Bilmiyorum ki kan testi için daha erken değil mi? Bana belki adet olursun 10 gün bekle kan testi için dedilerKan testi neden yaptırmıyorsunuz?
Tamam ben en iyisi kan vereyim. Ben de negatif çıktıysa değilimdir diyorum ama bu mide bulantıları falan şüphe ettiriyor. Tabi psikolojik mi bilmiyorum. Bir akrabam hamileyken de adet olunuyor en başta bir kez demişti bu doğru mu peki?Beta Hcg ilk kanda yükselir daha sonda idrarda pozitif görürsünüz. Kesin çözüm kan tahlili. Ben gebelik olduğunu düşünmüyorum malesef gecikme olduğunda idrarda mutlaka çıkardı . Ancak test kiti hatalı bozuk vs . Olabilir . Kan verin
Öyle mi diyorsunuz. Bakalım yarın adet olacak mıyım.. Bu belirtiler mide bulantısı falan kafamı karıştırıyorBence biraz bekleyin kan vermek için de erken
Psikolojik de olabilir mesela ben ikinci tüp bebek de transfer sürecine başlayacaktım altı gündür adetim gecikti ama doktorum en az on gün beklememi istiyorÖyle mi diyorsunuz. Bakalım yarın adet olacak mıyım.. Bu belirtiler mide bulantısı falan kafamı karıştırıyor
Adet olunmaz yerleşme kanamaları, lekelenmeler olabilir ancak regl gibi pıhtılı uzun süren bir kanama hiç bir zaman yaşamazsınız . Erken gebelik belirtisinde mide bulantısı var mı bilmiyorum bende ilk haftalarında olmamıştı . Şiddetli Kasık ağrım ve ciddi bir göğüs hasssiyetim vardıTamam ben en iyisi kan vereyim. Ben de negatif çıktıysa değilimdir diyorum ama bu mide bulantıları falan şüphe ettiriyor. Tabi psikolojik mi bilmiyorum. Bir akrabam hamileyken de adet olunuyor en başta bir kez demişti bu doğru mu peki?
Anladım bir de buraya yazmayı unutmuşum iki gün önce kahverengi bir leke geldi. Bu yerleşmeyle alakalı değildir değil mi? Yerleşme için kanama gelmesi gerek herhâlde. Hiç bilgim yok maalesef çok acemiyimAdet olunmaz yerleşme kanamaları, lekelenmeler olabilir ancak regl gibi pıhtılı uzun süren bir kanama hiç bir zaman yaşamazsınız . Erken gebelik belirtisinde mide bulantısı var mı bilmiyorum bende ilk haftalarında olmamıştı . Şiddetli Kasık ağrım ve ciddi bir göğüs hasssiyetim vardı
Lekelenme şeklinde oluyor genelde yerleşme kanamaları zaten. Çok çok bir kanaması olan yerleşme kanaması görmedim. Öyle bir durumda zaten düşük tehlikesi vardır. Yani söylediğiniz belirtiler gebelik belirtilerine benziyor bence kan verin regl de gecikmiş zaten çıkar bence testte ben gecikmeden öğrenmiştim geç döllenme olmasına rağmen o yüzden varsa mutlaka çıkarAnladım bir de buraya yazmayı unutmuşum iki gün önce kahverengi bir leke geldi. Bu yerleşmeyle alakalı değildir değil mi? Yerleşme için kanama gelmesi gerek herhâlde. Hiç bilgim yok maalesef çok acemiyim
Tamam çok teşekkür ederim. Bebeğinizi sağlıkla büyütünLekelenme şeklinde oluyor genelde yerleşme kanamaları zaten. Çok çok bir kanaması olan yerleşme kanaması görmedim. Öyle bir durumda zaten düşük tehlikesi vardır. Yani söylediğiniz belirtiler gebelik belirtilerine benziyor bence kan verin regl de gecikmiş zaten çıkar bence testte ben gecikmeden öğrenmiştim geç döllenme olmasına rağmen o yüzden varsa mutlaka çıkar
Rica ederim çok teşekkür ederim . Umarım vardır . Hamileyseniz bize de bildirin lütfen . Allah gönlünüze göre versinTamam çok teşekkür ederim. Bebeğinizi sağlıkla büyütün
Negatife negatiftir.gecikme de olmuş.üzgünüm ama bahanesi yok yani.o dediğiniz belirtiler zaman zaman her kadında oluyor.belli başlı hormonlarımiz azalıyor, çoğalıyor sürekli.hamile olmaya gerek yok.testlerin hata payı çok düşük.geç döllenme zamanını da geçmiş.eli kulağındadırArkadaşlar biz yakın zamanda çocuk istediğimize karar verdik. Ve bu ay reglim 3 gün gecikti. Ben de bugün hamilelik testi aldım negatif çıktı. Ama öğrendim ki erken olabilirmiş bakmak için hamilelik testine. Ben de günlerdir mide bulantısı bel ağrısı ve ara ara kasık ağrıları var. Bunlar acaba psikolojik mi oluyor yoksa hamilelik ihtimali yüksek mi bilmek istiyorum. Bugün mide bulantısından uyuyamadım mesela. Bilgilendirirseniz sevinirim
Mide bulantısı hemen başlamaz ki öyle.5,6 hafta civarı başlıyor.3 gün gecikmeyle hamilelik belirtisi olmaz.anliyorum istiyorsunuz ama objektif olmak zorundayız.Tamam ben en iyisi kan vereyim. Ben de negatif çıktıysa değilimdir diyorum ama bu mide bulantıları falan şüphe ettiriyor. Tabi psikolojik mi bilmiyorum. Bir akrabam hamileyken de adet olunuyor en başta bir kez demişti bu doğru mu peki?
Değilmişim zaten regl oldum:) geç döllenme ne kadar süre içinde oluyor acaba? Ayrıca aslında hamile olmak istesem bile hemen acele hamile olmalıyım düşüncesinde değilim akışına bıraktım sadece üst üste değişiklikler olunca şüphe ettim. Midem öyle çok bulunmaz normalde mesela ya da diğer belirtiler pek olmaz ondan. Hayırlısı olsun artık :)Negatife negatiftir.gecikme de olmuş.üzgünüm ama bahanesi yok yani.o dediğiniz belirtiler zaman zaman her kadında oluyor.belli başlı hormonlarımiz azalıyor, çoğalıyor sürekli.hamile olmaya gerek yok.testlerin hata payı çok düşük.geç döllenme zamanını da geçmiş.eli kulağındadır
Belirti melirti olmuyor ya ilk günlerde.zaten başlayana kadar çoktaaannn hamile olduğunu öğrenmiş oluyorsun.bence belirti sanılan şey normalde de yaşanan şeyler ama hamile olduğunu öğrenince bak şöyle şöyle olmuştu diye ona atfediyorsun.oysa ki her ay oluyordu ama hamile olmadığın için hamilelik belirtisi olmamış oluyordu.olay bu bence.Değilmişim zaten regl oldum:) geç döllenme ne kadar süre içinde oluyor acaba? Ayrıca aslında hamile olmak istesem bile hemen acele hamile olmalıyım düşüncesinde değilim akışına bıraktım sadece üst üste değişiklikler olunca şüphe ettim. Midem öyle çok bulunmaz normalde mesela ya da diğer belirtiler pek olmaz ondan. Hayırlısı olsun artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?