Ben de yaşıyorum aynılarınıMerhaba ellerimde ayaklarımda bazen kalcamda yanma karıncalanma sanki yara varmısta acıyormuş gibi bir his oluyor bazen anlık sıcaklık girip cıkıyor noroloji vucudun stresten vs.boyle tepki veriyor psikokojik dedi psikiyatri yarım doz ilac baslattı ama henuz etki etmedi gercekten psikolojik olarak boyle seyler yasayan varmı tesekkurler.
Bende de oluyor özellikle bacaklarımda ya da ayaklarımda bi anda bi sıcaklık geliyor bazen sanki bi karınca yürüyor gibiMerhaba ellerimde ayaklarımda bazen kalcamda yanma karıncalanma sanki yara varmısta acıyormuş gibi bir his oluyor bazen anlık sıcaklık girip cıkıyor noroloji vucudun stresten vs.boyle tepki veriyor psikokojik dedi psikiyatri yarım doz ilac baslattı ama henuz etki etmedi gercekten psikolojik olarak boyle seyler yasayan varmı tesekkurler.
Doktora gittinizmi hicBende de oluyor özellikle bacaklarımda ya da ayaklarımda bi anda bi sıcaklık geliyor bazen sanki bi karınca yürüyor gibi
Hayır gitmedim doktora gitmekten bıktım artık çünkü sürekli vücudum farklı bi semptom üretiyor anksiyeteden dolayı ben soluğu doktorda alıyorum ama artık gitmiyorum bu durum beni çok yorduDoktora gittinizmi hic
Gecmis olsun evet insan gitmektende yoruluyor bende fizigemi gitsem tekrar nprolojiyemi gitsem diye dusunuyorum psikiyatrinin verdigi ilacta duzeltmedi gercekten cok.sinir bozucu siz antidepresan kullaniyomusunuzHayır gitmedim doktora gitmekten bıktım artık çünkü sürekli vücudum farklı bi semptom üretiyor anksiyeteden dolayı ben soluğu doktorda alıyorum ama artık gitmiyorum bu durum beni çok yordu
Tüm tetkikler yapıldı mı nörolojik olarak ? Ben 1 senedir direndim kullanmamak için ama kullanacağım düşüncelerimi de ağrılarımı da yönetemiyorum .Gecmis olsun evet insan gitmektende yoruluyor bende fizigemi gitsem tekrar nprolojiyemi gitsem diye dusunuyorum psikiyatrinin verdigi ilacta duzeltmedi gercekten cok.sinir bozucu siz antidepresan kullaniyomusunuz
Az önceTüm tetkikler yapıldı mı nörolojik olarak ? Ben 1 senedir direndim kullanmamak için ama kullanacağım düşüncelerimi de ağrılarımı da yönetemiyorum .
nörolojik açıdan bi şey yoktur o zaman fizik tedaviye gidebilirsiniz kaslar stresten spazma uğrayınca da böyle oluyor . Başka ne gibi fiziksel belirtileriniz var ben de çok ağrı oluyor neredeyse tüm vücudumda çok yoruldum sıkıldımEeg emg emar yapildi birsey yok denildi bir yerden sonra destek almak gerekiyor bende kendimi mesgul.ederek iyilesmeyi denedim ama olmadı bu fiziksel belirtiler cikinca cok yiprandim psikiyatriye gittim
Ellerim ayaklarım yanıyor sanki yaraymıs gibi acıyor gorunurde birsey yok ama ayagimin ustune oturamam mesela yara gibi acıyor oturursam yada elimle birseye fazla kuvvet uygulayamam acıyor bazen uyusma karıncalanma oluyor nöropati hastalarida bu tur seyler yasiyormus sanki noropati gibi geliyornörolojik açıdan bi şey yoktur o zaman fizik tedaviye gidebilirsiniz kaslar stresten spazma uğrayınca da böyle oluyor . Başka ne gibi fiziksel belirtileriniz var ben de çok ağrı oluyor neredeyse tüm vücudumda çok yoruldum sıkıldım
Sizin fibromioyajidir o zaman fizik bolumu bakmasi lazimnörolojik açıdan bi şey yoktur o zaman fizik tedaviye gidebilirsiniz kaslar stresten spazma uğrayınca da böyle oluyor . Başka ne gibi fiziksel belirtileriniz var ben de çok ağrı oluyor neredeyse tüm vücudumda çok yoruldum sıkıldım
Bende de aynı durumlar var bazen bacaklarım karincalaniyor sanki elektrik çarpıyor gibi oluyor kollarım ağrıyor göğsümde ağrı yanma oluyor yani normalde anksiyetem var ama en son fizik tedavi doktoru fibromiyalji dedi onun verdiği ilaç da ağır bir ilacti yine psikiyatri ilacı veriyor çünkü ben de kullanmadım açıkçası ama çok kötü bir durum gerçekten sürekli hastane yollarında kaliyoruzMerhaba ellerimde ayaklarımda bazen kalcamda yanma karıncalanma sanki yara varmısta acıyormuş gibi bir his oluyor bazen anlık sıcaklık girip cıkıyor noroloji vucudun stresten vs.boyle tepki veriyor psikokojik dedi psikiyatri yarım doz ilac baslattı ama henuz etki etmedi gercekten psikolojik olarak boyle seyler yasayan varmı tesekkurler.
