mrb. kızlar geçen sene tamda bu zamanlarda mide şikayetlerim günden güne arttı. tabi dahiliyeye gtitim en ağır mide ilaçları kullandım pek bi fayda göremedim.endoskopi yapıldı bütün iç organlara bakıldı bişey yok. sonunda 10 mg. bi antidepresan verdi dr. onu içtim ve bütün şikayetlerim ggeçti. ağzımda acı bi tat oluyordu, ne yesem su bile içsem zehir gibi acı geliyodu. midemde ekşime, bulantı günden güne dayanılmaz hale gelmişti. 6 ay bu ilacı kullandım. sonra bıraktım. bıraktığımda şikayetlerim devam ederse bırakmadan devam et dedi dr. ama 4 ay öncesine kadar hiçbişikayetim yoktu. şimdi tekrar başladı aynı şikayetler. ilaç kullanmak istemiyorum ama bununla da nasıl başa çıkacam bilmiyorum. çok büyük problemlerim, sıkıntılarım yok çocuktan sonra biraz bunaldım işte çabuk sinirleniyordum ona tahammül edemeyip hemen bağırıyordum. ikinci bir çocukta istiyorum. ilacı kullanırsam ne zamana kadar kullanacam, bıraktığımda hamile kalırsam yine aynı şikayetler başlarsa naparım? ilaca başlamamak için direniyorum ama şuan hiç bir sıkıntım yok aslında ama yinede mideme vuruyor işte anlamış değilim. bana bi akıl verin varmı benzer durum yaşayan aranızda?