Psikolojik rahatsızlığı olan erkek kardeşim kayıp

Kalimeeero

Göktürk ♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
2.052
3.512
133
33
Merhaba.. geçen sene de başlık açmıştım. Erkek kardeşim maalesef yine yok.gecen sene memurdu, işini bırakıp birden ortadan kaybolmuştu. İki hafta sonra kendi imkanlarımızla Kadıköy'de bulmuştuk. Bu sefer ilaç tedavisi görmeye devam etti, doktorlara görürdük ettik ama rahatsızlığıni kabul etmediği için ilaçlarını da düzenli kullanmayı reddetti. 24 yaşında hassas bir çocuk, doktorlar ona şizofreni başlangıcı ve psikoz teşhisi koydu. Yani ruh hali sürekli değişiyor. AnneAnnemle Aydın Didim de yaşıyordu, eşyalarini alıp evden ayrılmış anneannem ve annem iki gün aramışlar onu ve sonunda sokakta bulmuşlar camilerde falan yatmis iki gun.esyalarini da atmış.geçen pazar AnneAnneme memlekete gitmek istediğini söyleyince anneannem nasılsa ben gondermezsem kaçacak en iyisi gönlü olsun diyerek otobüse bindirip cebine bir miktar da para koymuş ve akrabaların yanına yollamis. O günden beri haber yok. Gebze'de aktarmalı bindiği otobüsten Gebze'de inmiş ama gerisi hakkında bilgi alamıyoruz vermiyorlar. Kendisi Kadıköyu çok seviyor, geçen sene iki kere kaçtı ikisinde de Kadıköyde bulunmuştu. Sokaklarda aç aç dolaniyordur. Boyu 1.85 uzun boylu Poslu sportmen yapısı var diye buna belki hareketlerinden dolayı normal sanıp sinir olurlar başına iş getirirler diye korkuyorum.hava soğuk 😔 polis hiiiiiiiiiic birşey yapmiyor.. uzattım ama ne yapabilirim? Başka nereye başvurabilirim. Müge anlıya bile yazdım aradılar, geri arayacağız dediler ses seda yok. Allah aşkına bu konuda bilgisi olan varsa, zabıtayı mı arayayım ne yapayım😔 çok mutsuzum kaç gündür 😔

Çooook üzüldüm
Allah yardımcınız olsun
Keşke bir şeyler bilebilseydim konuyla ilgili
Nası yardım etmek isterim size bilseniz
Tüm dualarım sizinle
Allah'ım korusun kardeşinizi

Çok üzüldüm , Muge anlıyı arayasaydınız veya dırek kapıya gıtseydınız acıl olarak alırlardı dıye dusunuyorum .
Pekı sevgı ızı fılan yok mu? Veya 24 yasından once ıyımıydı kardesınız neden sımdıye kadar tedavı olmamıstı :(

Kıyamam ya çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah hemen hemen hemen bulunur
Sosyal medyada paylaştınız mı ordan çok hızlı yayılıyor

Allah yardım etsin canım benim kendini üzmemeye çalış hamile halinle yazık sana da yaa.. Reşit olunca polisler de bir şey yapamıyor. Hastaneye yatırıp tedavi imkanı olmaz mı acaba ya...

Çooook üzüldüm
Allah yardımcınız olsun
Keşke bir şeyler bilebilseydim konuyla ilgili
Nası yardım etmek isterim size bilseniz
Tüm dualarım sizinle
Allah'ım korusun kardeşinizi
Çok teşekkür ederim. Gerçekten zor. Kardeşim zor bir çocukluk geçirdi, gariban bir çocuk😔 çevremdekiler daha önce kaçtı vs diye başının çaresine bakarım diyorlar daha da üzülüyorum,😔 çekingen ve sessiz😔 teşekkür ederim.. amiiiinnn insalllllllah tek isteğim o umarım Allah'ım onu korur ve bize bağışlar 😔

Tüm sosyal medya da resmini yayınlasanız
Bir tek bu geldi aklıma
Elimden geldiğince paylaştım. Ama saçlarını kazitmis gitmeden önce, baya da zayıflamış. Fotoğraflarinda hep mutlu ve sağlıklı görünüyor o yüzden pek taniyamazlar gibi geliyor 😔

Umarım bulunur hemen çok üzüldüm.
Konuya ek fotoğrafını koyabilirsin belki bi gören olur. Sosyal medyada da aynı çağrıyı yapmanı tavsiye ederim.

