Psikolojik seğirme?

cananmihra7123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2024
64
1
1
25
Kızlar 5 6 ay önce seğirmeler başladı stresli bir dönemimde sonra magnezyumla azaldı 10 gündür ayak serçe parmağın yanı seğiriyor ve hiç geçmiyor sürekli seğiriyor 2 gün önce doktor Emg gerek görmedi ablamı alsden kaybettik araştırınca zaten o çıkıyor ama benım yaygın seğirmeydş heryerim de oluyordu ilk defa ayağımda bu kadar sürdü ve geçmiyor gecmedıkce de daha da takıyorum artıyor çok korkuyorum doktor ayak altında çukurluk var dedi ama ailede var mı dedi bilmiyorum dedim var mı böyle uzun yaşayan tek noktada ayakta falan ya psikolojik mi yoksa redepra yazdı pskşyatri kullanmadım henüz 🥺

Kızlar 5 6 ay önce seğirmeler başladı stresli bir dönemimde sonra magnezyumla azaldı 10 gündür ayak serçe parmağın yanı seğiriyor ve hiç geçmiyor sürekli seğiriyor 2 gün önce doktor Emg gerek görmedi ablamı alsden kaybettik araştırınca zaten o çıkıyor ama benım yaygın seğirmeydş heryerim de oluyordu ilk defa ayağımda bu kadar sürdü ve geçmiyor gecmedıkce de daha da takıyorum artıyor çok korkuyorum doktor ayak altında çukurluk var dedi ama ailede var mı dedi bilmiyorum dedim var mı böyle uzun yaşayan tek noktada ayakta falan ya psikolojik mi yoksa redepra yazdı pskşyatri kullanmadım henüz 🥺
Benim de stresten ve sinirden bazen gözlerim, yanağım seğiriyor

Ablanızın mekanı cennet olsun inşallah Allah rahmet eylesin. Bu durum psikolojik büyük ihtimalle. Ama siz yine film de çektirin.

Bende de mevcut 5 6 aydir. Ayni anda kaygi bozukluğu hastalik hastalığım basladi. Süreklilik agir hasta olduğumu düşündüğüm icin seyirmem ve sicramam var.

Ben yıllardır seyiriyorum kaç beyin MRI kaç iğneli EMG hepsi psikolojik.. dilim dahil bı başladımi aylarca geçmez hele yüz seyirmeleri.. uyusur bszen yanar karıncalanir. Seyirmeler,4 yıldır benimle bazen aylarca hiç seyirimiyorum nazende aylarca dilim boğazıma kadar seyiriyorum.. ablaniz için çok üzüldüm rabbim Cennet etsin mekanını. Böyle seyirmelerle mi başladı

Ben yıllardır seyiriyorum kaç beyin MRI kaç iğneli EMG hepsi psikolojik.. dilim dahil bı başladımi aylarca geçmez hele yüz seyirmeleri.. uyusur bszen yanar karıncalanir. Seyirmeler,4 yıldır benimle bazen aylarca hiç seyirimiyorum nazende aylarca dilim boğazıma kadar seyiriyorum.. ablaniz için çok üzüldüm rabbim Cennet etsin mekanını. Böyle seyirmelerle mi başladı
Saolun Allah razı olsun Ablam söylemedi bşze başka şehir de yaşıyordu ama onun güçsüzlükle başlamış büyük ihtimalle öyle düşünüyorum bir parmakta sonra el kol diğer el kol bacak öyle ve hızlı ilerledi benim de psikolojik olduğunu düşünüyorum artık çok düşününce ve stresli olunca artıyor durulunca azalıyor kendimi dinleyince artıyor mesela çok can sıkıcı bir durum anlıyorum sizi🥲

Bende de mevcut 5 6 aydir. Ayni anda kaygi bozukluğu hastalik hastalığım basladi. Süreklilik agir hasta olduğumu düşündüğüm icin seyirmem ve sicramam var.
Benimde var gece uyumaya dalarken sıçrama oluyor içimde korku oluyor kötü rüyalar görüyorum seğirmrler bir azalıyor bir çoğalıyor

Benim 3 ay boyunca göz seğirmem olmuştu. En uzunu buydu kısaları 10-15 gün kadar sürüyor. Benim bir parçam artık kabullendim. Strese bağlı. Birde benim batıl inancım var göz seğirmesi ile ilgili hepte çıkar.
Yani yalnız değilsiniz. Kabullenip takmamaya çalışın. İnsanı geren birşey ama düşündükçe daha kötü oluyor

Back
X