Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba psikolojik nefes AÇLIĞI yaşayan var mı acaba aranızda nasıl atlatabilirim bir şeylere üzüldüğüm zaman oluyor
Baktırdım canım bi tek b 12 düşğk çıktı diğerleri normal takıntı Halime getirdim hep aklımdaAklina getirmezsen kendiliginden kaybolur gider yillar önce banada olmustu ama psikolojik degilmis benimki demir ekligi kansizliktan dolayi olmus kanimda oksijen yoktu kansizliktan dolayi sana tavsiyem vitaminlerine baktir
B12 de ihmale gelmez ondanda olabilir sen b12 vitaminini al korkma eger kötü bisey olsa kan tahlilinde cikar canim aklina getirmemeye çalisBaktırdım canım bi tek b 12 düşğk çıktı diğerleri normal takıntı Halime getirdim hep aklımda
Bende öyleyim takıyorum şuan iyim teşekkür ederimBende yıllardır yaşıyorum. Test yaptırdım astım sandım ama temiz çıktı.b12 ve demir eksikligim var belki o yuzden oluyordur. Bu durumu yaşadığımda baska bir seye odaklanmaya çalışıyorum unutunca geçiyor ama eğer zorlayıp nefes almaya çalışırsam sürekli dahada artıyor.
Doktoramı gitsem diyorum göğüs hastalıkları dr bu arada antidepresan da kullanıyorum 2.5 yıldırB12 de ihmale gelmez ondanda olabilir sen b12 vitaminini al korkma eger kötü bisey olsa kan tahlilinde cikar canim aklina getirmemeye çalis
Doktoramı gitsem diyorum göğüs hastalıkları dr bu arada antidepresan da kullanıyorum 2.5 yıld
Esneyerek nefes alma oluyorBana da oluyor bazen. Sizin tam olarak nasıl oluyor?
Böyle filmlerde olur ya,uyanır nefes nefes kalır,benim o şekilde. Bir uyanıyorum nefesim kesilmiş yeni nefes almaya başlamışım gibi.Esneyerek nefes alma oluyor
Aaaa su an çok şaşırdım,bunun bir ismi olmasına.Esneyerek nefes alma oluyor
Ben pisiklojik olarak çöküş dönemine girdim ne yapacam bilmiyorumTabiki git bir kan tahlili yaptir kanda hersey cikar korkma
Sizinki uyku apnesi olabilirBöyle filmlerde olur ya,uyanır nefes nefes kalır,benim o şekilde. Bir uyanıyorum nefesim kesilmiş yeni nefes almaya başlamışım gibi.
Şu arada düzeldi biraz çok şükür.
Belirtileri tam bilmiyorum ama uyku annesi mi diye dusunuyordum
Bu gün tahlil yaptırdım ve Demir eksikmiş demekki nefes açlığı o yüzden oluyormuşAklina getirmezsen kendiliginden kaybolur gider yillar önce banada olmustu ama psikolojik degilmis benimki demir ekligi kansizliktan dolayi olmus kanimda oksijen yoktu kansizliktan dolayi sana tavsiyem vitaminlerine baktir
Bu gün tahlil yaptırdım ve Demir eksikmiş demekki nefes açlığı o yüzden oluyormuş
Aklina getirmezsen kendiliginden kaybolur gider yillar önce banada olmustu ama psikolojik degilmis benimki demir ekligi kansizliktan dolayi olmus kanimda oksijen yoktu kansizliktan dolayi sana tavsiyem vitaminlerin
sizim nasıl oluyordu nefes açlığıAklina getirmezsen kendiliginden kaybolur gider yillar önce banada olmustu ama psikolojik degilmis benimki demir ekligi kansizliktan dolayi olmus kanimda oksijen yoktu kansizliktan dolayi sana tavsiyem vitaminlerine baktir
Merhaba Ferritin değerim 11 yani Demir eksikliği çıktıAklina getirmezsen kendiliginden kaybolur gider yillar önce banada olmustu ama psikolojik degilmis benimki demir ekligi kansizliktan dolayi olmus kanimda oksijen yoktu kansizliktan dolayi sana tavsiyem vitaminlerine baktir
Yonca merhabaAklina getirmezsen kendiliginden kaybolur gider yillar önce banada olmustu ama psikolojik degilmis benimki demir ekligi kansizliktan dolayi olmus kanimda oksijen yoktu kansizliktan dolayi sana tavsiyem vitaminlerine baktir