Psikolojik nefes darlığı

deryaabbbhjmnh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
84
31
3
18
Arkadaşlar merhaba ben kaç aydır psikolojikmen nefes darlığı yaşıyorum aranızda öyle olan var mı, panik atak gibi olmuş, nefesim yetmiyor gibi hissetmek, bu yüzden sürekli esneyip öksürüyorum nefes almak için

Destek alıyor musunuz bu konuda?
Almalısınız yani ihmal etmeyın.
Benim göğüs doktorum beni psikiyatriye yönlendirdi, 5mg bir hap verdi , ama beni çok bunaltı bende bıraktım, bide Teyzem de de var, yengemde de aynı şekilde var, ama artık onlar takmıyorlar, hatta baya da kızıyorlar bana, niye o kadar nefesini aklına getiriyorsun diye, benim teyzemij akciğerinde leke olmasına rağmen ilaç kullanmıyor, takmıyor nefes darlığını, o yüzden bende kendiliğinden atlatmaya çalışıyorum, çevremde öyke olan var, onlarda hocaya gittiler iyi oldular, bende hocaya gitcem, iyi olurum inşallah

Hapı kendı kendinize bırakmanız sizi daha kötü etkiler. Hoca konusunda inanclara saygı duyuyorum bende ınanclıyım ancak bır terapi almanızı öneririm. Siz bilirsiniz

Hapı kendı kendinize bırakmanız sizi daha kötü etkiler. Hoca konusunda inanclara saygı duyuyorum bende ınanclıyım ancak bır terapi almanızı öneririm. Siz bilirsiniz
Yok 5 gün kullanıp bıraktım, 5 mg verdi ztn oda, bir ay önce kullandım, ha iyi oldum diyorum, sonra tekrar ediyor, anlamadım bende, sonra diyorum acaba doktorlarmı anlamıyor, ama temiz diyorlar, evet hoca konusunda bende inançlıyım, inşallah terapiye gerek kalmaz, teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…