Psikolojik olarak hamile miyim?

Loseyourselftodance

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
6
0
34
Şubatta ilişkim olmuştu, üzerine dört defa adet oldum ve beş adet İdrar testi negatif çıktı. Gecen ay kist şüphesiyle doktora gittiğimde ultrasona girdim, orada da rahmimde hiçbir şey görünmüyordu. Ne bebek, ne de kist. Yaklaşık bir hafta önce karnımda büyüme başladı, sanırım on sekizinci haftaya tekabül ediyor. Bedenime aşırı fazla bir karın bu. Bu konuyu kafama o kadar taktım ve korktum ki psikolojik olduğundan şüpheleniyorum. İnternetten yalancı hamilelik veya psikolojik hamilelikte olanları okudum, vücut kendini sisirebiliyormus bile. Karnımı içime çektiğimde dümdüz oluyor. Eğer bebek olsaydı dümdüz olur muydu? İnanın fikirlerinize ve yardıma ihtiyacım var. Çalışma saatlerimden dolayı doktora gidemiyorum. Lütfen yardım.

Kesinlikle psikolojik.
Bebek olsa karnini icine cektiginde dumduz olamaz.
Gecen ay dr a gittim diyosun, adet olmani,testlerini bir kenara biraktim. Gecen ay dr a gittiginde 14 haftalik olmasi gerekiyordu ve ultrasonda gorunmemesi imkansiz.
Karninin sismesi stresten dolayi miden ya da karnin gaz yapiyor olabilir, yedigin biseyler gaz yapiyor olabilir. Ya da karnin hep boyleydi ve sen hamilelige bu kadar taktigin icin gozune buyuk gelmis olabilir...

Bende bise sormk itiyorum bn yardimci olun lütfen ben düzenli olarak adet görüyorum 3 kere 1 hafta aralikla idrar testi yaptim negatif cikti bende kafaya cok taktım galiba banada karnim şiş geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…