- 2 Şubat 2017
- 221
- 110
- 29
- Konu Sahibi zehra kaya
Görücü usulü evlendim arkadaşlar. Nişanlı ikende eşimin ailesi yüzünden bazen sorunlarımız oluyordu hep onlar yüzünden tartışıyorduk düğün günün geldi babam kina gecemi herşeyin en güzeli olsun deyip yaptı ama onlar bana düğün yapmadılar köydeki evlerine götürdüler akşama kadar ağladım çok zoruma gitti sonra kendi evime geldim o günden sonra daha daha da cirkeflestiler gorumce olacak yilanlarin hepsi benimle tartıştı niye düğün yapmamalarini sorun ettim diye esimı bana karşı doldurmaya çalıştılar kaynana soylemedigim sözleri esime soylemisim gibi söyledi esimde iki tarafida kırmamak için hep sustu ortada beni kötü etti beni yıprattı üstelik daha 7 aylık.evliyiz ama sanki birkaç yıllık evli gibiyiz nisanlilikta olan ilgisi gitti yerine başka bir adam geldi hamileyim ve hergün ağlıyorum ailemin ilgisini sevgisini özlüyorum eşimin ailesinden de nefret eder hale geldim sürekli bize gelmeye çalışıyorlar burası oglumuzun evi mecbur gelip gidicez der gibi tavır sergiliyorlar üstelik esim bekarken bütün çalıştığı parayı bunlara göndermiş yemin ediyorum onlar kuruş harcamadilar bize bi yandan da borçlarla savaşıyoruz evimde onlara ait sadece bir çiçek var onu da aticam onları gördükçe yaşadıklarımı tekrar yaşıyorum nefret ediyorum esim ise her şeye rağmen unut diyor ama onlar yapacaklarinda sınır tanımıyor her defasında farklı şeyler yapıyorlar ne yapayım bilmiyorum bu şekilde esimlede aramıza soğukluk giriyor esimi çok seviyorum oda beni seviyor bunu biliyorum ama gün geçtikçe huyu değişiyor her gün telefonunda aramalarına bakıyorum hepsi ile konuşmuş bu insan hergün arar mi ya bu kaç kere de beni telefonda esime kotulediklerini duydum esim artık benim yanımda onlarla konusmayaya çalışıyor ama hergün bakıyorum hepsi ile konuşmuş onlar mi etkiliyor bilmiyorum esimi ama bizde artık eskisi gibi değiliz bu durumda beni yıpratıyor mahvoldum resmen aglamaktan uzulmekten bıktım ne yapacağımı ailesine karşı nasıl tavır sergileyecegimi bilmiyorum eşimle nasıl eskisi gibi olabilriz onu da bilmiyorum sezce ne yapmaliyim
Son düzenleme: