psikolojim bozuldu artik

zehra kaya

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
221
110
29
Görücü usulü evlendim arkadaşlar. Nişanlı ikende eşimin ailesi yüzünden bazen sorunlarımız oluyordu hep onlar yüzünden tartışıyorduk düğün günün geldi babam kina gecemi herşeyin en güzeli olsun deyip yaptı ama onlar bana düğün yapmadılar köydeki evlerine götürdüler akşama kadar ağladım çok zoruma gitti sonra kendi evime geldim o günden sonra daha daha da cirkeflestiler gorumce olacak yilanlarin hepsi benimle tartıştı niye düğün yapmamalarini sorun ettim diye esimı bana karşı doldurmaya çalıştılar kaynana soylemedigim sözleri esime soylemisim gibi söyledi esimde iki tarafida kırmamak için hep sustu ortada beni kötü etti beni yıprattı üstelik daha 7 aylık.evliyiz ama sanki birkaç yıllık evli gibiyiz nisanlilikta olan ilgisi gitti yerine başka bir adam geldi hamileyim ve hergün ağlıyorum ailemin ilgisini sevgisini özlüyorum eşimin ailesinden de nefret eder hale geldim sürekli bize gelmeye çalışıyorlar burası oglumuzun evi mecbur gelip gidicez der gibi tavır sergiliyorlar üstelik esim bekarken bütün çalıştığı parayı bunlara göndermiş yemin ediyorum onlar kuruş harcamadilar bize bi yandan da borçlarla savaşıyoruz evimde onlara ait sadece bir çiçek var onu da aticam onları gördükçe yaşadıklarımı tekrar yaşıyorum nefret ediyorum esim ise her şeye rağmen unut diyor ama onlar yapacaklarinda sınır tanımıyor her defasında farklı şeyler yapıyorlar ne yapayım bilmiyorum bu şekilde esimlede aramıza soğukluk giriyor esimi çok seviyorum oda beni seviyor bunu biliyorum ama gün geçtikçe huyu değişiyor her gün telefonunda aramalarına bakıyorum hepsi ile konuşmuş bu insan hergün arar mi ya bu kaç kere de beni telefonda esime kotulediklerini duydum esim artık benim yanımda onlarla konusmayaya çalışıyor ama hergün bakıyorum hepsi ile konuşmuş onlar mi etkiliyor bilmiyorum esimi ama bizde artık eskisi gibi değiliz bu durumda beni yıpratıyor mahvoldum resmen aglamaktan uzulmekten bıktım ne yapacağımı ailesine karşı nasıl tavır sergileyecegimi bilmiyorum eşimle nasıl eskisi gibi olabilriz onu da bilmiyorum sezce ne yapmaliyim

Son düzenleme:
Hamile olduğum için pişman değilim ama beni sınır edecek durum hiçbirşey yapmamalarina rağmen çocuğumu da sahiplenecekler ama ben nefret ediyorum onlardan bu duruma nasıl tahammül ederim bilmiyorum. Annem bu heyecanla hazırlıklara başlamış ama kaynana olacak sahisin umrunda bile değil sanki elin çocuğu doğacak ama esime karşı ikili oynadıkları için esim hicbirseyin farkında değil

Hamile olduğum için pişman değilim ama beni sınır edecek durum hiçbirşey yapmamalarina rağmen çocuğumu da sahiplenecekler ama ben nefret ediyorum onlardan bu duruma nasıl tahammül ederim bilmiyorum. Annem bu heyecanla hazırlıklara başlamış ama kaynana olacak sahisin umrunda bile değil sanki elin çocuğu doğacak ama esime karşı ikili oynadıkları için esim hicbirseyin farkında değil

zaten hamile olduğuna kimse pişman olmuyor zehra çocuk doğduktan sonra olaylar patlak veriyor ,daha yeni evlisin düzenli bir evlilik yok ve ne olacağı belli değil ,çocyk doğacak belki eşin ailesine daha çok yanaşacak seni dışlayacak umarım böyle olmaz sahip çıkar size ama bunlarıda anllatığına göre yorum yaparsak yaşaman an meselesi

İnşallah öyle olmaz yaaslında ben çocuk belki düzeltir diye düşünmüştüm. ya esim bütün olanlara rağmen haklısın diyor ama onlara karşı da eskisi gibi olmamı bekliyor olamıyorum elimde değil buda eşimle aramızda mesafe oluşturuyor sanırım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum nefret ediyorum onlardan aynı ortamda bulunmak dahi istemiyorum bilmiyorum ne yapayim

İnşallah öyle olmaz yaaslında ben çocuk belki düzeltir diye düşünmüştüm. ya esim bütün olanlara rağmen haklısın diyor ama onlara karşı da eskisi gibi olmamı bekliyor olamıyorum elimde değil buda eşimle aramızda mesafe oluşturuyor sanırım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum nefret ediyorum onlardan aynı ortamda bulunmak dahi istemiyorum bilmiyorum ne yapayim

Nişanlılık insanların birbirini tanıması için bir süreçtir.
Nişanlı iken kaba-saba davranan, kavga eden, değer vermeyen evlenince çok daha kötü davranıyor.
Evlenince değişir daha iyi olur diye düşünmeyin, olumlu yönde bir değişiklik olmuyor.
Bu kadar sıkıntı yaşarken bir de bebek neden?

Son düzenleme:
Nisanliligimiz çok güzeldi verdiği değer anlatilmaz yaşanırdı diyim. Bırakın aglamama kirilmama bile dayanamazdı ama şu anda üzülüp aglamam dahi umrunda değil buda beni çok üzüyordediğim gibi bebek bu umut olur bizim için diye düşündüm doğru mu yaptım yanlış mi bilmiyorum

Sen eşini dinle UNUT... eşin harici yakınabileceğin herkese yakın ama eşine ailesini kötüleme. duy duymamazlıktan gel. İnatlarına gül onlarla aynı ortamdayken alttan aldığını ona hissettir. Birazcık politik ol :rapci:Evliliğini devam ettirmek istiyorsan formül bu bacım.. :KK6:

Sen eşini dinle UNUT... eşin harici yakınabileceğin herkese yakın ama eşine ailesini kötüleme. duy duymamazlıktan gel. İnatlarına gül onlarla aynı ortamdayken alttan aldığını ona hissettir. Birazcık politik ol :rapci:Evliliğini devam ettirmek istiyorsan formül bu bacım.. :KK6:
Loveislove senin söylediğini de bi ara denedim ama onlarla ne zaman bu araya gelsem hemen sonrasında ya bi dedikodu çıkarıyorlar yani illa birşeyler yapıyorlar bunlara bir yüz gostersen ne elini ne kolunu kurtarabilirsin mesafeli olsan dahi yuzsuzlugu veriyorlar mesafeli olmasam iyice deli ederler beni mesafeli olunca da eşimle aramda bi mesafe oluyor

Bence eşinle konuş onlar dediklerinle (kaynana, görümce vs.) hergün telefonda konuşmasın. Seni kötülediklerini bile bile izin verme buna.

X