Herkese merhaba erkek arkadaşımdan ayrıldım iki hafta oluyor yanyana çalışıyoruz memuruz.daha önce de ayrılık larını oldu ve hep aynı şeyler yaşandı ve hep barıştık özellikle de işle alakali sorun olunca konuşmaya başladık hep. Ama bu sorunları hep o yarattı.
Barışmak istemiyorum ki zaten o da öyle gözüküyor. Diyalog kurmak istemiyorum iyi yada kötü. Ama kötü davranarak mecbur kılıyor uyarma pozisyonuna sokuyor beni. Sizden fikir almak istiyorum nasıl davranmalı yim.
O yokmuş gibi yapıyorum.ama ufak çaplı krizler yaşıyoruz hep onun çocukça olgunlaşma mis kişiliğine dolayı hem de işyerinde.
Bahsedicem size ama yazıya dökün ce saçma geliyor.
Klima kumandası benim masaMDA durur ve bugün açtım biraz ben açtım ya muhalefet olucak aldı kumandalı sert bir şekilde masam dan ve kapattı kumandayi da aldı cekmecesine kilitledi ki bana zimmetli falan filan
34 maalesefYasi kaç ki onun alip cekmeye kilitlemeler falan te Allahim ya
Maalesef değiştiremiyorum çalışabileceğim başka birim yok bana uygun ve şehri de değiştiremiyorum ailem burda ve onun için şehir değiştirmek saçma geliyor ve yüksek lisans yapıyorumbirimi degiştirme sansi yokmu? müdüre söleyin bence başka birime geçmek istiyorum felan de..
erkek arkadaşinizla ayni yerde ayni birimde çalışmak iş hayatinizi kötü etkileyebilir.. yada başka yere tayin isteyin. birlikte çalışmak seni fazlasiyla üzer..
Sizce neden böyle davranıyorbu hareketi birisinden görsem
vay beee ne oturmuş adama ne kadar zoruna gitmiş derdim :)
dokunsan patlayacak yada ağlayacak kadar çok sindiremedikleri diye düşünürüm
aslında gayet komik
ama iş hayatında olması trajikomik oluyordur
tabiki hoş bir durum değil
ancak maksat belli
kendini muhatap aldırmak
ve sen o yokmuş gibi davranmaya devam ettikçe
farklı yaratıcı fikirlerde geliştirecekti :)
iş hyataını olumsuz etkilememesi adına
o yokmuş gibi davranmak yerine
bundan sonra yalnızca iş arkadaşın olduğunu gösterecek davranışlarda bulunmalasın
Hayır yasak değilYasak değilmi iş yerinde duygusal bağ?
34 maalesef
bu tavırla zor bulurbi başkasını bulunca geçer muhtemelen :)
Sizce neden böyle davranıyor
Evet ben ayrıldım ama onun hatalı davranışları yüzündenbişeylerin hırsı var belli ki.. hırsını böyle şeylerle çıkarıyo