Çatlaklar psikolojik olarak çöktüm neredeyse :(:(

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

xx_perfectgirl_xx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
30
0
daha yaşım 19 olmasına rağmen kalçam tamamen çatlak ve beyaz çatlak belimn yukarısına doğru ilerliyor bu çatlaklar basenlerim çatlak saçlarım hiç olmadığı kadar dökülüyor göğüslerm 75 ble doldurmuyor yüzümde sivilce lekeleri var bi erkek olsaydım benm gbi bryle asla ama asla evlenmezdim.. :KK43::KK43:

daha yaşım 19 olmasına rağmen kalçam tamamen çatlak ve beyaz çatlak belimn yukarısına doğru ilerliyor bu çatlaklar basenlerim çatlak saçlarım hiç olmadığı kadar dökülüyor göğüslerm 75 ble doldurmuyor yüzümde sivilce lekeleri var bi erkek olsaydım benm gbi bryle asla ama asla evlenmezdim.. :KK43::KK43:

canım saçmalama her insanın ayrı bir güzeellği vardır mesela 2 elin var iki ayağın yürüyebiliyosun demi daha ne olsun çatlak hemen hemen herkesin sorunu benmde var napalım yani varsa dünyanın sonu değilkii bu hem sivilce lekerine araştır biraz bi ilaç bişiy mutlaka var artık lekeler eskisi gbi sorun değil çatlakları bile hafifletebiliyosun gögüslerinlede mutlu ol evlenince ilerde 90 çıkar onlar :):) çıkmazsada sorun değil olan sana yeter herkesin bi derdi var be canım olmayan yokki haklısın insan kafaya takıyo ama çokta takmanın bi anlamı yok:eek:lmaz:

seninkiler hiç diilse kalçanda görünmüolar bnm bacaklarımın arkası beyaz çatlak dolu kapri falan gydiğimde çok rahatsız oluorm. giymek istememe rağmen kapriden daha kısa giymiorum:gitme: ayrıca bmn omuzlarım sırtım ve göğsüm sivilce ve izi dolu tişörtten başka bişe gyemiorm:a015:

daha büyük dertleri duyunca insan böyle şeylere üzülmeyebile değmiycek şey olarak bakıyor.rabbim başka dert vermesin canım moralini bozma o dediğin çatlaklar çoğu bayanda oluyormuş.

senin hiç degilse yüzümdekiler leke bnde resmen sivilce çukurları var üüstelik çatlaklarımda var emin ol en güzel dediğin kadında dahi senin bilmediğin kusurlar vardır böle düşün

içinde bulunduğun durumu senden başkası senin kadar anlayamaz ama bence çok fazla üzülme . çatlakların bi tedavisi vardır heralde bilmiyorum ama. yüzündeki sivilceler için iyi bi doktora git belki çözüm bulur . göğüslerin içinde bu forumda bir sürü yol var. üzülme deymez hem ne demişler. bu dünyada sadece ölümün çaresi yok. :KK34:

X