:1shok:uykusuzluk cekiorum uyudugum zaman kötü rüyalar görüyorum. uykumda sayıkladıgımı ve saga sola sıcradıgımı söylüyorlar. gün dogumunu izleyemiorum.. günes dogacakken cok korkuyorum. takıntılarım var farkındayım ama bırakamıyorum.. ailemden ayrı yasıyorum zaten bosandılar. 1 sene önce bosandılar ve tek basıma üniversite için bi evde kaldım.. artık bi sevgilim var ve sürekli onu kaybetme korkusundan kıskanclık yapıorum hemde cok hatsafhada. ve herkesin ölecegini düşünüorum. bi araba görsem yanımdakine carpacagını hayal ediorum o an onu düşünürken gercekle baglantım kopuyo sonra kendime geldiğimde kendimi buz gibi hissediyorum. sürekli yanımdakilerin biyerinin kesilecegini ezilecegini öldürülecegini düşünüyorum. bunların suanda ne kadar sacma oldugunu biliyorum ama o anları engelleyemiorum. ve rüyadan uyandıgımda en az yarım saat etkisinden kurtulamadıgım söyleniyor ve gece aynaya bakmaktan tırsıyorum..:1shok:
bende sevdiklerimin öleceğii düşünüyorum hep ya çok yoruyo bu beni biri telefonu açmadığında hemen yazıoyurm senaryoyu kesin bişey oldu diye...birisi yanımda uyuduğunda arada uyanıp nefes alıyomu diye kontrol ediyorum...hep sevdiklerimin öldüğünü düşünüp kendimi huzursuz ediyorum...naparsam yapiyim kurtulamadımm bundan...çok sevdiğim babamı kaybettikten sonra oluştu bu bende...doktora g,tmeyi hiç düşünmedim kendi kendime halletmeye çalıştım ama olmicak galiba...
Dostlar, bu takıntılar hayatınızı zorlaştırıyor ve kendi başınıza üstesinden gelemiyorsanız, lütfen profesyonel yardım alın. Hayatı zor yaşamak yerine, doğru önlemleri alıp sağlıkla yaşamanın doğru olduğunda hemfikiriz değil mi?
Sağlıkla kalın,
anlattıklarını tümüyle değerlendirince ortada bir psikolojik rahatsızlık olduğu açık. nasıl bedensel bir rahatsızlığımız olduğunda doktora gidiyorsak senin de en kısa zamanda bir psikoloğa veya belk de bir psikiatriste gitmen şart. ihmal etme kendine iyi bak