İnşallah bi an önce sag salim bulunur.. Tavsiyem Müge Anlı'ya gidip bizzat başvurmanız yönünde. Dün bir kızın kedisi kaybolmuş onu bile ekrana çıkarıp hemen buldular.. Telefonla sıra gelmiyordur belki onları günde kaç kişi arıyordur. Bizzat gidin ve başvurun.. Ve polis hiçbirşey yapmıyor demeyin. Anlıyorum acınızla diyorsunuz ama onlar da elinden geleni yapıyordur. Ama yapılacak iş çok, olanaklar az yetişemiyorlardır.. Ha bir de sosyal medyanın gücünü unutmayalım. Fotografını paylasarak sosyal medyada mutlaka yayın..

Elimden geldiğince paylaştım. Ama saçlarını kazitmis gitmeden önce, baya da zayıflamış. Fotoğraflarinda hep mutlu ve sağlıklı görünüyor o yüzden pek taniyamazlar gibi geliyor 😔
İnstagramda bi sayfa var shop yapıyor. Ona yazın bu hale getirmesi için belki işe yarar. Okey derseniz özelden adını atayım.

Anadolu yakasında oturuyorum eşimle sık sık kadıköy'e geçeriz ve uzun süre de gezeriz. Özelden kardeşinizin fotoğrafını gönderebilirseniz belki denk geliriz, bilgimiz olur.

Allah yardımcınız olsun, inşallah sağ salim bulunur.

İnstagramda bi sayfa var shop yapıyor. Ona yazın bu hale getirmesi için belki işe yarar. Okey derseniz özelden adını atayım.

Katılıyorum en azından şimdiki haline daha benzer olur. Sosyal medya üzerinden twitter ve Instagram üzerinden mutlaka paylaşın. Rabbim size bağışlasın inşallah

Allah yardım etsin canım benim kendini üzmemeye çalış hamile halinle yazık sana da yaa.. Reşit olunca polisler de bir şey yapamıyor. Hastaneye yatırıp tedavi imkanı olmaz mı acaba ya...
Sevgi izi yaptirabilecegimiz gibi degil, gidip geliyor kafası. Yani anlatması çok zor bir yapısı var. Sürekli müzik dinler, okur, felsefe sever, bizim neden var olduğumuzu sorgular. Gerçekten çok hassas.. ilaçlarını kullandığında sorun yok ama hep mutsuz, beş dakika mutluysa beş dakika sonra yüzü düşüyor.. normal sohbet eder, sadece hayattan ümidini kesmiş gibi. Hayat sevinci yok.. doktorlar malum, yüksek meblağ odemedikten sonra pek bir iş yapmıyorlar. Hastaneye yatırmak istedik dedik evden kaçıyor vs vs. Doktor o bizden sağlıklı yeaaaa biseyi yok dedi yolladi.

Ekşi sözlükte bir yazardan rica edin başlık açsın. Kadıköy’de takılan insanlar görüp tanır belki.

Anadolu yakasında oturuyorum eşimle sık sık kadıköy'e geçeriz ve uzun süre de gezeriz. Özelden kardeşinizin fotoğrafını gönderebilirseniz belki denk geliriz, bilgimiz olur.

Allah yardımcınız olsun, inşallah sağ salim bulunur.
Çok sevinirim gerçekten.. ben Avrupa yakasındayim. Gebelikten dolayı yoğun mide bulantısı yaşadığım için sürekli gidip gelemiyorum 😔 önceden o tarafta oturduğumuz ve ilk İstanbul'a geldiğimiz sene Kadıköy'de çok gezdigimiz için orayı seviyor.. 2011 den beri en sevdiği yer..

Back
X