- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- 18
- Konu Sahibi Yudumluksevgi
Herkese merhaba arkadaşlar. Aslında cevaplarınızı tahmin edebiliyorum şimdiden ama yine de konuşmaya paylaşmaya ihtiyacım var. Benim haricimde herkes cocuk istiyor Eşimden tutun anneme kayınvalideye. Anlayamıyorum nedir bu baskı kendi bedenime kendi kadınlığıma özgürlüğüm yok. Neymiş rahata alışırsam bu böyle gidermiş. Cocuk bana göre özgürlüğün yok olup gitmesi, hayatının merkezine gelip oturacak nereye gitsen beraber, Her anın her saniyenin içine edecek eşimle bile düzgün oturamayacagim, zaman geçiremeyeceğim,kendime ait hiçbir vaktim olmayacak vs ... korunamiyorum da cunku dengesiz olduğum bi an ilaçları anneme Türkiye ye yolladım maalesef . Burcumdan dolayı aşırı dengesizim ve kararsızım. Her anım başka modda cocuk istememe konusunda kararım net ama bu sefer de hadi bu kadar erteledim pişman olursam diye düşünmeden de edemiyorum. Yurtdisindayim eşim çalışıyor ve evde hep yalnızım aslında ama böyle olmayı da sevmiyor degilim. Geceleri ağlayarak uyuyorum çıkmazın icindeyim. Bunu yaşayan bi tek ben miyim bu kadar büyütüpte devasa bi sorun gibi yapan. Hayattan soğuttular beni zaten sevmiyordum keske olsem de rahatlasam diyorum artık yeter .. ;((((