yeridir, günde 10 defa çöküyorum, aynadan kaçıyorum. Acaba ombreye mi dönsem diye düşünüyorum. İnternetteki saç uzatma karışımlarını da uyguluyorum.
N'olur bana bir yol gösterin. Bu boyanın saçımdan gitmesini istiyorum tamamen :( Bir de saçlarımın eskisi gibi uzamasını istiyorum ama kaynak sağlıklı bulmuyorum, istemiyorum. Lütfen bilgili olanlar bir yardım eli uzatın:(

Doğasına bırakın sabredin kendihalinde uzasın
Kaş yaparken göz çıkarmayın

Ben de ombre yaptırdım saçımı inanılmaz yaktı.

Saçımın dibinde boya yok ama öbek öbek dökülüyor saçlarım.

Şimdi ellemiyorum daha ombreler aktı. Şu Eda Taşpınar'ın atkuyruğu şampuanı var kozmetik mağazalarında. Ondan deneyebilirsiniz. Arkadaşım etkisini gördü. Bir de çamterebetin diye yağ varmış şampuanınıza karıştırınca inanılmaz uzatıyormuş. Ben denemedim ama forumlarda çok gördüm. Denemekten zarar gelmez. Bir de artık işlem yaptırmayın, bırakın biraz kendine gelsin. :stop:

Yılan yağı ve badem yağını karıştırıp haftada iki defa sürüyordum ben, bir-iki saat kadar saçımda bekletiyordum. Hem acayip hızlı uzatıyor hem de çok parlak yapıyor.

Yılan yağı ve badem yağını karıştırıp haftada iki defa sürüyordum ben, bir-iki saat kadar saçımda bekletiyordum. Hem acayip hızlı uzatıyor hem de çok parlak yapıyor.

ne kadar bir uzatma acaba tahmini bir şeyler söyleyebilir misiniz?

Ha bir de sürekli düzleştiriyordum onun da etkisi var, omzumdan biraz aşağıdaydı saçlarım, birkaç ayda belime yakın gelmişti. Ama bu arada hiç hiç kestirmedim.

şu an içime bir umut oldunuz resmen. çok çok teşekkür ederim.

bir de şu boyanın gitmesi için yapabileceğim bir şey var mı bilen var mı?

Üniversitedeyken bende aynısını yaşamıştım, yani uçlarından kestirmeye gitmiştim sadece 3 parmak, sağolsun kuaför omuzlarımda kesmişti.. Kuaförden eve dönünceye kadar ağlamıştım:KK48:

Ben çam terebentin kullanıyordum, aktardan alıp şampuanıma karıştırıyordum.. O şekilde yıkıyordum saçlarımı.. Kesinlikle tavsiye ederim, hem besliyo hemde hıphızlı uzatıyo.. Şu sıralar kullanmayı bıraktım çünkü lok model kestirdim saçlarımı, hemen uzamasını istemiyorum..

ne yaparsan yap o saçlar 1 ayda 5 cm uzamaz ,boşuna bunalıma girme ,boyayı sık sık yıka aksın ,1 ay sonra istediğin renge boyatırsın ,
ayrıca kuaföre yuh olsun 4 parmak kesmekle saç belden omuza çıkmaz
git kuaförğ başına yık için boşalsın stres at rahatla

Dax isimli ürünü ben isyerindeki bi arkadasimdan duymuştum. Çıt çıt saç kullaniyordu kız, bazen cikariyordu. en son cit cit kullanmadan geldiğinde saçlarında gözle görülür Uzama vardı. O da dax sayesinde demişti.

bence cok ugrasmayın
bu aylarda sac daha fazla uzar zaten
dogal renge boyarsınız oldu bıttı
uzar merak etmeyın

Back