Ağrılarınızın ne şiddette olduğunu tahmin edebiliyorum ama nöropati çok ağır bıçak saplanır elektrik verilir gibi oluyor Allah kimseye vermesin iğrenç bi ağrıEllerim ayaklarım yanıyor sanki yaraymıs gibi acıyor gorunurde birsey yok ama ayagimin ustune oturamam mesela yara gibi acıyor oturursam yada elimle birseye fazla kuvvet uygulayamam acıyor bazen uyusma karıncalanma oluyor nöropati hastalarida bu tur seyler yasiyormus sanki noropati gibi geliyor
Benim ne olduysa aşırı strese maruz kaldıktan ve anksiyete başladıktan sonra olduSizin fibromioyajidir o zaman fizik bolumu bakmasi lazim
Evet hepsinin sebebi stres zaten benimde yıllardir birikti boyle patlak verdi sadece psikolojik olarak yipranmis olmanin fiziksel olarak bu kadar yan etki yapiyor olmasini aklim almiyor inanamiyorum yani danki ben numuneyim gibi geliyor o yuzden ayni sorunu yasayan varmi diye sorguluyorumBenim ne olduysa aşırı strese maruz kaldıktan ve anksiyete başladıktan sonra oldu
Nörolojiye gittinizmi pekiBende de aynı durumlar var bazen bacaklarım karincalaniyor sanki elektrik çarpıyor gibi oluyor kollarım ağrıyor göğsümde ağrı yanma oluyor yani normalde anksiyetem var ama en son fizik tedavi doktoru fibromiyalji dedi onun verdiği ilaç da ağır bir ilacti yine psikiyatri ilacı veriyor çünkü ben de kullanmadım açıkçası ama çok kötü bir durum gerçekten sürekli hastane yollarında kaliyoruz
İnanın öyle ağrılar yaşadım yaşıyorum çoğu zaman ölümü istedim şimdi bile doktordan çıktım yine gitmicem diyorum ama ya kötü bi şey varsa diye engel olamıyorum doktorda buluyorum geç oluyor tabi ama yine de gidiyorum . Maalesef sizin dediğiniz gibi yıllardır hep stres stres korku endişe birikti birikti bi anda vücut alarm verdi çünkü artık vücut katlanmıyor kortizol aşırı yükselip tüm organları alarma geçiriyor sen misin stres yapan diyorlar hergğn başka bi ağrı başka bi semptomEvet hepsinin sebebi stres zaten benimde yıllardir birikti boyle patlak verdi sadece psikolojik olarak yipranmis olmanin fiziksel olarak bu kadar yan etki yapiyor olmasini aklim almiyor inanamiyorum yani danki ben numuneyim gibi geliyor o yuzden ayni sorunu yasayan varmi diye sorguluyorum
GitmedimNörolojiye gittinizmi peki
Gecmis olsun Allah sifa versin hepimize bu kaygi icin iyi bir psikiyatri tedavisi sart diye dusunuyorum cunku endiseyle yasamak vucuttaki stresi biriktiriyor boylece fiziksel belirtilerde gecmiyorİnanın öyle ağrılar yaşadım yaşıyorum çoğu zaman ölümü istedim şimdi bile doktordan çıktım yine gitmicem diyorum ama ya kötü bi şey varsa diye engel olamıyorum doktorda buluyorum geç oluyor tabi ama yine de gidiyorum . Maalesef sizin dediğiniz gibi yıllardır hep stres stres korku endişe birikti birikti bi anda vücut alarm verdi çünkü artık vücut katlanmıyor kortizol aşırı yükselip tüm organları alarma geçiriyor sen misin stres yapan diyorlar hergğn başka bi ağrı başka bi semptom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?