- 1 Aralık 2020
- 1
- 0
- 1
- 20
- Konu Sahibi fearlesstyy
Merhaba uzun bir süredir iyi hissetmiyorum mutlu oluyorum evet ama çok kısa ve anlık oluyor. Ailemle vakit geçiriyorum elimden geldiğince bir şeyler yapmak için çabalıyorum bu çünkü en güzel yaşlarım ama yine de mutlu olamıyorum. Geceleri uyuyamıyorum düşünmekten kendimi insanlardan soyutladım arada ağlıyorum durduk yere içim bunalıyor kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama hep bir şeylere takılı kalıyorum. İnsanlara kolayca alınıyorum bu kişi ablam bile olsa yataktan çıkmak hiçbir şey icin çabalamak istemiyorum hatta hayattam soyutlanmak istiyorum. Bu derslerime de yansıyor yaptığım hataları kabullenemiyorum neden her insan gibi sıradan şeyler yaşamadım ki diyorum kendimi küçük görüyorum. Aileme bir iki kez psikologa gitmek istediğimi söylemiştim ama ciddiye almadı hiç iyi hissetmiyorum birkaç ay önce intihar girişiminde bulundum çok şükür şimdi tövbeliyim ama ne yapacağım cidden bilmiyorum tek tutanağım allah ve dua etmek onlar da olmasa bitmişim nasıl bir yol izlemeliyim? Ailem kötü bir aile değil ama herkesin kendine göre dertleri var ve babamın da bu halimi bilmesini istemiyorum. Üstüme gelmeyin ne olur sadece bana verilen ömrü güzel bir şekilde geçirmek ve mutlu olmak istiyorum