Merhabalar, öncelikle burda yazılan yazıların bir çoğunu hatta hemen hemen hepsini okudum fakat içimin rahatlamasına ihtiyacım var. Anksiyetemin çok çok yüksek olduğu bir dönemden geçiyorum. 1 sene önce üniversiteden mezun oldum fakat iş bulma stresi kpss, ales, iş görüşmeleri vs vs derken inanılmaz bir stres altında olduğum bir dönemdeyim. Bunun yanı sıra biliyorum ki bir çoğunuz bu konu üzerinden alaycı konuşmuş fakat inanın üniversite mezunu bilgili bir insan olarak bile anksiyeteyle mücadele etmek ve insanın içsel düşüncelerini susturması çok zor. Sevgilimle yaklaşık iki ay öncesinde gerçek bir cinsel birleşmeden ziyade ikimizin üstünde de gündelik kıyafetlerimizin olduğu bir yakınlaşma yaşadık. Onda kot pantolon, boxer bendeyse iç çamaşırı ve pantolon vardı. Bununla beraberinde kendi iç çamaşırına dahi boşalma gerçekleşmedi ben kucağındayken. Kendisi daha sonrasında peçeteyle işini halletti. Daha sonrasında 8 Ağustos günü tekrar bir yakınlaşmamız oldu fakat yine aynı şekilde olayın sonunda kendisi peçeteyle işini halletti. Ben kendimi bildim bileli düzensiz regl gören birisiyim. Bunun için doktora gittiğimde yumurtalık tembelliğimin olduğunu söylemişti. Bu gerçeklerin ve imkansızlıkların bilincinde olmama rağmen beni terk etmeyen anksiyetemi biraz olsun susturmak için 23 Ağustos günü idrarda gebelik testi alıp yaptım ve sonuç negatif çıktı. Fakat hala regl olmadım. En son ki reglimi 15 Haziranda gördüm. Bu süreçte eğer hamile kalmış olsaydım gebelik testinde belli olurdu değil mi? Hamile değilimdir değil mi? Lütfen bana yardımcı olun ve rica ediyorum alaycı konuşmayın. O kadar hassas bir dönemdeyim ki anksiyete insanı kendi kendini yiyip bitirmesine uykusuz geceler geçirmesine sebebiyet veriyor.